نه اتفاقا من فقط تو shift اونهم فقط تو دریفت این مشکل رو دارم بقیه بازیها هر چی باشه عالی تا آخر جلو می رم مثلا drift 2 من راحت رو هارد کور رو میرم
حالا دریفتش نسبت به نسخه یک راحتره یا نه ؟
نه اتفاقا من فقط تو shift اونهم فقط تو دریفت این مشکل رو دارم بقیه بازیها هر چی باشه عالی تا آخر جلو می رم مثلا drift 2 من راحت رو هارد کور رو میرم
حالا دریفتش نسبت به نسخه یک راحتره یا نه ؟
دوست عزیز . شما عادت کردی دلیل بر خوب و استفاندارد بودن کیبورد برای بازی های ریسینگ نیست که. تو اون بازی های الکی درسته اسونه
(البته کلی لذت رو دارید از خودتون به هر حال میگیرید) باور ندارید لا اقل یه مدت با یه گیم پد خوب بازی کنید تا طعم ریسینگ رو لا اقل نصف Wheel بچشید
با کیبورد هرچقد هم فرض باشی و عادت داشته باشی . مشکل اصلیش همون بحث یا 0 یا 100% هستش
به هر حال ...
راستی منظورتون از Drift 2 همون dirt 2 هستش دیگه ؟!
+
درر مورد سخت بودن دریفت ها هم به نظرم بهتر شدهاما خوب شاید سخت تر هم شده باشه
![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 01-05-2011 at 02:13.
اونایی که ارزش خریدن دارن اینا هستن :
Logitech G25 قیمتش حدودا 300.000 تومن
Logitech Momo Racing Force Feedback قیمتش حدودا 160.000
Logitech Formula Vibration Feedback حدودا 60.000
البته باید بتونی اینا رو پیدا کنی من پارسال تو مشهد دنبال دو مدل ارزونترش بودم پیدا نکردم .
عمرا مشهد گیر بیاد..... یا خیلی گرونه..یا از این 25 تومنی هاس.. که فرمون با کش به بدنه وصله ( خودمم دارم ها..زمان جاهلیت خریدم)
ولی با همین فرمون داغون.. بازی فرمول 1 2010 رو عالی میرفتم.. و واقعا تجربه خوبی هم بود
بدرد بازیهایی از جمله شیفت و بقیه نمیخوره ...چون تنش زیاد داره.. و عکس العمل این نوع فرمونهای داغان ..مزخرفه
امیدوارم یه روز تجربه لذت بازی با فرمون خوب رو توی شیفت داشته باشم
در مورد دریفت هم.... اگر این قضیه داغ شدن لاستیکاش نبود... خوب بود...
چون دقیقا دور سوم که میشی..لاستیکا اون چسبندگی رو ندارن.. و اشک آدم در میاد که ماشین صاف راه بره اصلا
بله همون dirt 2 منظورمه اسمشون فقط یه f تفاوتشونه
نمی دونم شاید یه گیم پد خوب گرفتم![]()
دوستان ببخشید این سوال رو اینجا میپرسم ولی میشه Logitech Momo Racing Force Feedback رو به 360 وصل کرد و بازی کرد؟؟؟؟؟
کسی میدونه موزیک های بازی رو چطور باید استخراج کرد؟
آموزش استخراج Music و Sound از بازیها
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله میشه به کنسول ها هم وصلشون کرد.............
گرافیک و رم مورد نیاز این بازی چقدره؟
.
.
.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)