برا خودم چون سوال بود که امروز تعداد طلاها و مدال ها به کجا رسید رفتم سرچ کردم ، شاید به درد باقی دوستان هم بخوره:
![]()
حميدرضا قليپور در ووشو
خديجه آزادپور در ووشو
محسن محمد سيفي در ووشو
عليرضا نصرآزاداني در تكواندو
يوسف كرمي در تكواندو
محسن شادي در قايقراني
محمد باقري معتمد در تكواندو
بهداد سليمي در دسته +105 كيلوگرم وزنهبرداري
سعيد عبدولي در كشتي فرنگي
اميد نوروزي در كشتي فرنگي
بابك قرباني در كشتي فرنگي
طالب نعمتپور در كشتي فرنگي
ذبيحالله پورشيب در كاراته
جمال ميرزايي در كشتي آزاد
صادق گودرزي در كشتي آزاد
احسان حدادي در پرتاب ديسك
احمدرضا طالبيان در قايقراني
سجاد مرادي در دوي 800 متر
رضا يزداني در كشتي آزاد
جاسم ويشگاهي در كاراته
برا خودم چون سوال بود که امروز تعداد طلاها و مدال ها به کجا رسید رفتم سرچ کردم ، شاید به درد باقی دوستان هم بخوره:
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من كه اميدم تو طلاي تيمي فقط واليبال هست فقط بايد تو اين 2 بازي مونده مثله بازي مقابل چين بازي كنه
در ضمن فقط حمزه زريني
در ضمن چرا تو اين مسابقات فوتسال نيست اخه ؟كبديرو گذاشتن ولي فوتسال نيست
اول از همه کسب این مدال ها را تبریک می گم . حضور خیلی خوبی داشتیم ولی یک چیزی ته دلم من را راضی نمی کنه اینکه ایران در حالی جایگاه چهارم را داره که تقریبا تمام قدرت های آسیا بالای ایران قرار گرفته اند و بعد از ایران کشور خاصی دیده نمیشه .
چرا این را می گم ! چون شما از رده سوم به چهارم یک جهش خیلی بزرگ را می بینید و از اینجاست که رقابت ها شروع میشه /.
من امیدوارم روزی برسه که ایران با یکی از این قدرت های آسیا در رقابت قرار بگیره . آن وقت هست که هر بازی ایران میتواند مثل یک فینال از این بازی ها باشه )
به نظر من رتبه چهارم براي ما تا سه چهار دوره ديگه هم خيلي
و فكر ميكنم فعلا به جاي آرزو كردن رتبه سوم بهتره به فكر تثبيت همين رتبه براي دوره هاي آينده باشيم
ضمن اينكه جمعيت جوان ايران هم خيلي مهمه كه از اين بابت دچار خلاء نشيم
من برعكس شما فوق العاده از اينكه تا حالا اين رتبه رو به دست آورديم راضي و خوشحالم
فكر ميكنم اگه دوره بعدي هم همين رتبه رو به دست بياريم خيلي خوبه
و بايد روي اين تمركز كنيم كه تعداد طلاها در دوره بعدي به 25 برسه
رهرو آنست كه آهسته و پيوسته رود
شما هم ديگه خيلي انتظاراتون بالاست !
بزاريد اصلا امسال ببينم چهارم ميشيم بعد بريد سراغ كاشكي قدرت آسيا بوديم !
نكنه انتظار داريد يه زماني بزنيم جلو كره و ژاپن و چين ؟!!
چين كه قهرمانه المپيكه و آمريكا با اون عظمتش هم بهش نميرسه !
كره هم كه تو المپيك پكن هفتم شد و ژاپن هم هشتم !
پس دوستان خواهشا از روي احساسات حرف نزنن !
وقتي اين سه كشور بين اين همه كشور دنيا اونم تو مسابقات المپيك رتبشون تك رقمي ميشه پس نبايدم حرف از سومي يا بالاتر بزنيم !
همين چهارمي رو بتونيم سال هاي سال نگه داريم شاهكار كرديم !!!
كشورهايي مثل فرانسه ، ايتاليا ، اسپانيا و ... هم نميتونن به گرد پاي اين سه كشور برسن !
به نظر من بچه ها امسال كاري كردن كارستان ! البته اگه همينجوري تداوم داشته باشه كارشون !
قرار گرفتن در رتبه چهارم و بعد از اين سه قدرت بزرگ و با اين اختلاف با رتبه پنجم نشون از پيشرفت ورزش ايران در اين چند سال اخير داره !
Last edited by worldcup2020; 23-11-2010 at 01:23.
خب منم یه نظری درباره دوتا پست میدم با هر دوشون تا حدی موافقم و تا حدی مخالف
اولاً اینکه آرزوی موفقیتهای بیشتر بکنیم حق طبیعی ماست و خواستن توانستن است غلو هم نمیکنم واقعاً این عبارت درسته و میشه مثالهای زیاد زد الان شما آمار دوره های قبل رو ببینید متوجه میشید:
حتی در کوتاه مدت هم کشورهایی که خواستن مثلاً به خاطر میزبانیشون مدال بالاتری بگیرن موفق شدن از رتبه های نازل به همون 4 یا 5 یا 6 برسن که کل کارشونم از زمان قبول میزبانیشون بوده یا حالا نه میزبانی چیزای دیگه مثلاً همین ژاپن و کره که کره و حتی همین چین سالها دنبال ژاپن بود که با سرمایه گذاری (شما بخونید خواستن) و فقط تلاش بیشتر تونستن زحمات باقی تیمهارو بیثمر بگذارن و کلی تو رده بندی بالا برن طوری که الان چین چند دورس که همینطور داره استحکام بیشتری پیدا میکنه کره هم قبلاً حتی رده سوم هم نبود و این ژاپن بود که اول بود پس علت چیه که ژاپن داره افول میکنه و به عقیده من از دوره بعد باقی کشورا میتونن جاشو بگیرن ! و کره و چین دارن اوج میگیرن علل زیادی داره میدونیم که الان این دو کشور سازندگی و توسعشون روز به روز داره بیشتر میشه البته اقتصاد تاثیر غیرمستقیم داره اصلش همون توجه بیشتر به ورزشه
میپرسید چرا ژاپن عقب افتاد چون مسئولین این کشور مثل گذشته ورزش رو در اولویت کاراشون قرار نمیدن و برنامه ریزی گسترده ای ندارن وگرنه حداقل قهرمانیشون تو همون رشته های سابق رو مثل جودو و کاراته (که مال خودشونه) با اقتدار حفظ میکردن همونطور که میدونید بحث امکانات هم خیلی توی کشور پیشرفته ای مثل ژاپن مطرح نیست بلکه دیگه مثل گذشته دولت و مسئولینش تلاشی بیشتر از چین و کره نمیکنن هر کشوری تلاش بیشتری کنه موفق میشه جاشونو نه این دوره ، دوره بعد بگیره
دوماً
یه مسئله مهم هم فراموش نکنید
واقعاً تو چین و کره شرایط استثنایی هست که تو کمتر کشوری در دنیا هست بازم برید یه نگاهی به آمار سایت ویکی پیدا بکنید و ببینید الان چند دورس اینا دارن میزبانی بازیهای آسیایی و المپیکو میکنن خب مسلمه این میزبانیها مستقیماً باعث پیشرفت ورزششون میشه حالا همین میزبانی هم کلی هزینه و توجه و دیپلماسی میخواد که اونم باید خواست دولت باشه که الان بیست سی ساله این کشورا ورزش حتی از اقتصاد هم براشون مهمتر شده و دارن خودشونو میکشن(!)که تو ورزش دنیا اول بشن البته خیلی از قدرت های جهانی مثل آمریکا یا کشورهایی مثل ایران که مشکلات سیاسی از سرتا پای دولتاشونو فراگرفته شاید این همه توجه به ورزش باعث غافل شدن از مشکلات اساسی دیگشون بشه برای همینه که اینقدر مثل چینیها اهمیت نمیدن اما خود چینیها انگار وقت آزاد برای فکر کردن به این مسائل دارن
کره هم همینطوره و وقت آزاد برای رسیدگی بیشتر به ورزش رو داره
سوماً با این حال فکر میکنم برای سوم شدن تو آسیا هم دوره های بعد میتونیم با یه کم تلاش بیشتر موفق بشیم
ما این دور هم همه ورزشامون نمایش قابل قبول نداشتن
تو کشتی فرنگی چندسالیه موفقیم انتظارات هم همین بود که مدالای آسیا رو درو کنیم و با کمک مسئولین کاربلد فدراسیون موفق شدیم نگذاریم مثل دوره قبل چیزی که حقمونه از دستمون مفت بره
تکواندومون این دوره خیلی موفق بود و ووشو هم کاری کرد کارستان و اولین طلای بانوان در تاریخ ورزشمون تو المپیک رو به دست آورد
اما رشته هایی هم افول کردن و بد ظاهر شدن مثل جودو و وزنه برداری
یه رشته هایی هم سر جاشون موندن و جم نخوردن اینا هم باید از مسئولین نالایق پاکساری بشن یا رسیدگی بیشتری بشه و ببینن اشتباه کجا بوده که حداقل مثل گذشته باشن مثلاً یه زمانی وزنه برداری رشد خوبی داشت و در هر وزن تو دنیا شانس مدال داشت که این دوره خیلی ضعیف ظاهر شد باید دید چرا این رشته موفقیتهاش قطع شد جودو هم خوب کار نکرد ما یه زمانی جزو کشورای اول دنیا بودیم تو این رشته حالا چی شده تو سطح آسیا فقط یه جودوکا داریم که اونم نقره میگیره ؟
اگر واقعاً ورزشمون از همین داشته هاشم استفاده بکنه سوم میشه دوره بعد ولی مشکل اینجاست که هنوز رشته های خوبمون همگیشون در حد خودشون تو مسابقات ظاهر نمیشن
البته بدون شک این دوره از بهترین دوره های تاریخ ورزشمون تو آسیا بود و ایران فقط یک بار تونسته بالاتر از چهارمی باشه اونم بازیهای آسیایی تهران هست در سال 1974
الانم کار اصلی تازه شروع شده
ایشالا کشتی آزاد میاد کاراته کا ها میان و هرچی دارن تو چنته رو میکنن و حقمون رو از آسیا میگیریم
بوکس هم باید یه طلا رو بیاریم مظاهری هم توانشو داره هم تو نیمه نهایی حریفش از سوریس و کارش بعیده خیلی مشکل باشه
با حدود بیست طلا مشکلی برای چهارم نداریم ولی هنوزم باید دعا کرد که ایشالا بعد از بازیها یه کف قشنگ برای آقای سعیدلو بزنیم![]()
پاك شد پاك شد
Last edited by mohammad59mm; 23-11-2010 at 06:38.
*كبدي ايران 40-24 از هند باخت. بازي بعديش تو نيمه نهايي با پاكستانه و اگه اين بازي سخت رو ببره فينال رو دوباره با هند بازي ميكنه
*سپيده توكلي تو رشته هفت گانه تا حالا جمعآ چهارمه
*كشتي فرنگي- وزن 120 كيلو
امير علي اكبري قرقيزي رو 2-0 برد
وقت اول 1-0 برد
وقت دوم 2-0 برد
*تيم شمشير بازي 45-20 هند رو برد ولي تو مرحله يك هشتم نهايي بايد با چين بازي كنه كه ميگن ميبازه
*كشتي آزاد- وزن 60 كيلو
سعيد احمدي از مغولي 2-1 باخت
وقت اول3-1 باخت
وقت دوم 4-1 برد
وقت سوم 2-0 باخت
سالي كه نكوست از بهارش پيداست
Last edited by mohammad59mm; 23-11-2010 at 05:40.
*حسن رحيمي 2-1 تركمنستان رو برد
وقت اول 1-0 برد
وقت دوم 2-1 باخت
وقت سوم 1-0 برد....در آخرين ثانيه ها
* هردو نماينده تيرو كمان بانوان باختند
*امير علي اكبري 2-0 عراقي رو برد
وقت اول برد
وقت دوم برد
*شمشيربازي 45-22 از چين باخت
* سپيده توكلي تو هفت گانه تو پرتاب نيزه بين 6 نفر ششم شد و جمعآ هم بعد از 6 رشته ششمه
Last edited by mohammad59mm; 23-11-2010 at 06:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)