این مدل سری 50 هست یا 80؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این مدل سری 50 هست یا 80؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه!منظورم سری LED بود!
مثلا همین عکس که واسه 2250 بود گوشش نوشته سری 50
یا مانیتور خود من PX23720 نوشته سری 70!
این سریش چنده؟
تو ایران 85 هست و هر دو 22 و 24 سری 85 هستند که معمولا سام سرویس اسم هارو تغییر میده اگرم سرچ کنی SAMSUNG BX2285 PLUS هیچی بیدا نمیکنی ولی مدل جهانی BX2250
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستانی که این مانیتور رو دارند چقدر مشکل داره در ضمن ایا طبق ادعاش به حالت دراز کشم به صفحه نگاه کنیم هیچ تغییری در اون ایجاد نمیشه در زاویه دیدش؟ مثل ال سی دی
این مسایل بیشتر جنبه طبلیقات داره شما به عقل خودت رجوع کن پنل TN زاویه دید مفید پایینی داره حالا هر برند و مدلی که میخواد باشه (این مشکل ساختاریش هست)
پس اون مشکلو داره همون ال سی دی پس بهتره تا این led دروغین منتظر جوابتون هستم
ال ای دی دروغین ؟
خب ال ای دی هستن دیگه دروغ نمیگن
ال ای دی یجور ابزار روشنایی هست (اخیرا لوستر هاشم وارد بازار شده)
منظور از ال ای دی اینه که پشت صفحه ال سی دی بجای لامپ ها CCFL لامپ ال ای دی قرار میدند که هم مصرف کم میشه هم مانیتور نازکتر و شیکتر میشه و هم از 2 راه به طبیعت کمک میشه و در واقع تکنولوژی سبز به حساب میاد.
نه 100% نیست ولی دروغ بزرگ هم نیست خیلی بهتره شده و واقعا تغییر کرده این عکس از زاویه دید مختلف البته عکس کیفیت کمتری داره و یک حاشیه های ایجاد شده که از دوربین هست و با چشم مشکلاتی که در عکس میبینید نداره
قسمت بایین صفحه نمایش چراغ آبی و سمت چب رنگ سفید میبینید ادامه دار شده روی قاب مانیتور که از دوربین عکاسی هست و هیچ مشکلی این مانیتور نداره
![]()
Last edited by jonerex; 30-08-2011 at 17:37.
من منظورم اینه الان این مانیتور شما ست وروی میزه حالا زمین بنشینید ببینید رنگش تیره تر میشه وتاریکتر؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)