یه چیزی هنوز که یه کنکور من مونده تموم شد برم تیز مدرک اصل دیپلم با پیشو بگیرم یا چیز دیگه ای هم هست بگیرم(مشکلی برای گرفتن ندارم به خاطر کارت معافیم بهم میدن )
یه چیزی هنوز که یه کنکور من مونده تموم شد برم تیز مدرک اصل دیپلم با پیشو بگیرم یا چیز دیگه ای هم هست بگیرم(مشکلی برای گرفتن ندارم به خاطر کارت معافیم بهم میدن )
این قبض پستی رو از ما زمان فارغ التحصیلی میخواستند.
Last edited by faded; 12-07-2011 at 20:19.
ببخشید یه سوال تو دانشگاه موبایل آزاده؟
واقعا نمیدونم
بله آزاده ...
ولی از ما همو موقع می خواستن
---------- Post added at 12:52 AM ---------- Previous post was at 12:51 AM ----------
ما هم فک می کردیم بهمون میگن ترم بوقی اما یه چیزه خیلی بدتری گفتنماهم یه سال تحمل کردیم تا نوبت شما بشه به شماها بگیم
![]()
اتفاقاً تو کل این یه ساله، یه نفر به ما چیزی نگفت !! حتی یه کلمه !! تو بعضی دانشگاها این جوریه ...ما هم فک می کردیم بهمون میگن ترم بوقی اما یه چیزه خیلی بدتری گفتن ماهم یه سال تحمل کردیم تا نوبت شما بشه به شماها بگیم
اینقدر که از دانشجوها شنیدم می دونم که تو دانشگاه شیراز میگن ترم بوقی ( بعضی ها هم وقتی ببینن داری رد میشی بوق بوق می زننما هم فک می کردیم بهمون میگن ترم بوقی اما یه چیزه خیلی بدتری گفتن ماهم یه سال تحمل کردیم تا نوبت شما بشه به شماها بگیم). تو دانشگاه شما چی می گن؟ اگه بد باشه خدا کنه نیایم تا یکسال از دست شما زجر نکشیم.
ولی میشه به نظرتون کاری کرد که نفهمنن ترم اولی هستیم؟
بووووووووووووق بووووووووووووووووووووق بــــــــــــــــــــــــ ـــــــوق!!!
برین کنار ... داریم میایم....![]()
دوتا مسئله
یک - جا با جا فرق داره
مسئله دوم که که مهمتره و تقریبا مستقل از جا هست بستگی داره چه کسایی دور و برتون باشن
من وقتی رفتم با ورودی های 84 85 86 رفت و آمد پیدا کردم و رفیق شدم که الان ترم آخر یا ترم یکی مونده به آخرشونه طبیعتا وقتی توی دانشگاه تو رو با این افراد ببینن که وقتی توی راه میرن با نصف دانشگاه سلام علیک دارن ( که تو هم با اونا طبیعتا سلام علیک پیدا میکنی ) خیلی فرق داره تا با 10 15نفر دیگه ببیننت که هنوز نمیدونن سرویس بهداشتی های دانشگاه کجا هستن !!!!
جدا از اینکه با بچه های خودمون یا 88ایا دوست بودم
کسی هم چیزی نگفت به من یا دور و بریام - اعم از ترم بوقی - **ترم و ....
البته بعضی جاها هم میگن VJ (ورودی جدید) اگرچه دیگه قدیمی شده !
ببینیم چه لقبی منتظرمونه....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)