یه سوال از اساتید محترم
من 20 سالمه و 189 قدمه و 97 کیلو وزن دارم و البته جدیدا شکم فرم بدی گرفته و بزرگ شده و پهلو ام ....... !!
تو خونه یه ویبراتور و تردمیل و یه ست دمبل و توتال کر و یه توپ بزرگ ورزشی دارم
میخوام ورزش رو دایمی شروع کنم و فعلا هدفم رو اب کردن شکم و پهلوم هست
کدوم از این وسایل بیشتر میتونه کمک کنه تا لاغر شم و هیکلم رو فرم بیاد چون قدم هم نسبتا بلند هست اگه وقت بزارم فکر کنم هیکل و فرم خوبی پیدا کنم
حالا میخوام راهنماییم کنین که چی کار کنم
راستی کجا میتونم حرکات دمبل رو به صورت صحیح یاد بگیرم !! عکسی فیلمی چیزی !!
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام .
خوبه ! اگر یکم فشار به خودت بیاری و یه تراش حسابی بدی به بدنت یه بدن فوق العاده زیبا میتونی ازش درآری . البته به شرطی که قول بدی زیاد از خودت تعریف نکنیاااااا ! .gif)
اینجا لینک های متعدد برای روش های تمرینی برای شکم و آناتومی عضلات شکمیه :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ضمنا عنایت داشته باش که شکم رو نمیشه با فشار موضعی و حرکات محدود به همون عضلات و این داستان ها شکل داد . تمرین کل بدن با یه ریتم مستمر و چربی سوز : شکم تیکه تیکه !
و با همه تواضعی که دارم !!! :
محلی مناسب برای پیدا کردن سوالات شبیه سوال خودت
کد:
.gif)
Oracle_Eldorado
با سلام خدمت دوستان .
من یه سئوال در مورد برنامه غذایی داشتم . ( البته این سئوال رو یه بار دیگه هم قبلا پرسیدم اما به دلیل مشغله کاری اصلا وقت نشد . اما این بار تصمیم خیلی جدی تره ! )
خواستم ببینم یکی از دوستان میتونه زحمت یه برنامه غذایی درست و حسابی واسه من بنویسه ؟
چون از شنبه میخوام بدنسازی رو شروع کنم .
همون باشگاه بدنسازی زحمت برنامه ورزشی رو میکشه .
گفتم اگه دوستان لطف کنن یه برنامه غذایی واسه من بنویسن ممنون میشم .
من قدم 180 و ورزنم 71 ــه .
به قول صاحب باشگاه 9 تا 10 کیلو کمبود وزن دارم .
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن .
سلام دوست من .
راستش فکر نکنم غیرحضوری بشه برنامه غذایی در نظر گرفت . یه کار تخصصی هم هست و اعتقادم بر اینه خیلی از اونایی که مرکز مشاوره تغذیه دارند هم صلاحیت مشاوره با من و شما رو ندارند ! تغذیه ورزشی یه چیزه و تغذیه سلامت چیز دیگه . هر چند در نهایت به هم مرتبط میشن .
فقط چنتا پیشنهاد دارم :
وعده های غذاییت رو غنی کن . یعنی از کربوهیدرات های دیرهضم مثل ماکارونی و سیب زمینی و ... بیشتر استفاده کن . سعی کن پرحجم نخوری که فرصت جذب رو از بدنت بگیری . کم حجم اما مقوی .
این یه رابطه 2 سر استفاده ست ! هم برای اونایی که قصد کاهش دارند و هم افزایش .
بعد اینکه شما نمیخوای چاق شی ! میخوای ورزیده شی . پس در کنار پروتئین و کربوهیدرات ورزش رو فراموش نکن که بدنت بتونه عضله سازی کنه . ترجیحا یه ورزش عضله ساز و سنگین پیشنهاد میشه .
یجا شنیدم طرف میگفت نصفه شب پا میشم و اینو میخورم و اونو میخورم ! ! ! خدایش خنده دار میشه گاهی !
شما میتونی قبل خواب یه محلول دست ساز یا حتی شیر که کازئین داره و دیرهضمه بخوری و خیالت راحت باشه که تا چند ساعت بدنت در حال سوخت اونهاست .
بزار بگردم ببینم تو دس و بالم محلول پیشنهادی هست !؟ ................ ( در حال Search ! )
آهااااااا ! یافتممممممممم !
محلول :
1 لیوان شیر + 4 قاشق شیر خشک + 1 عدد موز + 1 قاشق نشاسته + 1 قاشق پودر جوانه گندم + 1 فنجان ماست + 2 عدد خرما داخل مخلوط کن : ویییییییییییییییییییییییی یییییژ ... بعد بخور حالشو ببر .
پس چی شد ؟ 2 یا 3 بار .
1 - ساعت 10 صبح ( میان وعده صبحانه و نهار )
2- تا 40 دقیقه بعد از تمرین
3 - قبل از خواب
این پست رو هم بخون کامل توضیح دادم براش :
کد: