تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 507 اولاول ... 313738394041424344455191141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من این نظر رو ندارم که شدید بودن احساسات به معنی خفیف بودن منطق و عقل هست!
    یه آدم می تونه به شدت احساساتی باشه ولی با قدرت تمام (منطق) اون رو کنترل کنه!
    منظور من این نبود که "احساس" و "ادراکت" رو رو کن و او رو هوار بزن.. (همون طور که گفتم "قریب به مطلق" و نه مطلق و امکان اشتباه هم وجود داره.) من شخصا در این موارد سعی می کنم دلایلی بر خلاف چیزی که احساس کردم پیدا کنم تا از صحت یا سقم اون مطلع شم، و معمولا هم کسی از این پروسه با خبر نمیشه تا بعدا شرمنده اش بشم یا این که تحسین ام کنه!
    به هر حال این یه نظر و تجربه ی شخصی بود و نمی دونم چرا بیشتر کاربردش رو به "آدم شناسی" مربوط کردید..
    موفق باشید.
    من در هیج جای حرفم نگفتم داشتن احساسات به معنی نداشتن منطق هست من گفتم در مقابلش نیاز به منطق هست

من شخصا در این موارد سعی می کنم دلایلی بر خلاف چیزی که احساس کردم پیدا کنم تا از صحت یا سقم اون مطلع شم
    توی این جمله کاملا مشهود هست که نیازمند هستیم به یک منطق قوی برای نتیجه گیری بهتر
    که هرچقدر منطق بهتر باشه (قویتر) انسان بهتر به نتیجه کامل تر میرسه.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

جسارتاً آموزشِ خوردنِ موز !!!!!

سلام

حتماً میگین موز خوردن دیگه آموزش نداره . پوستش رو میکنیم و میخوریمش

بله شما درست میگین اما .....

اما 99% مردم فقط یک پوستِ موز رو می کنند !!!!

بعد از اینکه پوستِ موز رو کندین اگر با دقت به میوه ی داخلش نگاه کنین میبینین که یک لایه ی زبر روش رو گرفته وطعمش گَس هست .
    با پشتِ چاقو این لایه ی زبر رو بردارین .

یعنی با لبه ی پشتیِ چاقو اون رو بکرونین .

حالا میل کنین ببینین چقدر شیرین تر میشه

3. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

با بخشی دیگر از تجربیات گرانبهای گیمر در خدمت شما هستیــم !

1. همیشه دوستیتون رو کنترل کنید ، فقط با کسی بسیار صمیمی باشید که بدونید ظرفیتش رو داره و همینطور یک نکته ی بسیار مهم : حتی اگه از دوستتون متنفر هستید ، باهاش دعوا افتادید و برخورد فیزیکی هم داشتید و ... ، کاری نکنید که دوستیتون به قهر و صحبت نکردن برسه ! چون بعدش هرچند از اون فرد خوشتون نمیاد ، اما تا ابد این لکه ی سیاه توی زندگیتون میمونه و هر موقع به اون فرد فکر میکنید این فکر آزارتون میده که همه رو دور خودتون دارین ، اما اون رو ندارین ... همینطور ، آشتی کردن مجدد هم انقدر سخته که فکرش رو نمیکنید ! ممکنه خیلی مسخره به نظرتون بیاد ، اما هر 2 تاتون غرور دارین و دست اول دوستی رو به هم نمیدید .... همیشه سعی کنید بعد از بدترین دعوا ها ، بعد از دود کردن همه رشته های دوستی ، یک رشته ی نازک برای تقویت رشته های سابق بزارید
    2. توی زندگیم ، خیلی آدم ها دیدم ! باسواد ، بی سواد ، مغرور ، خودخواه ، عقده ای ، باحال ، دوست داشتنی ، اخمو ، گریو ، خندون ! و ... ! طرز برخورد باهاشون رو هم خیلی خوب یاد گرفتم ! اونی که کرم داره و همیشه از اذیت دیگران لذت میبره ، وقتی براش کرم میریزی انقدر ذوق میکنه که انگار دنیا رو بهش دادی ! یا اونی که جدی هست ، دوست داره میشه باهاش جدی صحبت کنی ! به قول بزرگان : با هرکس مثل خودش رفتار کن ! این باعث میشه که همه هم از شما خوششون بیاد !
    3. اولای سال دوم دبیرستان از یکی خیلی بدم میومد ! مثلا هر موقع حرفی میزد که لبخند کج و کوله ی تحقیر آمیز میزد ، حرفای نیشدار میزد و ... ! چیکار کردم ؟ سعی کردم تا میتونم بهش محبت کنم ! نه به خاطر اینکه لایق محبت هست ، به خاطر اینکه من لایق آرامش بودم ! همین باعث شد که رفتارش کم کم تغییر کرد و هرجا مینشست میگفت فلانی عجب بچه ی باحالیه !!! تا حالا دقت کردین که با محبت میشه خارها رو به گل تبدیل کرد ؟ من به این جمله ایمان کامل دارم ! شما رو نمیدونم ؟!
    4. سعی کنید کاملا بخشنده و سخاوتمند باشید ، اگه کسی پولی نیاز داره بهش بدید ، اگه کسی یه فیلم میخواد و اگه شما هم اون فیلم رو دارید ، بلافاصله بگید فردا میریزم توی DVD میارم ، یا هرکاری از دستتون برمیاد انجام بدید ... راه دوری نمیره ! همه اش فردا به خودتون بر میگرده ! کافی هست فقط یک چیز بخوایین ... یک خودکار سر یک امتحان که با خودتون خودکار نبردین ! یهو میبینین کلی دست دراز شده که بهترین خودکار هر فرد توشه !
    5. اعتماد به نفس ... تنها چیزی که خانوم هارو فلج میکنه در مقابل آقایون ... اعتماد به نفس چیزی که هست که اگر آقایی داشته باشه ، هیچ خانومی نمیتونه در مقابل اون مقاومت کنه ... این رو من به شخصه تجربه کردم ! مخصوصا اینکه اعتماد به نفس با هوش و خرخونی مخلوط بشه ، ترکیبی رو ایجاد میکنه که هرکسی کشته مرده ی شما میشه ! :چشمک
    6. در شرف دادن یک کنفرانس در کلاس درس هستید و از اون روز وحشت دارید ؟ هیچ نترسید ! چاره ی شما در 3-4 خط پایین نوشته شده ! 2 هفته قبل از روز فرا رسیدن کنفرانس ، یک رمان تخیلی یا هر کتابی که باهاش حال میکنید ( ترجیحا رمان چون دایره ی کلماتش وسیع تره ) انتخاب کنید و بخونید ، این باعث میشه که کلمات بسیار زیادی در ذهن شما بچرخه و در هنگام کنفرانس مِن مِن نداشته باشید ! همینطور ، اگر ازحُضار میترسید ، سعی کنید ارزششون رو در اون لحظه انقدر پایین بیارید که بتونید با خیال راحت صحبت کنید ...
    7. همیشه سعی کنید که یک دوست خیلی صمیمی داشته باشید تا به هم عیب ها و ایراد هاتون رو بگید ، خیلی وقت ها شده که وقتی مدل موی خودتون رو تغییر میدید، بقیه به شما میگن مدل قبلی خیلی مضخرف بود اما چون میترسیدیم ناراحت بشی بهت چیزی نمیگفتیم ! یک دوست خوب میتونه اینجور چیزارو به شما بگه و شما رو اصلاح کنه ، هرچند اگر دردناک باشه !
    8. و در آخر ... دستمال هیچ استاد و معلمی نباشید ! اکثر استاد ها از دستمال بدشون میاد ! میخوایید نمره ی بالا بگیرید ؟ سر کلاس به تک تک چیزهایی که استاد میگه به صورت انتقادی گوش کنید ! اکثر مواردی که باعث میشه استاد چهره و اسم شمارو حفظ بشه اینه که به گفته های استاد گیر بدید و سوال های سنگین و به جا بپرسید ! نه چرت و پرت ! چون هیچکس از یک آدم خود شیرین خوشش نمیاد !!

فعلا ... موفق باشیـــد !

کنفرانس

5. 15 کاربر از Gam3r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام

یک دندانِ خراب , همه ی بدن رو داغون ميكنه .

بی اشتهایی - سر درد - دل درد - بی حوصلگی - بوی بد دهان - ضعف - درد وحشتناك دندان - بی خوابی - از دست دادن تمرکز - ضعف حافظه - عصبی شدن و غیره

همه ی اینها فقط از یک دندانِ خراب و پوسیده

زود برید اگه راهی داره درستش کنین یا بکشینش حتی اگه شده قرض کنین

===================

دیدین اونهایی رو که لبه ی یکی از دندونهایِ جلوییشون خورده شده و قوس پیدا کرده و قهوه ای شده ؟؟؟

می دونین چرا دندونشون اینجوری شده ؟؟؟؟؟

این همون دندونی هست که باهاش تخمه میشکنند .

حالا اگه دوست دارین دندونتون مثلِ اونها بشه هی تخمه بشکنین باهاش .

بعضیها با دندونِ آسیایِ کوچیک تخمه میشکنند و به خیالِ خودشون از پوسیدگی در امان میمونه اما اشتباه میکنند .
    هر یک دونه تخمه ای که میشکنید , یک ضربه ی جبران ناپذیر میزنه به دندون شما و شمارشِ معکوس برای داغون شدنش شروع میشه

حالا هی تخمه بشکنین

7. 6 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Sayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

چند روز پیش رفته بودم مغازه داییم بهش کمک کنم.... بورس لباس بچه گانه داره..... بیرون از مغازه یعنی جلوی در یک سبد بزرگ گذاشته بود و لباسای تو اون سبد حراج بود یعنی قیمتش خیلی کمتر از بقیه جنس ها بود... منتها کسی به اونا توجه نمیکرد و نمیخرید..... اما چیزی که برام جالب بود این بود که همین که یک نفر میومد جلوی سبد و شروع میکرد لباسا رو ببینه نفر دوم و سوم و.... هم سریع میومدند و اونا هم نگاه میکردند ( اینجوری هر کی میدید فک میکرد چیز خیلی جالبیه که همه میاند دور و برش ) من متوجه همین موضوع شدم و 1-2 نفر رو مامور کردم هر چند دقیقه یک بار بیاند و به صورت سوری جلوی سبد وایستند و لباسا رو الکی نگاه کنند و دقیقا همونجوری که انتظار داشتم اتفاق افتاد یعنی هر کی تو بازار بود حتما یه نگاهی به سبد حراجی ما مینداخت شاید باورتون نشه اما اون روز همه ی لباسای سبد به فروش رسید تازه اون آخرا یه یارویی که از لبنان برای زیارت امام رضا اومده بود مشهد بهمون سفارش داد براش به صورت کلی و البته با قیمت کمتر از همون لباسای حراجی بیاریم...... داییم هم کلی حال کرد و از فکرم خوشش اومد.... شما هم اگه احیانا کاسب هستین از اینجور ترفند ها هم استفاده کنین.

9. 10 کاربر از Sayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

دوباره سلام

وقتی میرید خرید , اگه چیزی تو ویترین دیدین
    که ازش خوشتون میاد , قبل از هر چیز قیمتش رو سوال کنین .

اگر قیمتش با بودجه ی شما جور در نمیاد دیگه تشکر میکنید و میرید و نه وقتِ خودتون تلف میشه نه وقتِ فروشنده

اگر هم که قیمتش به نظرتون مناسب بود بعداً به مغازه دار بگین بیاردش تا ببینینش

======================

بسیاری از مغازه دارها تا مشتری واردِ مغازشون میشه فوری میرن جلو و میگن بفرمایین چی میخواستین

برای اینکه با خیال راحت بتونین همه جنسهای توی مغازه رو برانداز کنین , تا جناب فروشنده اومد جلو , بهش بگین میبخشین , میخوام جنسهاتون رو ببینم

تا این رو بگین دیگه میره کنار و میتونین با خیال راحت همه ی جنسها رو برانداز کنین .

فقط جسارتاً یادتون باشه اگه از چیزی خوشتون نیومد قبل از رفتن حتماً تشکر کنین

در ضمن هرگز از اینکه تا وارد مغازه میشین فروشنده میاد سراغتون ناراحت نشین .

فروشنده کارش همینه و اگه اینکار رو نکنه اصلاً فروشنده ی خوبی نیست

11. 10 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Alireza_SA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

هیچ وقت به کسی ظلم نکنید

چه خیلی دیر چه خیلی زود نتیجش رو می بینید

ایمان داشته باشید که :

آن کس که بنای ظلم بنیاد نهاد

روزی به سرش شود خراب از بنیاد...

این تجربه شخصی من بود که خیلی هم واسم گرانبهاس ...
    Last edited by Alireza_SA; 15-02-2011 at 22:24.

13. 9 کاربر از Alireza_SA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

هر جا دیدین دو نفر با هم درِ گوشی حرف میزنند و یکی از این کار ناراحت شده یا احساس شک و تردید بهش دست داده , اون آدم حتما یک ریگی به کفشش هست

آدمی که کارِ بدی نکرده و ریگی به کفشش نیست , اگر دید دو نفر دارند در گوشی حرف میزنند امکان نداره احساس ناراحتی و شک بهش دست بده . بلکه با خودش میگه :

لابد یه موضوعِ خصوصی بینِ خودشونه و دوست ندارند من بدونم چیه

=================

اما فراموش نکنید :

در گوشی حرف زدن در حضورِ دیگران از ادب به دور هست

15. 4 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

هیچ وقت به کسی ظلم نکنید

چه خیلی دیر چه خیلی زود نتیجش رو می بینید

ایمان داشته باشید که :

آن کس که بنای ظلم بنیاد نهاد

روزی به سرش شود خراب از بنیاد...

این تجربه شخصی من بود که خیلی هم واسم گرانبهاس ...
    سلام

در ادامه ی سخنِ ارزشمندِ شما :

و اونی که ظلم میکنه و در این دنیا سزایِ ظلمش رو نمیبینه خیلی بدبخت و بیچاره هست .

چون پرونده ی ظلمش فرستاده شده به دادگاهِ رب العالمین

اونجا دیگه نه وکیل هست نه پول نه میشه رشوه داد نه میشه فرار کرد نه میشه شاهدِ دروغ آورد و تبرئه شد نه میشه انکار کرد

اگر خواستین ظلم کنین اما نتونستین یا ظلم کردین و گیر افتادین و جزاش رو دیدین , لبخند بزنین و بگین :

خدایا شکر که من رو دوست داری

خدایا هرگز من رو در ظلم (گناه) موفق نکن .

17. 4 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Amir Hossein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ذهن فــــــاســــــد محل تحصیل:              ...Wrong Floor

پيش فرض

خودتو برای کسی توصیف نکن...

19. 17 کاربر از Amir Hossein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •