نويل كه اصلا بازي نميكنه...خيلي كم...فلچر 24 سالش هست....فن در سار هم كه تو دروازه هست امسال سال اخرش هست...به گفته رئيس از تجربه گيگز و اسكولز استفاده ميكنه واسه يادگيري بقيه جوون هاش...اسكولز و گيگز 33 و 34 سالشون هست...
نويل كه اصلا بازي نميكنه...خيلي كم...فلچر 24 سالش هست....فن در سار هم كه تو دروازه هست امسال سال اخرش هست...به گفته رئيس از تجربه گيگز و اسكولز استفاده ميكنه واسه يادگيري بقيه جوون هاش...اسكولز و گيگز 33 و 34 سالشون هست...
فلچر 26 ساله از اسکاتلند:
فن در سار 40 ساله از هلند:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نویل 35 ساله از انگلیس:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اورا 29 ساله از فرانسه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
براون 31 ساله:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویدیچ 29 ساله.اوشی 29 ساله.هارگریوز 29 ساله.گیگز 37 ساله.پارک 29 ساله.کریک 29 ساله.اسکولز 36 ساله.مایکل اوون 31 ساله.بربا 29 ساله.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خودت نگاه کن.اسکلت تیم اگر نانی و والنسیا و اندرسون رو بذاریم کنار چه سن وسالی داره.البته درسته نویل همیشه بازی نمی کنه و هارگریوز هم مدتی هست که نیستولی نمی شه گفت این جوون گرایی هست!
منچستر تیم مسن و البته با تجربه ای هست. اگر از نانی و اندرسون استفاده نکنه تیمش می شه لاک پشت!
البته توی این تاپیک اصلا جاش نیست بحث و ادامه بدم!
شما رافائل گيبسون فابيو اوانز اسمالينگ ماچدا هرناندز رو مسن ميدونيد؟؟!!!
همه جا و حتي تو مجله متهانه يونايتد از 6 اسلحه پنهان يونايتد صحبت شده..
رافائل فابيو گيبسون اوبرتان اندرسون اوانز
---------- Post added at 02:40 AM ---------- Previous post was at 02:37 AM ----------
26 و 29 مسن هست؟؟؟!!!!!
پس ژاوي پير هست ديگه؟؟!!!
اين تاپيك جاش نيست
ژاوی پیر نیست اما جوون هم نیست. پول اسکولز و گیگز و ...اینا رو می پیر می گیم!
اوبرتون و ماچدا که توی یک فصل فکر نکنم 4 تا 90 دقیقه هم کامل بازی کنند!
هرناندز هم هرچی ما دیدیم بازی های دوستانه بوده.
از پیکه برات بگم که جزو سه مدافع برتر لیگ قهرمانان اروپا شده.بازیکنی که منچستر حسرتش رو خواهد خورد.
از بویان بگم یا پدرو....کدوماشون سلاح های قوی تری هستند؟
پدرو که به کاسیاس گل می زنه یا رافائل که به آلمونیا می زنه یا گیبسون که به بوت می زنه؟ یا مسی که.....
من گفتم اسکلت تیم مسن هست حالا این گوشه موشه ها یه چند تا جوون هم دارن می دون!اسمش که جوون گرایی نمی شه. ما هم روی نیمکت کلی از اینها داریم!
در ضمن ما هیچ ادعای جوون گرایی نداریم!
Last edited by Dr.FANOOS; 02-09-2010 at 02:06.
والا من الان حساب کردم، دیدم میانگین سنیه کل بازیکنان این فصل یونایتد، 25 الی 26 سال هستش...
باورم نمیشه قرار پنج شیش سال دیگه بهم بگن پیرمرد...
حالا خوبه با همین جوونای تو تیم فصل پیش تو لیگ ذخیره های انگلیس قهرمان شدیم...
Last edited by pcforlife; 02-09-2010 at 02:51.
بازي بعدي بارسلونا با كدوم تيمه.....؟؟؟؟
زمانش رو هم لطف كنيد ممنون ميشم......![]()
Sun 12/09/10
15:00 GMT
Barcelona - Hércules
Camp Nou
نه حسین جون تو که اول جوونیت هست اما اینایی که دارم می گم دارم به شما درس پس می دم و قصد جسارت ندارم.
توی فوتبال 30 که برسه مصدومیت ها شروع می شه بعدش هم کم کم نیمکت نشینی و دیگه پیر می شه!
شما پنج الی 6 سال دیگه هم جوون هستید.فوتبال از یه سنی به بعد به طرف می گن پیر ....سیاست هم طرف 70 سالش هست می گه هنوز جوونم توی این کار.که البته درست می گه.هر عرصه ای برای خودش یه سنی داره.ok؟
منچستر هم خیلی دوست دارم بشینم میانگین سنی شون رو حساب کنم ولی خوب تعداد بازیکنا زیاده ، حسش نیست حساب کنم ولی فکر نکم 25 الی 26 باشه ها!
جمله ی آخرت هم متوجه نشدم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ادامه بحث به این تاپیک مربوط نیست و من هم ادامه نمی دم!
خیلی باحالی حسین جون
یا علی
.................................................. ..........
پ.ن.: بعضی از دوستان خواهشا ادب رو رعایت کنند . لازم نیست این شکلی شخصیت خودشون رو نشون بدهند.
جدا متاسفم![]()
شماره پیراهن بازیکنان بارسلونا مشخص شد: پیراهن 9 برای بویان
سایت گل – پس از پایان پنجره نقل و انتقالات، شماره پیراهن بازیکنان بارسلونا اعلام شد. بویان کرکیچ، مهاجم بارسا شماره 9 را که متعلق به زلاتان ایبراهیموویچ بود به تن خواهد کرد و پیراهن شماره 11 سابق بویان هم به خفرن خواهد رسید.
بویان به این ترتیب پیراهنی را به تن میکند که در تیمهای پایه بارسلونا داشت. او اولین بازیکن پرورشیافته بارسلونا در 15 سال گذشته است که پیراهن شماره 9 را به تن میکند. آخرین بازیکن پرورشیافته در بارسلونا که این شماره را داشت یوردی کرویف بود.
بویان سه سال پیش به تیم اصلی بارسلونا ملحق شد. او در آن هنگام شماره 27 را داشت اما در دو فصل گذشته پیراهن 11 را به تن میکرد.
به این ترتیب پیراهن شماره 11 نیز به خفرن رسید. او دومین فصل حضور در تیم اصلی را سپری میکند. این بال بارسا فصل گذشته 18 بار به میدان رفت و پیراهن شماره 20 را به تن میکرد. این پیراهن را در حال حاضر بازیکنی نخواهد پوشید.
به علاوه، شمارههای 4 و 24 هم بیاستفاده خواهند بود. این دو پیراهن متعلق به رافا مارکس و یحیی توره بودند.
شماره 21 که چیگرینسکی میپوشید را مدتی است آدریانو به تن میکند و پیراهن شماره 14 آنری هم به خاویر ماسچرانو رسیده است.
پیراهن شماره 7 هم که پس از ایدور گودیانسن کسی آن را به تن نکرده بود به داوید ویا رسید.
---------- Post added at 03:03 PM ---------- Previous post was at 03:02 PM ----------
مورینیو: رونالدو فریبکار نیست
سرمربی پرتغالی سفیدها همچنین تیم میلان را مهمترین رقیب تیمش در گروه جی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا معرفی کرد.
سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی باشگاه رئال مادرید، تاکید کرد کریس رونالدو، ستاره تیمش، بازیکنی نیست که بخواهد با شیرجه زدن داوران را فریب دهد.
سرمربی پرتغالی سفیدها همچنین تیم میلان را مهمترین رقیب تیمش در گروه جی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا معرفی کرد.
او که در مقر فیفا درنیون سوئیس با خبرنگاران صحبت می کرد گفت بازیکنانی که بی غل و غش بازی می کنند نسبت به آنهایی که دائما شبیه سازی می کنند، کمتر مورد حمایت داوران هستند.
مورینیو گفت:" کریستیانو بازیکنی نیست که بخواهد دائما شیرجه بزند و شبیه بازی کند.او در فوتبال انگلیس و زیر نظر سر الکس رشد کرده است. در بعضی موارد بازیکنانی که شبیه سازی می کنند، بیشتر مورد حمایت داوران هستند و آنهایی که صادقانه بازی می کنند، کمتر از این حمایت برخوردارند. منظورم این نیست مدافعانیکه کریس را با خطا متوقف میکنند، کارت نمی گیرند یا با آنها طور دیگری برخورد می شود."
مورینیو همچنین گفت خریدهای جدید میلان، یکی از بهترین خطوط حمله اروپا را برای آنها شکل داده و آنها حتی می توانند یک قهرمانی دیگر برای روسونری در اروپا به ارمغان بیاورند.
" خط حمله ای متشکل از پاتو، زلاتان، روبینیو، رونالدینیو یکی از بهترین خطوط حمله جهان است و آنها بی تردید یکی از مدعیان اصلی قهرمانی در رقابت های این فصل چمپیونز لیگ هستند."
---------- Post added at 03:05 PM ---------- Previous post was at 03:03 PM ----------
زلاتان:گواردیولا از مشکلات بازیکنانش فرار می کرد
ستاره سوئدی باشگاه میلان بار دیگر زبان به انتقاد از پپ گواردیولا، مربی باشگاه بارسلونا گشوده است
سایت گل- زلاتان ایبراهیموویچ، ستاره سوئدی دنیای فوتبال اوایل این هفته از بارسلونا به میلان منتقل شد. این ستاره 28 ساله که در دیدارهای اخیر بارسلونا در ترکیب اصلی تیم قرار نمی گرفت، اکنون با قراردادی قرضی به رختکن روسونری منتقل شده و البته سران میلان می توانند در صورت تمایل با پرداخت 24 میلیون یورو این ستاره را به خدمت بگیرند.زلاتان در صحبتهایی به خبرنگاران گفت:« من هیچ چیزی نگفتم ولی نمی توانستم برروی سکوها بمانم و آب و هوا را تماشا کنم. هیچ کس در بارسلونا نمیخواست من را بفروشد، اما مشکلات در ماه مارس آغاز شد. من به دنبال توضیح بودم اما پپ به من پاسخ نمیداد.
مربیان بزرگ مشکلات را با بازیکنانشان حل میکنند. اما مربیان کوچک از مشکلات فراری هستند. در ابتدا گفتگوی خوبی داشتیم، اما ناگهان نمیدانم چه شد. من نمیتوانم یک یا سه سال را روی سکوها سپری کنم. من دیدم فصل پیش چه بلایی سر تیری آنری آمد.»ستاره سابق آژاکس از بازگشت به سنسیرو بسیار خوشحال است و بر این باور است که تیمش میتواند با خط حمله پرقدرتش تاثیرگذار باشد: «روبینیو جادوگر است. ما قدرتمندترین خط حمله اروپا را داریم. اگر من مربی میلان بودم بسیار خوشحال میشدم.»زلاتان پنج فصل را در یوونتوس و اینتر در سالهای 2004 تا 2009 گذراند و 80 گل در این دوران در سری آ زد.
---------- Post added at 03:06 PM ---------- Previous post was at 03:05 PM ----------
سوبی ساره تا: گواردیولا به بازیکنی مانند زلاتان نیاز نداشت
مدیر ورزشی باشگاه بارسلونا گفت اگر ایبرا در تنها فصل حضورش در بارسا نمایش بهتری داشت، به تیم دیگری منتقل نمی شد.
سایت گل- آندونی سوبی ساره تا، مدیر ورزشی باشگاه بارسلونا، اعلام کرد زلاتان ابراهیموویچ، مهاجم سوئدی این تیم به این دلیل که نتوانست در این تیم درخشش کافی داشته باشد، به تیم میلان واگذار شد.
سوبی ساره تا گفت پپ گواردیولابه بازیکنی مانند زلاتان نیاز نداشت زیرا این بازیکن از کیفیت لازم برخوردار نبود.
او ر مصاحبه با نشریه "اسپورت" گفت:" من با گواردیولا ملاقات کردم و با او در مورد وضعیت ایبرا صحبت کردم. او گفت که مشکل این بازیکن تکنیکی است. از آن زمان بود که ما تصمیم به فروش او گرفتیم و در نهایت او را به میلان واگذار کردیم."
سوبی ساره تا همچنین در مصاحبه با مارکا گفت که اگر ایبرا در تنها فصل حضورش در بارسا نمایش بهتری داشت، به تیم دیگری منتقل نمی شد.
" اگر او در همه بازی های حضور داشت و 28 گل برای تیم به ثمر می رساند، ما او را نمی فروختیم."
ابراهیموویچ با قراردادی یک ساله و قرضی به میلان پیوست که در صورت توافق دو باشگاه می تواند با 24 میلیون یورو دائمی شود.
---------- Post added at 03:09 PM ---------- Previous post was at 03:06 PM ----------
پویول سه هفته غایب است
او دچار مصدومیت از ناحیه عضله ران شده است.
سایت گل – کارلس پویول، مدافع بارسلونا تا سه هفته از میادین دور خواهد بود. او دچار پارگی عضله ران پای چپش شده است.انتظار میرفت کاپیتان آبی و اناریپوشان در دیدار هفته اول تیمش در خانه سانتاندر به میدان برود، اما او در جریان گرم کردن خود آسیب دید و جایش را به جرارد پیکه داد.کاتالانها آن بازی را به راحتی سه بر صفر بردند. پس از آن بازی، پویول تحت معاینات پزشکی قرار گرفت تا شدت مصدومیتش مشخص شود.بهبودی چنین مصدومیتی در محدوده سه هفته است و به این ترتیب پویول دیدارهای مقابل ارکولس، اتلتیکو مادرید و اسپورتینگ خیخون را در لالیگا از دست خواهد داد. او مقابل پاناتینایکوس در لیگ قهرمانان هم غایب خواهد بود، اما برای مصاف 26 سپتامبر مقابل اتلتیک بیلبائو در سنمامس قاعدتا آماده خواهد بود.این بازیکن 32 ساله دیدارهای اسپانیا مقابل لیختناشتاین و آرژانتین را هم از دست میدهد و ناچو مونرئال، مدافع اوساسونا به جای او به تیم ملی دعوت شد.
---------- Post added at 03:10 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------
مورینیو: اوزیل و خدیرا در مادرید مشکلات اجتماعی دارند
او میگوید این دو بازیکن نمیتوانند با همتیمیهایشان ارتباط برقرار کنند.
سایت گل – ژوزه مورینیو، مربی رئال مادرید میگوید مسعود اوزیل و سامی خدیرا، ستارههای جام جهانی و خریدهای جدید رئال مادرید در زمینه سازگاری با زندگی در اسپانیا مشکل دارند.
او گفته است: «آنها اسپانیایی حرف نمیزنند. تنها میگویند Buenos Dias و Hola، اما تنها همین. آنها حتی انگلیسی هم بلد نیستند.»
او میگوید ناتوانی در ارتباط برقرار کردن باعث مشکلات اجتماعی برای این دو شده است: «حضور این دو در زندگی اجتماعی تیم معادل صفر است. اوزیل با خدیرا زندگی میکند و خدیرا با اوزیل!»
اوزیل و خدیرا در جریان تساوی بدون گل مادرید با مایورکا در هفته اول لالیگا به عنوان بازیکن جانشین به میدان رفتند و نمایش آنها مورد ستایش قرار گرفت، اما به نظر میرسد برای پیشرفت در مادرید با سدی بزرگ روبرو هستند.
---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:10 PM ----------
ماسچرانو: برای قهرمانی به بهترین باشگاه آمدم
او اعتقاد دارد بارسا باشگاهی بینقص برای کسب قهرمانی است.
سایت گل – خاویر ماسچرانو، هافبک بارسلونا بر این باور است که با رفتن به نوکمپ از لیورپول به جایی ایدهآل برای کسب قهرمانی آمده است.
هافبک دفاعی آرژانتینی با مبلغ 21 میلیون یورو به بارسا رفت و آخرین خرید آنها در تابستان پس از داوید ویا و آدریانو شد.
او در مصاحبهای با تلویزیون بارسا درباره معارفهاش با تیم صحبت کرده و گفته با آن که هنوز افتخاری در فوتبال اروپا کسب نکرده است، اما برای این کار به جای مناسبی رفته است: «بداقبال بودم که تا حالا در اروپا قهرمانی به دست نیاوردهام و نمیخواهم در پایان دوران بازی بگویم که افتخاری کسب نکردم. من در باشگاهی ایدهآل برای کسب قهرمانی حضور دارم. دست کم ما برای قهرمانی مبارزه میکنیم. تیم از پیروزی خسته نمیشود و در هر بازی مانند گذشته نشان میدهد که بهترین است.»
ماسچرانو به خوبی از سطح انتظاراتی که از او میرود آگاه است: «این جا باید پیشرفت کنم و ه قابلیتهایم بسنده نکنم. این چالشی بزرگ است. این رویای تمام زندگی من بوده که به باشگاهی اینچنین بیایم. من از این فرصت استفاده خواهم کرد و تلاش خواهم کرد تا جای ممکن این جا بمانم.»
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)