بنده پنج شنبه گذشته با قیمت 323 تومان خریدم![]()
بنده پنج شنبه گذشته با قیمت 323 تومان خریدم![]()
با افکت ها و اکولایزر ها ور برو ببین چه حالتی رو میپسندی
من افکت رو میذارم رو تقویت باس و اکولایزر رو بعضی وقتا کلاسیک بعضی وقتا لایو و راک
درضمن.. هدست موجود در پک گوشی کاملا حرفه ایه و توصیه میکنم از همون استفاده کنید
از کجا با این قیمت خریدین؟گارانتی داشت؟
----
سامسونگ هم خیلی وقته گوشی تاپ بادا معرفی نکرده.شاید کلا بادا رو میخاد کنار بذاره![]()
اره دوست عزیز
---------- Post added at 07:21 PM ---------- Previous post was at 07:20 PM ----------
ممنون دوست عزیز از اینکه جواب دادید
شما هم چنین مشکلی دارید
اخه من گوشی رو با گارانتی گرفتم و هر مشکلی داشته باشه پسش میدم
ولی من همه چیز رو میزارم رو نورمال ولی مشکلداره شما همیه امتحانی بکن و خبر بده
دوستان bada 2 کی میاد؟؟
و اینکه میشه مشکل رستارت شدن گوشی توسط اپرا مینی رو برطرف کرد؟؟
فکر کنم بادا2 اواخر تابستان بیاد....بعدش اونم یه باگ حساب میشه که فکر کنم با عوض کردن فریمورت حل بشه دقیقا نمیدونم.
دوستدار شما یاشار
گارانتی که الکی هاز طبقه ی 6 علائدین
ساسونگ به شدت داره از بادا حمایت میکنه![]()
تشکر فراوان از ماکان جون
بچه ها منم طبق اموزش کامل و بی نقص ماکان جون تونستم گوشیمو ه ک کنم(کمتر از 1 دقیقه)...
الان دارم بازی های باگرافیک مثل asphalt و assassins creed وZombie infection و... اجرا میکنم بدون نت
تازه فهمیدم این گوشی چیه همون طوری که میدونستید میخواستم بفروشمش ولی امروز فردا میکردم که شاید ه ک بشه...تنها عیب این گوشی همین بود که حل شد به همه پیشنهاد میکن که ه ک کنند.
بعد یه سوال من hero of sparta 2 رو روی IrelandGuide اسپوف کردم وسطش میپره بیرون چرااااا؟
بعد به نظرتون بالاترین گرافیک بازی توی بادا برای کدوم بازیه؟
دوستدار شما یاشار
قربان شما!!خواهش می کنم!!بابا منم الان یه ماهه میگم اینقد نگین این گوشی ه ک نشده و برنامه و بازی های پولی روش اجرا نمیشه.اینم روش ه ک دیگه چی می خواین؟
آقا یاشار شما که تو موبایلستان عضوین این روش رو اونجا هم بگین بلکه یه جماعت ویو 2 دار بتونن گوشی هاشون رو ه ک کنن و نهایت لذت رو ببرن.در مورد بازی ها هم من خودم با چندین بازی مشکل دارم.با اینکه قبل بازی همه ی ویجت ها رو می بندم و کلاس مموری هم 4 هستش ولی مثلا تو بازی gangstar و تو دموهاش گوشی یه دقیقه ای فکر می کنه و فریز میشه بعد دوباره راه میفته یا تو بازی بروس لی گاهی پیغام کمبود حافظه میده و یهویی میپره بیرون.فکر کنم به خاطر اسپوف کردن این بازی هاست وگرنه اصل این بازی ها رو اگه بخرین و رو گوشی بریزین این مشکلات پیش نمیاد. و دیگه اینکه سعی کنید از برنامه ی applist برای اسپوف استفاده کنید. در مورد با کیفیت ترین هم من همه ی بازی ها رو امتحان نکردم.اتفاقا من با بازی های ساده ای مثل نینجا فروت و یا hoops بیشتر سرگرم میشم تا بازی های حجیم ولی وقتی بازی هایی مثل spiderman حجمی برابر 520 مگ دارن یا بازی settler حجمی نزدیک 700 مگ دارهخودتون دیگه ببینید چی چی هستن!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)