به سختی.
یه ذزه فک کن بابا تو که اونجا گیر کردی وای به حال مراحل آخر.اونجاهارو میخوای چیکا کنی؟
به سختی.
یه ذزه فک کن بابا تو که اونجا گیر کردی وای به حال مراحل آخر.اونجاهارو میخوای چیکا کنی؟
عزیز من چرا ضد حال میزنی. . . اوایل بازی یه کم سخته , چون با نحوه ی معماها و حلشون اشنا نیست . . . کم کم راه میفته . . .
lمگه چرخ دندست که راه بیوفته/؟
اتفاقا هر چی جلوتر میره سخت تر میشه. مگر این که با سیستم فوق العاده پیجیده پورتال آشنایی نداشته باشه![]()
نمیدونم, شاید شما درست بگی , ولی واسه خود من اینجوری بوود, اول اصلن نمیدونستم باید چیکارکنم ولی بعد که فهمیدم داستان از چه قراره خیلی راحت تر شد . . .
سلام
من اونجایی که یه در بزرگ دایره ای هست با دو تا اتاق کنترل گیر کردم...هردو شمارنده هارو صفر کردم حالا نمیدونم چه کنم..
فکر کنم واضح گفتم اگه نیاز بود بگین اسکرین شات هم بذارم
کاملا مشخص بود...
یکی از دستگاه های کنترل رو فعال کردین اون یکی هم باید سریعا فعال بشه. یعنی هر دو تقریبا با هم... واسه انجام این کار هم باید تو هر اتاق یه پرتال درست کنین.
برو روی بالابر وایسا(جلوی در ,پایین), بعد از طریق پرتال نور لیزر رو به طرف اون سولاخ سیاهی که کنارش هست هدایت کن . . .نوشته شده توسط star2009 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولین مرحله ای که لیزر داره رو چه جوری باید رد کنم؟![]()
سلام دوستان
این بازی چیه که اینقدر امتیاز گرفته ؟
دیروز رفتم خریدمش ولی نمیدونم بازی در مورد چیه
میشه بزرگواری کنید بگید این بازی در مورد چیه هستش ؟ معماییه ؟؟
چون صفحات قبل زیاده و نمیشه خوندش
ممنون میشم
پست اول هر تایپیک رو برای پاسخ به این سوالات می سازند.سلام دوستان
این بازی چیه که اینقدر امتیاز گرفته ؟
دیروز رفتم خریدمش ولی نمیدونم بازی در مورد چیه
میشه بزرگواری کنید بگید این بازی در مورد چیه هستش ؟ معماییه ؟؟
چون صفحات قبل زیاده و نمیشه خوندش
ممنون میشم
اخه خیلی سخته
چون اسامی زیادی داره متوجه نمیشم زیاد
یک کم توضیح ساده میخام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)