سلام.
آقا امروز رفتم مخابرات... گفتم یه عکس بگیرم از تعرفه ها بزارم اینجا اگه کسی خواست داشته باشه...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
آقا امروز رفتم مخابرات... گفتم یه عکس بگیرم از تعرفه ها بزارم اینجا اگه کسی خواست داشته باشه...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شبانه رو هم انگار گفتند تا یه هفته دیگه وصل میشه. اگر به این زودی ها نشه جای درنگ نیست و باید رفت.
سلام
من سرویس 256 رو دوماه پیش اومدم شارژ کنم که گفتن 128 میدن. با این حال من گرفتم و سرعتم همون 256 و روی 32 بود!
سری پیش دوباره 128 گرفتم و سرعتم 15 شد.
ولی بعد 10 روز دوباره سرعتم روی 32 اومده و تو یه شبانه روز 1.8 گیگ دانلود میکنم
حالا میخوام ببینم بقیه هم اینطور هستن؟و 128 رو براشون روی 256 بستن؟
آره بعد از حجمی شدن سرعت ها فعلا رفته بالا
من رفتم شاتل 512 یکسال گرفتم باهزینه راه اندازی و4 درصد ارزش اافزوده وابونمان 135000 تومان با24 گیگ
یه سوال داشتم . میخاستم بپرسم مخابرات قم از اول سرویساش حجمی بود یا جدیدا این طوری شده؟
سلام
یک ماه هم نمیشه!
نامحدود بود ولی سرعت نداشت حالا محدودی ولی سرعتش بدک نیست!
خب سیاست دیگه میخوان زودتر شارژ بگیری!
من مجبور شدم از مختابرات بگیرم هیچ کجا ی دیگه منطقمو ساپورت نمی کرد !
کی یوزر و پسورد رو می دند ؟ کی فعال می شه ؟
پشتیبانی نداره ؟
سایت نداره ؟
Last edited by p30pro; 22-05-2011 at 23:50.
سلام
شما از کی شنیدی ؟ از همون بابایی که پشت میز نشته و رسیدهای پرداخت رو میگیره یا از خود رییس مرکز عماریاسر(می بخشید اسمشون رو یادم نیست)
و در مورد این که کی یوزر و پسورد رو میدن
باید صبر کنی تا بهت زنگ بزنن راه دیگه ای نیست(برای خودم که ساعت 10 رفتم ثبت نام کردم ساعت 3 بعداز ظهر همون روز بهم زنگ زدنالبته موضوع برای 8 ماه قبله)
Last edited by hosseinboss; 22-05-2011 at 23:56.
سلامباید صبر کنی تا بهت زنگ بزنن راه دیگه ای نیست(برای خودم که ساعت 10 رفتم ثبت نام کردم ساعت 3 بعداز ظهر همون روز بهم زنگ زدنالبته موضوع برای 8 ماه قبله)
نه نه اصلا صبر نکنی ها!
برو اینقدر سربه سرشون بزار تا بهت بدن!حالا شانس شما بوده!برای من یه 4 روزی طول کشید خبری نشد.اخرش زنگ زدن با عصبانیت گفتن این چه وضعشه طرف گفت یوزر پسورد رو بنویس!همین اقای چی بود؟اقای میری فکر کنم!
راستی رفتم سایت زده 3184.56 MB شارژ مصرفی!
بابا ترسم ریخت.خیالم راحت شد!
البته هنوز دانلودم مونده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)