شاهکارن که برا انتشار یه دمو هم فرق میزارن بین اعضای psn : دیدموی بازی برای psn و اعضای گلد در 8 مارچ و برای اعضای عادی در 15 مارچ قابل دسترسی خواهد بود
شاهکارن که برا انتشار یه دمو هم فرق میزارن بین اعضای psn : دیدموی بازی برای psn و اعضای گلد در 8 مارچ و برای اعضای عادی در 15 مارچ قابل دسترسی خواهد بود
زمان دقیق انتشار بازی مشخص شده؟
ضمناً بلاخره تکلیف نسخه ی pc این بازی چی شد؟
19 آپریل میاد یعنی حدودا یه ماه و نیم دیگهزمان دقیق انتشار بازی مشخص شده؟
ضمناً بلاخره تکلیف نسخه ی pc این بازی چی شد؟
برای پی سی هم نمیاد و فعلا چیزی در مورد اومدنش گفته نشده
راستی این نسخه پی سی که iنگار نمیاد.امولاتوری هست که بشه رو پی سی این بازی رو انجام داد?
من که هر چی تریلر دیدم داشتن ساب زیرو می زدن،نمیدونم شاید کیسه بوکسه بازیه!!!!
راستی بچه ها این بازی رو انلاین نمیشه زد?
Emulator نيمده و نخواهد آمد!
آنلاين هم داره.....
چرا امولاتور نخواهد امد.مگه الان ویی امولاتورش با گیم کیوب نیست.خوب چرا واسه این نمی اد.
اخرین مورتال کمبتی که بشه رو کامپیوتر بازی کرد اسمش چیه?
Armageddon میتونی با شبیه ساز ps2 بازی کنی![]()
مطمئنن خشن ترین و جذاب ترین بازیه سال 2011 خواهد شد البته به نظر من
مورتال کمبت رو من یادمه از زمانی که توی سگا میدوای داد بیرون بازی میکردم.خیلی خداس.توی هر کنسولی گردش کرد توی سبک بازیای فایتینگ خارق العاده ترین بازی بود و هیچ بازیی به گرد پاش هم نمیرسید از اون تیکن گرفته تا بقیه بازیا.تیکن که به درد این بچه های 7 8 ساله میخوره.واقعا بازی قشنگ و خشنی.دیگه ماها با کاراکتراش زندگی میکنیم یعنی اینقدر محبوبیت پیدا کرده بی صبرانه منتظرشم تا بیاد 19 آپریل میاد تاریخشم که مشخص شد
تیکنم تیکن قدیم ( تیکن3) این جدیدا واسه کودکان زیر 6 سال توصیه میشه!ولی این کمبت حرف نداره بیشتر از هر بازی منتظر این شاهکارم
نه بابا همون قدیمیشم خوب نبود داداش
از همون پلی 1 کمبت چه فن ها و فینیشم ها و بروتالیتیایی داشت آدم کفش میبرید.اون وقت این تیکن هم مثلا بازی بود خون ریختنش باحال بودیه ذره خون از سر و صورتشون نمیومد.توی پلی 2 هم کمبت بهتر شد هم حرکاتش هم موضوعاتش اما تیکن پلی 2 فقط گرافیک شخصیتاش رفت بالا و همون تیکن مزخرف بود.توی پلی 3 هم که دیسی ترکوند با شخصیت های جذاب و جدیدش تیکن گند زد توی هر جفت بازیاش.حالا هم که این کمبت جدیده پوز هر چی بازیه مبارزه ای و فایتینگ میخواد بزنه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)