آقا من دیروز قیمت کردم 570 تومان بود .
.gif)
اما با این حرفایی که تو این 39 صفحه زدین من میخرمش......
-----------------------------------------------------------------------------------------------
برتری های Galaxy Tab نسبت به Apple iPad
- سبک تر و کوچکتر بودن ، جایگیری آسان تر در جیب
- قابلیت های تلفنی (شامل 3G و امکان برقراری تماس های تصویری)
- دوربین 3.2 مگاپیکسلی با قابلیت ضبط ویدیوییبا نرخ 30 فریم بر ثانیه و فلاش LED
سیستم عامل Android v2.2 Froyo - پشتیبانی کامل از چندوظیفهگی.
- اسلات کارت حافظه microSDبرای افزایش فضای ذخیره سازی در دسترس.
- استفاده از سیم کارت های با اندازهمعمولی.
- تناسب 16:9 صفحه نمایش.
- Adobe Flash Player 10.1.
- پشتیبانی از فرمت های ویدیویی DivX/XviD با رزولوشن 1080.
- بلوتوث v3.0 .
برتری های Apple iPad نسبت به Samsung P1000 Galaxy Tab
- صفحه نمایش بهتر و بزرگتر.
- بدنه فلزی.
- iOS 3.1.3 .
- حافظه داخلی بیشتر.
- عمر باتری بالاتر.
- نرم افزار YouTube ویدیوهای با کیفیت تری پخش می کند
-----------------------------------------------------------------------------------------------
محتویات جعبه
جعبه Samsung P1000 Galaxy Tab به اندازه خود این تبـلت هیجان انگیز نیست. تنها لوازم اساسی و ضروری چون یک شارژر ، یک کابلUSB 30پین ؛ و یک هدست یک تکه در درون جعبه این تبلت دیده می شوند. با اینکه لوازم موجود در جعبه را نمی توان خیلی فوق العاده دانست اما می توان آن را از iPad که تنها به همراه یک شارژر ترکیبی با کابل USB عرضه می شد ، بهتر دانست
Market
نقطه قوت اصلی یک سیستم عامل به پایه نرم افزاری آن باز می گردد و آندروید را به سختی می توان از این نظر سرزنش کرد. خوشبختانه Galaxy Tab به فروشگاه نرم افزاری رسمی آندروید یا همانطور که می دانید ، Android Market دسترسی دارد. تعداد نرم افزارهای در دسترس این فروشگاه به سرعت در حال افزایش است و بنابراین احتمال اینکه بتوانید نرم افزاری را که در جستجوی آن هستید ، در آن بیابید ، بسیار زیاد است.
GPS و مسیریابی با Google
با صفحه نمایش هفت اینچی و گیرنده GPS داخلی ، Galaxy Tabرا به آسانی می توان به یک مسیریاب ماهواره ای بسیار عالی تبدیل کرد. حساسیت گیرنده GPS عالیست و Tab با غیرفعال بودن AGPS تنها به سه دقیقه زمان برای قفل شدن بر روی ماهواره ها نیازمند است.