سلوم
من گوشیم رم رو شناسایی نمیکنه ینی یدفعه اینطوری شد
میدونم فرمت شه درست میشه ولی چرا اینطوری شده؟
یکی از دوستامم گرفت اینطوری شد
یه رم 512 هم زدم شناساییش نکرد
سلوم
من گوشیم رم رو شناسایی نمیکنه ینی یدفعه اینطوری شد
من اول این سوال رو پرسیدم.که به جواب هم نرسیدم
الان میبینم کلا این گوشی من رم رو شناسایی نمیکنه که وقتی بلوتوث بهش میشه توی رم نمیره
گوشی من و رمش هردو نو هستند.فرمت هم کردم ولی خطا میده که شناسایی نشد.باید ببرمش تعمیر؟چقدر هزینه اش هست.؟
سلام دوستان
samsungg apps توی گوشی من پاک شده و هرچه روش میرم،جواب نمیده!!
اینم به خاطر اون بود که من یه بار که رفته بودد برنامه دانلود کنم ،پیغام داد که باید اپدیتت کنم.من اپدیت کردم.اما بعد از اینکه دانلود کامل شد نوشت که نصب درست صورت نگرفته و باید دوباره انجام بشه.
اما از اون بهبعد samsung apps کامل رفته!ایکنش هست اما جواب نمیده.
دوستان اگه میشه کامل راهنماییم کنید ؟
تا به حال واسه کسی این اتفاق افتاده؟چکار باید بکنم؟
احتمالا این گوشی (کلا گوشی های سامسونگ) با هر رمی compatible نیستن، ولی مشکلاتی که شما می گین فکر نکنم از رم باشه، و احتمالا خرابی گوشی هست، اگر گارانتی داره ببرینش گارانتی و اگر هم گارانتی نداره، تعمیرگاه نشون بدین... فکر نکنم هم خیلی خرج داشته باشه، ممکنه از driver رم باشه که حدود 20 هزار تومن هزینه داره تعمیرش...سلوم
1-من گوشیم رم رو شناسایی نمیکنه ینی یدفعه اینطوری شد
------------------------------------------------------------------
من اول این سوال رو پرسیدم.که به جواب هم نرسیدم
الان میبینم کلا این گوشی من رم رو شناسایی نمیکنه که وقتی بلوتوث بهش میشه توی رم نمیره
گوشی من و رمش هردو نو هستند.فرمت هم کردم ولی خطا میده که شناسایی نشد.باید ببرمش تعمیر؟چقدر هزینه اش هست.؟
توی برنامه Kies منوی tools قسمت Emergency firmware recovery ممکنه بتونه کمکتون کنه، اگر نشد گوشی باید فلش بشه، چون samsung apps روی خود os هست...سلام دوستان
samsungg apps توی گوشی من پاک شده و هرچه روش میرم،جواب نمیده!!
اینم به خاطر اون بود که من یه بار که رفته بودد برنامه دانلود کنم ،پیغام داد که باید اپدیتت کنم.من اپدیت کردم.اما بعد از اینکه دانلود کامل شد نوشت که نصب درست صورت نگرفته و باید دوباره انجام بشه.
اما از اون بهبعد samsung apps کامل رفته!ایکنش هست اما جواب نمیده.
دوستان اگه میشه کامل راهنماییم کنید ؟
تا به حال واسه کسی این اتفاق افتاده؟چکار باید بکنم؟
بعد هم لطفا دیگه از توی گوشی firmware تون رو آپدیت نکنید، چون این یکی از کمترین مشکلاتی که ممکنه براتون پیش بیاد...
Last edited by rudbari; 12-07-2011 at 21:50.
سلام دوستان من دو سه روزه wave 525 خریدم اما روش فارسی نصب نبود گفت باید برات نصب کنیم بعد که نصب کرده حالا سه تا application ها ش کار نمیکنه facebook-twieter-samsung app چه کار کنم ؟ لطفا راهنمایی کنید مرسی
یه سواله دیگه این برنامه kies چه طوریه روش باید نصب باشه وقتی میخری یا باید بعدا نصب کنی ماله من نداره این برنامه رو چه کار کنم اینم راهنمایی کنید ممنون میشم
منم جدید گرفتم!! برنامه همراهش نیست, توی دفتر راهنماش ادرس داده توی سایت سامسونگ دانلودش باید کرد من دانلود کردم حجمش هم تقریبا زیاد بود.
میشه بگی برای چه کاری هستش این برنامه ؟ برای اتصال به کامپیوتره؟ کاربردش چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)