جانم عزیزمرفیق جان!
یا شما مفهوم «نقد» رو دستکم گرفتی!
یا تو این بازی حل شدی!
الان مشکل چیه؟
آخه این کال حل شدن داره؟!
جانم عزیزمرفیق جان!
یا شما مفهوم «نقد» رو دستکم گرفتی!
یا تو این بازی حل شدی!
الان مشکل چیه؟
آخه این کال حل شدن داره؟!
سلام من xbox live میرم ولی نمیدونم چجوری با بچه های ایرانی بازی کنم ..با خارجیها تو پینگ کم میارم زود منو مکشن ولی شنیدم اگه داخلی بازی کنی مشکلی تو پینگ نداری دوستان لطف کنن یه راهنمایی کنن
اقا مشکل ما اینه که چن نفر غیر حرفه چند تا کلمه ی هوش مصنوعی گرافیگ و چند تا کلمه ی دیگه یاد گرفتن و هی این کلماتو میچینن کنار هم نظرات گوهر بارشونو میدن در صورتی که هیچ چی نمیدونن نه از بازی نه از الف بای نقد بازی نه از خود بازی
سلام !
این مود زامبی بازی شاهکاریه برا خودشا !
دوستا باید دقیقا چی کار کرد تا بشه رفت مرحله بعد !؟
ممنون ...
من بازی رو تا آخر رفتم ولی کند بود.پچی نیومد که مشکلاتو کندیرو برطرف کنه؟
با چه کنسولی اونوقت؟!!
مگه رو کنسول هم پچ جدید نصب میشه...؟!
شما که بلدی بیا بنویس ما هم یاد بگیریم ...اقا مشکل ما اینه که چن نفر غیر حرفه چند تا کلمه ی هوش مصنوعی گرافیگ و چند تا کلمه ی دیگه یاد گرفتن و هی این کلماتو میچینن کنار هم نظرات گوهر بارشونو میدن در صورتی که هیچ چی نمیدونن نه از بازی نه از الف بای نقد بازی نه از خود بازی
اینجا کسی ادعایی نداره. اگه مطلبی چیزی داری بزار اینجا بقیه هم می خونن یاد میگیرن الف بای نقد رو
+
اون مطلبی هم صفحه قبل نقل قول شده ناقصه چون اصلا وقتی نبود... فقط آدرس وار گفتم
بچه هایی که میشناسی آنلاین بازی میکنن یا تو بعضی سایت های دیگه میان گیمر تگ هاشون رو میزارن برا بازی آنلاینسلام من xbox live میرم ولی نمیدونم چجوری با بچه های ایرانی بازی کنم ..با خارجیها تو پینگ کم میارم زود منو مکشن ولی شنیدم اگه داخلی بازی کنی مشکلی تو پینگ نداری دوستان لطف کنن یه راهنمایی کنن
خب اریا ایرانی عزیز...به نقدها دقت کنی...
همه نظرشون به این منوال هستش....ایرادی به نقد نیست نظرات متفاوت هستش.
شما هم این کارو بکن ..اقا مشکل ما اینه که چن نفر غیر حرفه چند تا کلمه ی هوش مصنوعی گرافیگ و چند تا کلمه ی دیگه یاد گرفتن و هی این کلماتو میچینن کنار هم نظرات گوهر بارشونو میدن در صورتی که هیچ چی نمیدونن نه از بازی نه از الف بای نقد بازی نه از خود بازی
بشین نقد بنویس ما از شما یاد بگیریم...بلکه از الفبای نقد چیزی حالی بشیم.
شرمنده رفیق
آخه بدجور حرصم دراومده
بعضی ها مثل یا... از بازی و تعریف می کنن. شعور ندارن حکومت کلی هزینه کرده مخ اینا تعطیل بشه.
منظورم این بود که نقد فعل انتقاد بر وزن انفعال هست. مفهوم اینه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)