تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 78 اولاول ... 3137383940414243444551 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 776

نام تاپيک: چطور باید تلویزیون samsung رو آپدیت کرد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام

حدود یک ماه پیش تلویزیون بنده samsung ua40f5300arxrqدوباره شروع کرد به روشن و خاموش شدن، خیلی اذیت کرد، بالاخره پیچ کوشتی رو برداشتم و بازش کردم، فقط تونستم قسمت کنترل رو که پشت تلویزیون هست و چراغ چشمک زن بهش متصله رو جدا کنم، پیچ ها رو باز کردم و دوباره بستم، از اون موقع بدون مشکل کار می کنه و اصلا ریسارت خودبه خودی تمام. ورژن جدید هم اومده ولی آپدیت نکردم، احتمال داره مشکل از همون قسمت کنترل بوده باشه؟
    (قبلا خود به خود ریستارت میشد یا بعضی وقت ها با زدن هر دکمه روی کنترل از راه دور یا کنترل روی دستگاه دستگاه رو کلا خاموش می کرد و ریستارت بارها تکرار میشد.)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

هیلتره ولی یک برنامه دارم درست میشه میخواهم خود تی وی ببینم نداره ؟؟ لینک هم بدید

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

اگر منوی مخفی رو ریست فاکتوری کتم امکانش هست درست شه
    و با ریست فاکتوری منوی مخفی مشکلی پیش نمیاد
    دوست عزیز
    ریست فاکتوری مشگلی در منوی سیستم بوجود نمی آورد.

4. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

هیلتره ولی یک برنامه دارم درست میشه میخواهم خود تی وی ببینم نداره ؟؟ لینک هم بدید
    دوست عزیز
    اگر از روش فعال سازی فارسی و دیجیتال استفاده کنید مشگلی با زیر نویس ندارید ولی
    اگر زیر نویس شما مشگلش حل نشد می توانید از نرم افزاری که در سایت زیر است استفاده کنید.
    تصور کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ی را
    کرده‌اید و به دنبال آن، زیرنویس فارسی مربوط به فیلم را نیز تهیه و دریافت می‌کنید اما هنگام مشاهده، همه چیز آن‌طور که انتظار دارید نیست! قطعا این اتفاق برای خیلی از شما پیش آمده که نمایش زیرنویس فایل‌های با فرمت SRT در سیستم‌تان همراه با مشکل بوده است.
    دلیل این اتفاق به تنظیمات یونیکد و زبان موجود در سیستم عامل شما مربوط می‌شود و اصولا یکی از راه‌حل‌ها، فارسی کردن زبان کلی سیستم عامل نصب شده روی کامپیوتر کاربر است اما بنا به دلایلی م
    ن است نتوانید (و یا نخواهید) زبان سیستم خود را به فارسی تبدیل کنید.

بسیاری از راه حل هایی که برای این منظور استفاده می شوند، اصولا همگی دارای بیش از دو یا سه مرحله جهت دریافت خروجی نهایی هستند و در صورتی که بخواهید بیش از یک فایل زیرنویس را اصلاح کنید، باید زمان زیادی را صرف این کار نمایید. شاهین کاتبی، برنامه‌نویسی است که برای هر دو سیستم
    و
    ، برنامه کم‌حجم و کاربردی‌
    Sh Persian Subtitle Fixer را تهیه کرده‌است تا تنها به وسیله کشیدن و رها کردن فایل در محیط برنامه، زیرنویس اصلاح شده خود را دریافت نمایید.
    این برنامه را با جستجو در گوگل خواهید یافت
    در موقع اجرا یک پنجره کوچک باز می شود که در آن چیزهای به انگلیسی نوشته شده است شما فایلتان را در همان صفحه بکشید و رها کنید خواهید دید که فایل زیر نویس شما اصلاح شده است

6. 2 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من یه پلاسما 43 3d
    43e490 گرفتم از طریق اینترنت آپدیتش کردم الان ورژنش 001012 هست
    میخوام بدونم آیا دانگل وای فای روش فعاله؟ تو دفترچه نوشته میشه دانگل سامسونگ تهیه و استفاده کنید اما روش نبود فقط 2 تا عینک اکتیو داشت
    تو تنظیمات wifi region چه حرفی رو باید انتخاب کنم؟از a شروع میشه تا z
    الان با روتر به شبکه متصله
    رفتم تو سایت سامسونگ و فایل T-MST10PDAAC رو دانلود کردم اما پیغام هیچ آپیدتی یافت نشد رو میده
    این قابلیت hospital کلا به چه دردی میخوره یا shop?

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

من یه پلاسما 43 3d
    43e490 گرفتم از طریق اینترنت آپدیتش کردم الان ورژنش 001012 هست
    میخوام بدونم آیا دانگل وای فای روش فعاله؟ تو دفترچه نوشته میشه دانگل سامسونگ تهیه و استفاده کنید اما روش نبود فقط 2 تا عینک اکتیو داشت
    تو تنظیمات wifi region چه حرفی رو باید انتخاب کنم؟از a شروع میشه تا z
    الان با روتر به شبکه متصله
    رفتم تو سایت سامسونگ و فایل T-MST10PDAAC رو دانلود کردم اما پیغام هیچ آپیدتی یافت نشد رو میده
    این قابلیت hospital کلا به چه دردی میخوره یا shop?
    دوست عزیز
    بله باید دانگل تهیه کنید و wifi region معمولا روی M باید باشد
    و اگر آبدیت انجام نمی شود دلیل آن این است که تلویزیون شما نیاز به آبدیت ندارد
    و آیتم
    shop برای استفاده در فروشگاه که دارای نور زیاد است می باشد و برای منزل مناسب نیست
    و آیتم
    hospital برای رفع عیب و بک آپ گیری از سیستم است ولی شما به آن قسمتها دست نزنید و اصلا به هیچ قسمتی بدون اطلاع دست نزنید که موجب خسارت شدید خواهید شد.

9. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوست عزیز
    بله باید دانگل تهیه کنید و wifi region معمولا روی M باید باشد
    و اگر آبدیت انجام نمی شود دلیل آن این است که تلویزیون شما نیاز به آبدیت ندارد
    و آیتم
    shop برای استفاده در فروشگاه که دارای نور زیاد است می باشد و برای منزل مناسب نیست
    و آیتم
    hospital برای رفع عیب و بک آپ گیری از سیستم است ولی شما به آن قسمتها دست نزنید و اصلا به هیچ قسمتی بدون اطلاع دست نزنید که موجب خسارت شدید خواهید شد.
    ممنون از پاسختون
    اما میخوام بدونم چه امکاناتی رو میشه رو در منوی مخفی میشه فعال کرد تو این مدل ؟
    آیا میشه برنامه اصلاح شده غیر اصلی روش نصب کرد؟
    همچین چیزی وجود داره؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ممنون از پاسختون
    اما میخوام بدونم چه امکاناتی رو میشه رو در منوی مخفی میشه فعال کرد تو این مدل ؟
    آیا میشه برنامه اصلاح شده غیر اصلی روش نصب کرد؟
    همچین چیزی وجود داره؟
    دوست عزیز
    خیر مگر در برنامه نویسی مهارت داشته باشید که فریمور سیستمتان را -- و آیتمهای به آن اضافه و یا فعال کنید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست عزیز
    اگر از روش فعال سازی فارسی و دیجیتال استفاده کنید مشگلی با زیر نویس ندارید ولی
    اگر زیر نویس شما مشگلش حل نشد می توانید از نرم افزاری که در سایت زیر است استفاده کنید.
    تصور کنید
    ی را
    کرده‌اید و به دنبال آن، زیرنویس فارسی مربوط به فیلم را نیز تهیه و دریافت می‌کنید اما هنگام مشاهده، همه چیز آن‌طور که انتظار دارید نیست! قطعا این اتفاق برای خیلی از شما پیش آمده که نمایش زیرنویس فایل‌های با فرمت SRT در سیستم‌تان همراه با مشکل بوده است.
    دلیل این اتفاق به تنظیمات یونیکد و زبان موجود در سیستم عامل شما مربوط می‌شود و اصولا یکی از راه‌حل‌ها، فارسی کردن زبان کلی سیستم عامل نصب شده روی کامپیوتر کاربر است اما بنا به دلایلی م
    ن است نتوانید (و یا نخواهید) زبان سیستم خود را به فارسی تبدیل کنید.

بسیاری از راه حل هایی که برای این منظور استفاده می شوند، اصولا همگی دارای بیش از دو یا سه مرحله جهت دریافت خروجی نهایی هستند و در صورتی که بخواهید بیش از یک فایل زیرنویس را اصلاح کنید، باید زمان زیادی را صرف این کار نمایید. شاهین کاتبی، برنامه‌نویسی است که برای هر دو سیستم
    و
    ، برنامه کم‌حجم و کاربردی‌
    Sh Persian Subtitle Fixer را تهیه کرده‌است تا تنها به وسیله کشیدن و رها کردن فایل در محیط برنامه، زیرنویس اصلاح شده خود را دریافت نمایید.
    این برنامه را با جستجو در گوگل خواهید یافت
    در موقع اجرا یک پنجره کوچک باز می شود که در آن چیزهای به انگلیسی نوشته شده است شما فایلتان را در همان صفحه بکشید و رها کنید خواهید دید که فایل زیر نویس شما اصلاح شده است
    ممنون من خودم از همین برنامه Sh Persian Subtitle Fixer استفاده میکنم از قبلا این برنامه کدک رو تبدیل میکنه کلا به فارسی یعنی فایل SRT که ناخوانا هستش و توی محیط اجرا خوانا میشه رو توی همون فایل SRT وقتی به صورت تکس نگاه کنید فارسی کرده

ولی بدی که داره روی دستگاهای که کدک فارسی دارن مثل گیرنده دیجیتال خراب نشون میده ؟؟

نمیشه قابلیت کدک فارسی یا عربی به تلویزیون اضافه کرد ؟؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ممنون من خودم از همین برنامه Sh Persian Subtitle Fixer استفاده میکنم از قبلا این برنامه کدک رو تبدیل میکنه کلا به فارسی یعنی فایل SRT که ناخوانا هستش و توی محیط اجرا خوانا میشه رو توی همون فایل SRT وقتی به صورت تکس نگاه کنید فارسی کرده

ولی بدی که داره روی دستگاهای که کدک فارسی دارن مثل گیرنده دیجیتال خراب نشون میده ؟؟

نمیشه قابلیت کدک فارسی یا عربی به تلویزیون اضافه کرد ؟؟
    دوست عزیز
    معمولا با استفاده از دستورالعمل فارسی سازی و دیجیتال این امر میسر می شود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •