تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام مدل تندر نسبت به قیمتش مناسب تر است

راي دهنده
620. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • e0

26 4.19%
  • e0/ac

15 2.42%
  • e1

31 5.00%
  • e1/cp

40 6.45%
  • e1/cpsp

61 9.84%
  • e2

92 14.84%
  • e2/lp

355 57.26%
صفحه 41 از 386 اولاول ... 313738394041424344455191141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 3857

نام تاپيک: تـــنـــــدر 90 ( L90 )

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مديرعامل پارس خودرو در گفت‌وگو با فارس:
    هيات مديره پارس خودرو بزودي قيمت تندر مدل E2 را مصوب مي‌كند

خبرگزاري فارس: مديرعامل شركت پارس خودرو گفت: پيش فروش تندر 90 مدل E2 پارس خودرو تا زمان تعيين تكليف قيمت اين خودرو توسط هيات مديره شركت متوقف است و به زودي در مورد قيمت تندر مدل E2 فول و همچنين خريداران قبلي اين خودرو با قيمت 13 ميليون و 900 هزار تومان تصميم‌گيري مي‌كنيم.

مسيح مشهدي تفرشي در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس در مورد خريداران تندر مدل E2 فول به قيمت 13 ميليون و 900 هزار تومان از شركت پارس خودرو در مدت زماني كه قيمت اين خودرو تعيين تكليف نهايي نشده بود گفت: در اين خصوص در حال مطالعه و بررسي هستيم، در حال حاضر فروش E2 متوقف شده تا تكليف قيمت اين خودرو در هيات مديره شركت مشخص و قيمت مصوب شود.
    وي ادامه داد: زمانيكه وزارت صنايع موضوعي را ابلاغ مي‌كند، ما موظف به اجراي آن هستيم ولي طبق روال بايد هيات مديره شركت تشكيل و مستند‌سازي لازم انجام شود تا در آينده سازمان بازرسي نسبت به عدم تشكيل جلسه هيات مديره و فروش خودرو با قيمتهاي جديد پيش از برگزاري جلسه هيات مديره ايراد نگيرد.
    تفرشي با بيان اينكه قيمت تندر مدل E2 پارس خودرو طي روزهاي آينده مشخص خواهد شد تصريح كرد: بدليل نامشخص بودن تكليف قيمت تندر E2 ، طي روزهاي گذشته چكي از خريداران دريافت نكرده‌ايم تا چك دست خريدار باقي بماند و قيمت‌هاي نهايي مشخص شود.
    وي در پاسخ به اين سوال كه پس از تصميم‌گيري در مورد قيمت تندر مدل E2 امكان بازگشت پول اضافي دريافت شده از خريداران وجود دارد يا خير گفت: مگر زمانيكه قيمت يك محصول تغيير مي‌كند فروشنده پول اضافي را به خريدار پس مي‌دهد و به عنوان مثال هم‌اكنون كه قيمت توليدات جنرال موتورز تغيير كرده آيا به خريداران قبلي پولي پس داده مي‌شود؟
    وي در عين حال تصريح كرد: بايد منتظر تصميم هيات مديره پارس خودرو در اين مورد باشيم و ممكن است حتي پول اضافي دريافت شده از خريداران نيز به آنها پس داده شود.
    به گزارش فارس، پس از اتمام پيش فروش مرحله اول تندر 90 و در مدت زمانيكه قيمت جديدي براي اين خودرو تغيين نشده‌بود شركت پارس خودرو به فروش تندر 90 مدل E2 فول به قيمت13 ميليون و 900 هزار تومان اقدام كرد كه بدليل عدم تعيين قيمت اين مدل در تصميم‌گيري نهايي وزارت صنايع، برخي از خريداران با مشكل و ابهام در مورد مبلغ پرداختي خود روبرو شده‌اند.
    تفرشي در ادامه در مورد افزايش ايجاد شده در قيمت‌هاي جديد تندر 90 نسبت به دور اول قيمتهاي فروش اين خودرو نيز اظهار داشت: قيمت‌هاي جديد افزايشي نداشته و فقط ممكن است بدليل مواردي مانند بيمه و ماليات افزايش ناچيزي پيدا كند.
    وي ادامه داد: ممكن است بيمه و ماليات در شرايط فعلي نسبت به سال 85 افزايش يافته باشد كه در صورت وجود چنين افزايشي، اين موضوع بر قيمت تندر تاثيرگذار خواهد بود.
    وي در پاسخ به اين سوال كه آيا قيمتهاي جديد تندر 90 از سوي وزارت صنايع به شما ابلاغ شده يا خير گفت: ابلاغ وزارت صنايع توصيه به فروش تندر به قيمت‌هاي سال‌ 85 بود و ما نيز اين توصيه را پذيرفته‌ايم.
    وي تاكيد كرد: نامه‌اي كه در آن ليست قيمت‌هاي تندر مشخص شده باشد از سوي وزارت صنايع به ما ابلاغ نشده است.

87/10/21

2. این کاربر از franch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ببخشید. منظورتون رو نفهمیدم. یکم توضیح میدین. خیلی ممنون
    نگاه کن اگر زودتر از حد معین شده ماشین رو ببری اونجا و بگی میخوام اون تنظیمات مخصوص گارانتی رو انجام بدین.. این کارو به صورت قانونی برای شما انجام نمیدن.. و باید طرف آشنا و غیره... باشه..

چون طبق قانون شرکت ماشین باید تو اون رنجی که کار میکنه مشکلی براش پیش نیاد و تنظیمات هم باید موقعی که شرکت تعین کرده انجام بشه..

4. این کاربر از Terova بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان عزیزم من با عجله امروز رفتم سراغ همشهری و دنبال تندر فول گشتم
    وقتی به نمایندگی ها زنگ زدم گفتن که فروش متوقف شده ! ما که شانس نداریم
    ازونا که نا امید شدم رفتم سراغ فروشنده ، خلاصه یه صفر نوک مدادی پیدا کردم قیمت توافقی هم 1385000 تومن شد
    حالا نمودونم قیمت خوبی پرداخت کردم یا نه لطف کنید و بهم بگید
    در ضمن مثل اینکه امروز تلویزیون گفته که قیمت اتوموبیل حدود 1 تا 3 میلیون میاد پایین . من خودم نشنیدم و نمیدونم قضیه چیه کسی میدونه جریان چیه ؟ نکنه تا من تصمیم به خرید گرفتم می خواد قیمتا بیاد پایین ؟؟؟؟ هرچند من تو این 30 سال که عمر گرفتم از خدا ندیدم چیزی ارزون بشه
    موفق باشید

6. این کاربر از saeed7m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alenkita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    sabonat - kazamon

پيش فرض

آقا یه سئوال:
    تندر من با 2000 تا کارکرد رو سرعت های 140 تا 160 دور موتورش میاد رو 50 .
    به نظرتون این طبیعیه یا موتور مشکل داره؟

آخر فروم باز لوگان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

آقا یه سئوال:
    تندر من با 2000 تا کارکرد رو سرعت های 140 تا 160 دور موتورش میاد رو 50 .
    به نظرتون این طبیعیه یا موتور مشکل داره؟
    بهتره که قبل از 3000 تا بالای 135 تا نری.درسته که تو دفترچه نوشته تا 1000 تا.
    اینم یه عکسه ماله یکی از دوستان.(منبعشم که روشه دیگه)
    و چون ماشین در 3000 تا به قدرت اصلیش میرسه پس فکرنکنم مشکلی باشه

Last edited by Farshadd; 11-01-2009 at 17:48.

9. این کاربر از لوگان بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

ازونا که نا امید شدم رفتم سراغ فروشنده ، خلاصه یه صفر نوک مدادی پیدا کردم قیمت توافقی هم 1385000 تومن شد
    در ضمن مثل اینکه امروز تلویزیون گفته که قیمت اتوموبیل حدود 1 تا 3 میلیون میاد پایین . من خودم نشنیدم و نمیدونم قضیه چیه کسی میدونه جریان چیه ؟ نکنه تا من تصمیم به خرید گرفتم می خواد قیمتا بیاد پایین ؟؟؟؟ هرچند من تو این 30 سال که عمر گرفتم از خدا ندیدم چیزی ارزون بشه
    موفق باشید

اگه نمایندگی ها فروش ندارن خوب نمایشگاه ها رو خوب بگرد و تا قیمت بیاد دستت.

راستی فول منظورت دیگه همون( e2+LP ( SLX LP هست درسته؟

به نظر من هم نوک مدادی و هم مشکی قشنگه (آلبالویش هم اگه گیرت اومد به نظر من قشنگه)

آخر فروم باز لوگان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

موفق باشید
    اگر واقعا ارزون شده باشه دلیلش بحران اقتصادیه. البته تو ایران همه چی بجای اینکه ارزون بشه گرون میشه. ولی بالاخره این ماشین های مال کارخونه هایی که اونا دارن ور شکست میشن. اگر خواستین میتونم بیشتر توضیح بدم

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مديرعامل سايپا:
    قيمت‌گذاري تندرe2 فول در حال بررسي است
    رنوپارس با بخشي از كاهش قيمت‌ها موافقت كرد

وزارت صنايع و معادن در حال برررسي قيمت‌گذاري تندر90 مدل e2 فول آپشن است.
    به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مهرداد بذرپاش ـ مديرعامل سايپا ـ با اظهار اين مطلب خاطرنشان كرد: قيمت‌هاي تندر90 كارخانه همان قيمت‌هاي قبلي است و قيمت‌هاي جديدي در اين باره نداشته‌ايم. در خصوص مدل e2 فول آپشن نيز با توجه به اين‌كه اين خودرو داراي آپشن‌هاي (تجهيزات جانبي سفارشي) لوكس است، وزارتخانه در حال بررسي تعيين قيمت آن است.
    وي در گفت‌وگو با خبرنگاران ايسنا و روزنامه دنياي اقتصاد، در پاسخ به اين‌كه آيا افزايش قيمت قطعات رنو پارس به هشت برابر مقدار قبلي صحت دارد؟ گفت: بحث افزايش قيمت وجود داشته، ولي به طور حتم قيمت قطعات هشت برابر نشده است. در اين خصوص وزارت صنايع و معادن وارد عمل شده و مذاكرات لازم براي برگشت به قيمت‌هاي قبلي با رنوپارس در حال انجام است.
    بذرپاش در پاسخ به سوالي ديگر مبني بر اين‌كه آيا اقدامات وزارتخانه در اين خصوص تاثير عملي نيز داشته است؟ توضيح داد: بله، چرا كه قيمت‌هاي اعلامي رنو پارس را نپذيرفتيم و بخشي از درخواست ما را شركت رنوپارس قبول كرده است.

87/10/22

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مدير عامل سايپا:
    رنو پارس تمام خواسته خودروسازان در مورد تندر 90 را نپذيرفته است

خبرگزاري فارس: مدير عامل سايپا گفت: شركت رنوپارس تمام خواسته خودروسازان ايراني در مورد قيمت تندر 90 را نپذيرفته است.

به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، مهرداد بذرپاش در مورد تصميم اخير وزارت صنايع مبني بر تعيين قيمتهاي جديد تندر 90 اظهار داشت: ما قيمتهاي اعلامي رنو پارس را نپذيرفتيم و در نهايت مسئولين اين شركت هم بخشي از خواسته خودروسازان ايراني را پذيرفتند.
    وي با بيان اينكه شركت رنو پارس تمام خواسته‌هاي ما را در مورد قيمت تندر نپذيرفته است گفت: در مورد تعيين قيمت تندر 90 مدل E2 نيز در حال مذاكره هستيم.
    گفتني است پس از حدود دو ماه بحث بر سر تعيين قيمت تندر90 و در پي فشارهاي وارده از سوي شركت رنوپارس براي افزايش قيمت اين خودرو، سرانجام اوايل ماه جاري وزارت صنايع در مورد قيمت فروش تندر تصميم گيري كرد و قرار شد اين خودرو به قيمتهاي مصوب سال قبل به خريداران عرضه شود.
    به اين ترتيب پيش فروش جديد تندر با توصيه وزير صنايع به خودروسازان بدون افزايش قيمت از روز دوشنبه نهم دي‌ماه در سراسر كشور آغاز ‌شد.
    اين در حالي بود كه قيمت تندر مدل E2 در اين مصوبه مشخص نشد كه همين مسئله ابهاماتي را براي خريداران قبلي اين خودرو در پي داشت.
    مديرعامل شركت پارس خودرو در اين مورد به فارس گفته‌ بود: پيش فروش تندر 90 مدل E2 پارس خودرو تا زمان تعيين تكليف قيمت اين خودرو توسط هيات مديره شركت متوقف است و به زودي در مورد قيمت تندر مدل E2 فول و همچنين خريداران قبلي اين خودرو با قيمت 13 ميليون و 900 هزار تومان تصميم‌گيري مي‌كنيم.
    مسيح مشهدي تفرشي در مورد خريداران تندر مدل E2 فول به قيمت 13 ميليون و 900 هزار تومان از شركت پارس خودرو در مدت زماني كه قيمت اين خودرو تعيين تكليف نهايي نشده بود ادامه داد: در اين خصوص در حال مطالعه و بررسي هستيم، در حال حاضر فروش E2 متوقف شده تا تكليف قيمت اين خودرو در هيات مديره شركت مشخص و قيمت مصوب شود.

87/10/22

14. 2 کاربر از franch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بازم سلام
    آقا ما رفتیم و یه E2+lp خاکستری گرفتیم به همون قیمت 13850000 به نطر من که قشنگه
    ولی واقعا ماشین خوبیه ، هیچوقت فکر نمی کردم اینقدر به روز و قوی باشه ( با توجه به قیمت ) اصلا و به هیچ وجه با 206 قابل مقایسه نیست ( البته اینم نظرم منه دیگه ) خلاصه دست همه اونایی که نطرای کارشناسی خوبی دادند تا من مجاب بشم و برم تندر بگیرم درد نکنه
    اگه بخام ایراد ازش بگیرم فقط می تونم به ضعف دید عقب اشاره کنم که اونم به گفته دوستان خرجش یه سنسور !
    فقط سوالم از بچه هایی که تجربشون از من خیلی بیشتره اینه که به من بگن که حالا که 1 روزه ماشین و گرفتم چه کارای اولیه لازم هست که انجام بدم خلاصه اگه نکته ای هست که باید بدونم بهم بگید
    بازم ممنون

16. 4 کاربر از saeed7m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •