تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 284 اولاول ... 313738394041424344455191141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 2840

نام تاپيک: درخواست مشاوره ی خرید ماشین های اصلاح ( سر , صورت)

اگه نباشه جاش خالی می مونه schumi_268's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    سرزمین کوروش

پيش فرض

سلام و عرض ادب دوستان

حدودا 3 هفته پيش اينجا يه پيغام گذاشتم براي خريد ريش تراش؛ آخرشم از دبي يکي از دوستان برام اي اس ال اي پاناسونيک مدل93 خريد
    حدودا ظرف مدت 3 دقيقه صورت رو کاملا اصلاح ميکنه؛ فقط براي زيرگلو ياگردن با اينکه صورتم زياد پرمو نيست يکم مشکل داره خوب نميزنه؛ يکم هم جوش ميزنه؛ ولي با کف اصلاح که ميزنم يکم بهتر ميشه؛ با کف اصلاح آماده اصلاح کنم که ايرادي نداره داره؟ ضمنا ضد آب کامل هست؟ روش که نوشته هست! موهايي رو که جا ميذاره من با تيغه خط زنش ميزنم خيلي عالي کوتاه ميکنه!
    ضمنا عرض شود که پايه شست شو دهنده اش زياد جالب نيست کاريه که با دست راحت تر و سريعتر ميشه انجامش داد؛ نصيحت من اينه که مدل بي پا يه اش رو بخريد کمتر هم جا ميگيره ارزونتر هم هست
    در مجموع اينکه راضي هستم با اينکه بازم جوش ميزنه؛ شايد صورتم هنوز عادت نکرده باشه
    يه نصيحت از من به شما اگه ميخوايد يه ماشين خوب و عالي بخريد همين مدل 63-62 -92-93 پاناسونيک رو بخريد شايد يکم گرون باشه ولي واقعا ارزشش رو داره؛ جاهاي ديگه صورتم رو که حساس بودن قبلا جوش ميزد ديگه با اين ماشين جوش نميزنه جز زيرگردن اونم خيلي کم! ممنون ميشم از دوستان جواب سوال منو هم بدن!
    ارادتمندم
    موفق باشيد
    مطمئنید 93 هستش؟چند خریدین؟
    من خودم این مدل رو آز آمریکا خریدم و خیلی خیلی ازش راضی هستم و بنظرم زیر گلو رو راحت میزنه و جوش هم نمیزنه. اگه با کف اصلاح راحتر میزنه هیچ مشکلی برای ریش تراش پیش نمیاد.ضد آب هست.
    این که میگین با پایه شستشو نخرید کاملاً اشتباهه چون تمیز کردن با پایه شستشو عمر ماشینو طولانی تر میکنه.
    نحوه شستنش هم اینطوریه:
    شما پس از هر 4-5 بار استفتده از دستگاه باید ماشینو با پایه شستشوش بشورید.کارتریج رو در جای مخصوصش در زیر پایه شستشو میذارید و مخزن آبو با آب سرد پر میکنید.وقتی ریشو زدین فویلو برمیدارین و موها رو با آب سرد بشوئید سپس فویلو میذارین روی دستگاه و ریش تراشو میذارین تو پایه شستشو و میذارن قشنگ تمیزش کنه. البته وقتی دکمه روشن خاموشو یه کم نگه میدارین توربوی دستگاه فعال میشه که برای تمیز کردن ازش استفاده میکنن.
    آداپتور دستگاه شما چطوری به برق وصل میشه؟

آقا من میخوام بعدازظهر برم بخرم سری 5 را با پایه بگیرم یا بدون پایه ؟
    سری 5 بهتره یا اکتیویتور 8985 ؟؟
    سریع جواب بدین خواهشا
    سری 5 هم دو مدل داره هم با پایه هم بدون پایه شستشو.
    با پایه مدلش 590 هستش و بدون پایه 550.با پایه قیمتش از 200 بیشتره ولی بدون پایه حدود 170 تومنه.
    سری 5 بخرید بهتر از 8985 هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سری 5 هم دو مدل داره هم با پایه هم بدون پایه شستشو.
    با پایه مدلش 590 هستش و بدون پایه 550.با پایه قیمتش از 200 بیشتره ولی بدون پایه حدود 170 تومنه.
    سری 5 بخرید بهتر از 8985 هست.
    دوست عزیزم منظورم این بود که صرف میکنه پول بیشتر بدم و با پایه بخرم ؟ یا بدون پایه بخرم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه schumi_268's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    سرزمین کوروش

پيش فرض

دوست عزیزم منظورم این بود که صرف میکنه پول بیشتر بدم و با پایه بخرم ؟ یا بدون پایه بخرم ؟
    تفاوت قیمتشون 40-45 تومنه.داداش من سری 5 بدون پایه داره و فعلاً که ازش راضیه ولی من جای شما بودم یه کم صبر میکردم پولامو جمع میکردم یه مدل بهترشو میخریدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

تفاوت قیمتشون 40-45 تومنه.داداش من سری 5 بدون پایه داره و فعلاً که ازش راضیه ولی من جای شما بودم یه کم صبر میکردم پولامو جمع میکردم یه مدل بهترشو میخریدم
    من الان لباس پوشیدم در حال رفتن به کوچه مروی , ریش تراشم خراب شده باید یکی بگیرم , خیلی ریشم بدقلق نیست همین هم کار را راه میندازه رفتم که یه سری 5 با پایه بگیرم داداش

داره خودمونی میشه 22arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام و عرض ادب دوستان

حدودا 3 هفته پيش اينجا يه پيغام گذاشتم براي خريد ريش تراش؛ آخرشم از دبي يکي از دوستان برام اي اس ال اي پاناسونيک مدل93 خريد
    حدودا ظرف مدت 3 دقيقه صورت رو کاملا اصلاح ميکنه؛ فقط براي زيرگلو ياگردن با اينکه صورتم زياد پرمو نيست يکم مشکل داره خوب نميزنه؛ يکم هم جوش ميزنه؛ ولي با کف اصلاح که ميزنم يکم بهتر ميشه؛ با کف اصلاح آماده اصلاح کنم که ايرادي نداره داره؟ ضمنا ضد آب کامل هست؟ روش که نوشته هست! موهايي رو که جا ميذاره من با تيغه خط زنش ميزنم خيلي عالي کوتاه ميکنه!
    ضمنا عرض شود که پايه شست شو دهنده اش زياد جالب نيست کاريه که با دست راحت تر و سريعتر ميشه انجامش داد؛ نصيحت من اينه که مدل بي پا يه اش رو بخريد کمتر هم جا ميگيره ارزونتر هم هست
    در مجموع اينکه راضي هستم با اينکه بازم جوش ميزنه؛ شايد صورتم هنوز عادت نکرده باشه
    يه نصيحت از من به شما اگه ميخوايد يه ماشين خوب و عالي بخريد همين مدل 63-62 -92-93 پاناسونيک رو بخريد شايد يکم گرون باشه ولي واقعا ارزشش رو داره؛ جاهاي ديگه صورتم رو که حساس بودن قبلا جوش ميزد ديگه با اين ماشين جوش نميزنه جز زيرگردن اونم خيلي کم! ممنون ميشم از دوستان جواب سوال منو هم بدن!
    ارادتمندم
    موفق باشيد
    سلام مباركتون باشه لطفا اگر امكانش هست قيمتش رو به درهم يا تومان بگيد ؟
    براي قضاوت درباره يه ريش تراش اجازه بديد مدتي بگذره ( دو سه هفته ) چون بايد پوست عادت كنه و هم شما كاملا به قلق ريش تراش وارد بشيد ، البته براي بعضي ها از همون ابتدا كاملا هماهنگه و مشكلي ندارن ولي بعضي ها به خاطر داشتن پوست حساس زمان ميبره عادت كنن .

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyvan13611361's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

[QUOTE=schumi_268;6348914]مطمئنید 93 هستش؟چند خریدین؟
    من خودم این مدل رو آز آمریکا خریدم و خیلی خیلی ازش راضی هستم و بنظرم زیر گلو رو راحت میزنه و جوش هم نمیزنه. اگه با کف اصلاح راحتر میزنه هیچ مشکلی برای ریش تراش پیش نمیاد.ضد آب هست.
    این که میگین با پایه شستشو نخرید کاملاً اشتباهه چون تمیز کردن با پایه شستشو عمر ماشینو طولانی تر میکنه.
    نحوه شستنش هم اینطوریه:
    شما پس از هر 4-5 بار استفتده از دستگاه باید ماشینو با پایه شستشوش بشورید.کارتریج رو در جای مخصوصش در زیر پایه شستشو میذارید و مخزن آبو با آب سرد پر میکنید.وقتی ریشو زدین فویلو برمیدارین و موها رو با آب سرد بشوئید سپس فویلو میذارین روی دستگاه و ریش تراشو میذارین تو پایه شستشو و میذارن قشنگ تمیزش کنه. البته وقتی دکمه روشن خاموشو یه کم نگه میدارین توربوی دستگاه فعال میشه که برای تمیز کردن ازش استفاده میکنن.
    آداپتور دستگاه شما چطوری به برق وصل میشه؟

سلام عزيزم خسته نباشيد
    ممنونم از اينکه جوابم رو داديد
    بله مطمئنم که 93 هستش روشم نوشته ساخت ژاپن حتي روي شارژرش هم نوشته ژاپن؛ برخلاف مدلهاي 92 يا 62 ؛ که شارژرش چيني هست!
    به دلار نميدونم چند خريده به تومن هم به من نگفت اصولا ميگن دندون اسب پيشکشي رو نميشمرند ولي حدودا از زبونش کشيدم ميگفت 400 تومن حالا خرديش رو نميدونم چقدر بوده
    ولي من اصلا از استفاده ي پايه اش خوشم نمياد؛ خودم ميشورمش بعد هم با سشوار با باد متوسط يعني غير داغ خشکش ميکنم؛ من که هر دو سه روز صورتم رو اصلاح ميکنم پايه اش بيفته روي ميز که چي؟ فقط ظاهر اتاق رو زشت ميکنه!
    پس اگه کاملا بذارمش زيرآب مشکلي براش پيش نمياد؟ يعني حتي ببرمش حموم؟
    ضمنا من صورتم بي نهايت حساسه شايد توي عمر 28-29 ساله ام 30بار هم صورتم رو کامل صاف و صيقلي نکرده باشم؛ فکر کنم طول بکشه تا صورتم باهاش عادت کنه؟
    ضمنا با همون کف آماده اصلاح پش موردي نداره اصلاح کردنش؟
    در مورد آداپتور هم بله ميدونم منظورتون چيه داخل پريزهاي 220 ولتي ما نميشه من براش مبدل گرفتم تا داخل پريز کنم
    ممنونم خيلي لطف کرديد جواب منو داديد
    ارادتمندم؛ موفق باشيد

7. این کاربر از keyvan13611361 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shir_farhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

اون مدلي كه ميخاستم گيرم نيومد. اينو خريدم. بد نيست. لااقل از موزر خيلي بهتره. آمريكايي هست. 9 تا شونه به اضافه يه قيچي فوق العاده تيز. 50 تومن.

من كلا صورتم به ريش تراش حساسه و هر از گاهي ژيلت ميزنم. به شما هم توصيه ميكنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سری 5 براون با پایه خریدم 194 , فروشنده ها به زور داشتن پاناسونیک 4 سر و 3 سر ... را به خورد من میدادند ولی من با توجه به صحبتهای دوستان رو تصمیم خودم پا فشاری کردم و براون را گرفتم

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سری 5 براون با پایه خریدم 194 , فروشنده ها به زور داشتن پاناسونیک 4 سر و 3 سر ... را به خورد من میدادند ولی من با توجه به صحبتهای دوستان رو تصمیم خودم پا فشاری کردم و براون را گرفتم
    سلام دوست عزيز مباركه به سلامتي استفاده كنيد
    لطفا بعد از چند بار استفاده نظرتون بگيد .

11. این کاربر از 22arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان لطفا اونايي كه كامل ترين مدل ريش تراش براون سري 7 (790 cc ) رو دارن يا اگر تو دوست و آشناهاشون كسي داره بپرسن و نظر بدن تا به يه نتيجه مطلوب برسيم ، بديهي كه هر چه تعداد نظرات بيشتر باشه بهتر به نتيجه مناسب ميرسيم .
    سپاس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •