تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 61 اولاول ... 3137383940414243444551 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 607

نام تاپيک: کلوپ lenovo y560

داره خودمونی میشه P!nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Shahi

پيش فرض

دوست عزیز آخر گرفتی؟مبارک باشه.من از وقتی که یادمه داشتی تحقیق میکردیو میگشتی.من خودم چند ماه تحقیق کیردم تا اینو گرفتم اما پست های تو مال دو ماه قبل من بودچطور طاقت آوردی من دیگه آخرا قاطی کرده بودم از بس که گشتم.از اول تاسیس این تاپیک و قبلش حضور داشتی که بلاخره خریدیش

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Shahi

پيش فرض

دوستان یه سوال.من تا الان pes یازی میکردم الان رفتم باریه call of du رو نصب کنم نصی نشد یارو میگفت تو این ویندوزی که داری نصب نمیشه باید یه ویندوز دیگه نصب کنی(البته منظورش 32بیتی بود)آیا درست بود یا چرند میگفت؟شماها تو همین ویندوز نصیب کردین جه این چه بازی های دیگه؟!!

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست عزیز آخر گرفتی؟مبارک باشه.من از وقتی که یادمه داشتی تحقیق میکردیو میگشتی.من خودم چند ماه تحقیق کیردم تا اینو گرفتم اما پست های تو مال دو ماه قبل من بودچطور طاقت آوردی من دیگه آخرا قاطی کرده بودم از بس که گشتم.از اول تاسیس این تاپیک و قبلش حضور داشتی که بلاخره خریدیش
    دوستان یه سوال.من تا الان pes یازی میکردم الان رفتم باریه call of du رو نصب کنم نصی نشد یارو میگفت تو این ویندوزی که داری نصب نمیشه باید یه ویندوز دیگه نصب کنی(البته منظورش 32بیتی بود)آیا درست بود یا چرند میگفت؟شماها تو همین ویندوز نصیب کردین جه این چه بازی های دیگه؟!!
    شیطون خوب یادت مونده ....
    این مدلی که تو تاریخشو حساب کردی میشه حتی قبل از تولید خود y560 یعنی من حتی قبل از تولید هم داشتم درباره این مدل تحقیق میکردم ......
    خب تا مایه نباشه صد سال هم تحقیق کنی هیچ فایده ای نداره.خوبیش این بود که موقع خرید حتی میتونم بگم اطلاعاتم از این مدل بیشتر از تمام (به طور قطع 90 درصد)فروشنده های اون پاساژ بود
    اون یارو همون چرند گفته.من هم ویندوزم 64 بیتی هست وهمین الان دارم بازی می کنم.واقعا بازی معرکه ای هست.میتونم بگم بهترین بازی تمام عمرم هست.واقعا گرافیک معرکه ای داره.البته باگ هم زیاد داره مث قطعی صدای بازی و ... که اگه به این مشکلات برخوردی خبر بده تا راهنماییت کنم
    جالبه من هم فقط pes و cod7 رو سیستمم نصب کردم.چه وجه تمایزی

4. این کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Shahi

پيش فرض

شیطون خوب یادت مونده ....
    این مدلی که تو تاریخشو حساب کردی میشه حتی قبل از تولید خود y560 یعنی من حتی قبل از تولید هم داشتم درباره این مدل تحقیق میکردم ......
    خب تا مایه نباشه صد سال هم تحقیق کنی هیچ فایده ای نداره.خوبیش این بود که موقع خرید حتی میتونم بگم اطلاعاتم از این مدل بیشتر از تمام (به طور قطع 90 درصد)فروشنده های اون پاساژ بود
    اون یارو همون چرند گفته.من هم ویندوزم 64 بیتی هست وهمین الان دارم بازی می کنم.واقعا بازی معرکه ای هست.میتونم بگم بهترین بازی تمام عمرم هست.واقعا گرافیک معرکه ای داره.البته باگ هم زیاد داره مث قطعی صدای بازی و ... که اگه به این مشکلات برخوردی خبر بده تا راهنماییت کنم
    جالبه من هم فقط pes و cod7 رو سیستمم نصب کردم.چه وجه تمایزی
    بابا تو کارت درستهمن از عکس پروفایلت شناختمت.توهر تاپیکی میرفتم تو هم اونجا بودی تو هم فکر کنم البته فکرکنم که هیچی یعنی مطمئنم این بخشو تاپیکو مثل من زیرو رو کردی انتخابت بدون شک هستش.انشالله برات همیشه کار کنه بلاخره هر کی ندونه من میدونم چقدر صبرو حوصله استقامت کردیو سختی کشیدی
    من خودم فهمیدم یارو چرند گفته اما گفتیم از شما دوستان راهنماییی بگیریم بد نیست
    نا سلامتی همونجوری که کلی گشتیم با هم سر این لپتاپ همونجورم باید سر بازی با هم تفاهم داشته باشیم

6. این کاربر از P!nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Pintoricio-2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من امروز y560 گرفتم . Core i7 740 4 GB 750 GB

1370000 تومن . با همه نمایندگی ها تماس گرفتم توی تهران فقط یکیشون داشت اونم آخریش بود .
    Last edited by Pintoricio-2; 17-03-2011 at 00:09.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

یکی از دوستان لطف کنه و لینک مربوط به دانلود درایورهای این مدل ( به ویژه برای xp ) رو بذاره،البته اگه رو صفحه اول قرار میگرفت که خیلی بهتر بود آخه از بس تعداد صفحه ها زیاده آدم کف میکنه تا پیدا کنه
    پیاپیش تشکر

داره خودمونی میشه inen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران ، میدان ناکجا آباد

پيش فرض

من امروز y560 گرفتم . Core i7 740 4 GB 750 GB

1370000 تومن . با همه نمایندگی ها تماس گرفتم توی تهران فقط یکیشون داشت اونم آخریش بود .
    آقا مبارکا باشه ، به پای هم پیر شید
    دعا کنید منم بگیرم ، بد جور نحسی افتاده برام
    چه ارزون ؟ 1410 زده که !
    کدوم یکی منظورته ؟
    یعنی دیگه نیست ؟

من که به اجبار فک کنم بعد عید بگیرم ، به نظرتون بعد عید ارزون تر می شه !!! ولی احتمالا گرون شه

---------- Post added at 01:40 PM ---------- Previous post was at 01:37 PM ----------

یکی از دوستان لطف کنه و لینک مربوط به دانلود درایورهای این مدل ( به ویژه برای xp ) رو بذاره،البته اگه رو صفحه اول قرار میگرفت که خیلی بهتر بود آخه از بس تعداد صفحه ها زیاده آدم کف میکنه تا پیدا کنه
    پیاپیش تشکر
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 01:43 PM ---------- Previous post was at 01:40 PM ----------

بچه ها اینم از سایت خود لنوو : ( مقایسه سری های Essential,IdeaPad,ThinkPad )

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه Pintoricio-2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آقا مبارکا باشه ، به پای هم پیر شید
    دعا کنید منم بگیرم ، بد جور نحسی افتاده برام
    چه ارزون ؟ 1410 زده که !
    کدوم یکی منظورته ؟
    یعنی دیگه نیست ؟
    ]
    فروش ویژه نوروزی داشت فقط 4 % بالاتر از خریدش داد .

کانفیگش رو نوشتم دیگه .

تا بعد از عید سازگار وارد نمیکنه مثل اینکه .

البته مدل i7 با هارد 500 هست که طرح شمشیر داره . بعلاوه I5 و I3 با طرح اصلی .

داره خودمونی میشه inen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران ، میدان ناکجا آباد

پيش فرض

فروش ویژه نوروزی داشت فقط 4 % بالاتر از خریدش داد .

کانفیگش رو نوشتم دیگه .
    چه بد !!!!!
    دوست من ، منظورم از کدومیکی ، نمایندگی بود که خریدی نه کانفیگ

داره خودمونی میشه omid_o2o3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان این برنامه ی catalyst برای ati به چه دردی می خوره؟میشه بگید فولدری که ین برنامه رویه سیتم نصب شده کجاست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •