درسته
شاید هم حتی بیشتر
من کارت سوختم رو که گرفتم با احتساب 30 لیتر بنزین سفر تابستون 210 لیتر توش بنزین بود. یعنی یک ماهم اضافه تر حساب کرده بودن برام .
درسته
شاید هم حتی بیشتر
من کارت سوختم رو که گرفتم با احتساب 30 لیتر بنزین سفر تابستون 210 لیتر توش بنزین بود. یعنی یک ماهم اضافه تر حساب کرده بودن برام .
سلام
ورودتون رو به پی سی ورلد خوش آمد میگم
اگر نقدی ثبت نام کردین و سود تاخیر 30 درصد زده بود تو قرارداد، طبق حساب باید روزی 8300 تومان پرداخت کنن که 1 ماهش میشه حدود 250 هزار تومان
مدارک ماشین هم بیمه و سند کمپانی رو باید ظرف کمتر از 1 هفته بهتون بدن ولی بقیه مدارک ممکنه تا 1 ماه هم طول بکشه مخصوصا کارت سوخت رو با تاخیر میدن
سلام منم مثل شما ثبت نامی بودم.البته تیبا و 3 روزه گرفتم.سند و کارت ماشین روز بعد پست تحویل داد و دیروز هم کارت گارانتی و فاکتور فروش و بیمه ماشین رو خود نمایندگی داد.
کارت سوخت رو پست میاره.
28 روز تاخیر برای ماشین من 183 هزار تومن شده که طبق نوشته تو فاکتورش تا 1ماه دیگه به کارت گارانتی نارنجی واریزمیشه و از بانک قابل وصوله.
بنظر میاد تولید کم شده با دقت تر شدن.ماشین من نسبت به چیزائی که شنیدم بهتره!!!!!!!!!!!!!!!!!و مشکل مونتاژی کمی داره
دوست عزیز مدارک ماشین حداکثر یک هفته ای میاد. اما برای کارت سوخت حالا حالا ها باید منتظر باشی. فکر نمیکنم زیر 40 روز بیاد. اما پیگیر باشد. از طریق اینترنت و پیامک شماره VIN به 30005150.
من قراره هفته دیگه ماشینو ببرم سرویس اولیه. ااگه مثلا بخوام برام فیلر گیری کنن انجام میدن؟ هزینه اش با منه؟ و آیا مشکلی برای موتور پیش نمیاد اگه اینا موتور باز کنن؟باید ماشینو بزارم نمایندگی و برم؟ نمیشه وایساد رو سرشون؟کمک های عقب صدا میده تعویض میکنن ؟ اگه قرار بر تعویض شد چی بندازم بهتره؟ ممنون.
اگر ماشین نیاز به فیلرگیری داشته باشه خودشون رایگان انجام میدن در ضمن برای فیلرگیری موتور باز نمیشه فقط در سوپاپ رو باز میکنن.
بعضی نمایندگیها میزارن کنار ماشین وایستی (من خودم چند بار رو 132 قبلیم حتی به کمکشون هم رفتم و با مکانیکشون همیاری کردم برای این که کارم زودتر انجام بشه)
ولی بعضی نمایندگیها اکیدا اجازه ورود به محوطه تعمیر گاه رو نمیدن به دلایل امنیت جانی و خطرات دیگه و هم چنین ندیدن ترمالی های احتمالی که روی ماشین انجام میدن!!
برای کمک های عقب اگر نیاز به تعویض کمک رو تایید کنه کارشناسشون هر جنسی که دم دستشون باشه میندازن البته اگر موجود داشته باشن قبل از بردن ماشین زنگ بزنید از موجود بودن کمک مطمئن بشید
فکر نمی کنم بزارند اونجا بمونید، ماشین و کارت نارنجی رو ازتون میگیرند و بعدظهر میرید تحویل میگیرید.
اگه تهرانید توصیه می کنم برد تعمیرگاه مرکزی، سه راه آذری، از چندین نفر شنیدم کارشون حرف نداره، خودم هم به 4500 برسم میرم اونجا انشالله.
راهتون هم دور باشه باز میارزه که ندید دست نمایندگی های بد!
دوست عزیز تعمیرگاه های مرکزی اصلا پراید قبول نمیکنن. قبلا سرچ زدم. از تیبا به بالا قبول می کنن. تو سایت خود سایپا هم زده. شما اصلا میخواین نتی وقت بگیری به محض اینکه انتخاب میکنی x100 تعمیرگاه های مرکزی وقت خالی ندارن کلا.
اینم لینکش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by ronin_2607; 22-09-2012 at 13:49.
شاید جدیدا این کارو کردن، چون دوستام که پرایدشون رو برده بودن!!
حالا چرا؟!
مگه پراید رو چند برابر نمی ندازن به مردم؟ به کلاسشون بر می خوره؟! عجب نامردایی هستن!
راستی اگه تعمیرگاه مرکزی پذیرش نمی کنه، پس این چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینجا نرخ تعمیرات پراید رو نوشته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)