تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 107 اولاول ... 313738394041424344455191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 1070

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایتالیا | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

در اینکه میلان تو فصل ترانسفرش تو این چند سال اخیر مبالغ زیادی رو خرج نکرده شکی نیست... ولی رفیق! منظور من بیشتر وجود بازیکن بود نه جذب بازیکن و قیمتش! (شاید استفاده من از کلمه گرون قیمت باعث شده که شما فکر کنید منظور من بحث مالی قضیست) شما ببین!:
    لیست چهره های دو فصل پیش میلان:
    مالدینی، پاتو، گتوزو، اینزاگی، سیدورف، بوریلو، نستا، زامبروتا، پیرلو، کاکا، بکهام، شوچنکو، رونالدینهو، فلامینی
    افتخارات میلان در فصل 09-2008؟
    لیست چهره های میلان فصل گذشته:
    پاتو، گتوزو، اینزاگی، سیدورف، بوریلو، هونتلار، نستا، زامبروتا، پیرلو، بکهام، رونالدینهو، فلامینی
    افتخارات میلان در فصل 10-2009؟
    خیلی از این چهره ها حاصل پرورش باشگاه میلانه! من منکر این قضیه نیستم! ولی انصافا یه تیمی با وجود این همه ستاره حتی نتونه نائب قهرمان لیگ هم بشه (جام پیشکش) واقعا فکر کنم نمیشه حتی تو شرایط فعلی (که میلان هم خوب بازی میکنه هم به نوعی چاشنی شانس هم همراهشه،) اینقدر زود تیم هایی که شرایطشون مساعد نیست رو مورد قضاوت قرار داد و تیم خود رو از پیش برنده و قهرمان...
    ضمنا یه سوال! این 100 میلیون کجا بوده؟!! منظورت برای این فصله؟

بیابیانی مهاجمه! اوبی، کامبیاسو، اسنایدر و استانکوویچ هافبکن...
    این نکته اول!
    نکته دوم:
    کامبیاسو، اسنایدر، و استانکوویچ بیشتر از اوبی این فصل تو لیگ بیشتر بازی کردن!
    ضمن اینکه وقتی مهره های اصلی یه تیمی مصدوم میشن، مربی باید بیاد به ذخیره هاش اطمینان کنه... تو همه تیم ها این قضیه ثابته!

پیشگو شدی حمید!! از این پیشبینی ها چند وقت پیشا نمی کردی؟!

اصولا ترجیح میدم حرفای کسی که هیچ مسئولیتی تو فوتبال ایتالیا نداره و یکی از عوامل کالچوپولی بوده و به قول تو اینقدر اغراق آمیز هم حرف میزنه رو گوش نکنم!!
    یاعلی
    بیابیانی در حقیقت بال سمت راست بازی میکنه و مهاجم نیست. همینطور که کوتینیو هم وقتی که اتوئو و میلیتو حضور دارن، پشت سر اونها بازی میکنه.
    من منظورم از اعتقاد بنیتس به اونها اینه که تو لحظه های حساس به اونها بازی میده. نمونه اش بازی با برشیا بود که اشنایدر رو فقط یه نیمه بازی داد و اینتر تو نیمه ی اول یک بر صفر عقب افتاده بود و بنیتس برای تقویت (!!) میانه ی زمین از ابتدای نیمه ی دوم اشنایدر رو کشید بیرون و اوبی رو گذاشت تو زمین
    یا مثلا تو لیگ قهرمانان در بازی با تاتنهام از ابتدا بیابیانی رو گذاشته بود تو و وقتی که دید میانه ی زمین رو از دست داده، کوتینیو رو یه خط کشید عقب تر و به جای بیابیانی، میلیتو رو آورد تو. ضمنا مشکل مصدومیت اینتر تو خط دفاعیش هستش نه تو هافبکهاش.
    کلا تو تعویض های ضایع به نظرم بنیتس استاده. مدافع جوون و خوش استیلی مث داویده سانتون رو که مورینیو اون همه بهش اعتقاد داشت و اصلا به خاطر خاطرجمع بودن مورینیو از قابلیتهای سانتون بود که راضی شدن که ماکسول رو به بارسا بفروشن. ولی حالا چی ...؟ بنیتس، کوردوبای پیرمرد و کوتوله رو به سانتون ترجیح میده حتی حاضره زانتی رو یه خط عقب تر ببره و دفاع راست بذاره و در حقیقت یکی از تاثیرگذارترین بازیکنای خط میانی اش رو ببره عقب، ولی به سانتون بازی نده.

نکته ی بعدی اینکه شما که این همه بازیکنای میلان رو لیست کردی، به سن و سال اونها هم توجه میکردی. مالدینی دو فصل پیش 39 سالش بود!! شوچنکو بعد از بازگشت از چلسی به حدی افت کرده بود که دیگه فقط نامی از این بازیکن داشت تو زمین راه میرفت و به غیر از میلان هیچ تیم مطرح دیگه ای هم حاضر نبود که اون رو بگیره. بکهام هم که همیشه فقط نیم فصل دوم در اختیار میلان بوده. اونم بکهامی که یه فصل کامل برای گالکسی بازی کرده و تعطیلات بین فصول لیگ آمریکا رو استراحت نمیکنه و میآد برای میلان بازی کنه. خب معلومه این بازیکن دیگه بکهام منچستر و یا رئال مادرید نیست. اینزاگی رو هم فکر کنم اگه خود تو هم مربی تیمی مثل اینتر باشی و بهت اینزاگی رو پیشنهاد بدن، قبول کنی 36 سالشه!! اینزاگی فصل پیش بیشتر روی نیمکت بود.
    همینطور هر چی اسم تو ذهنت اومده نوشتی؟ خوب حالا برای اینکه انصاف رو هم رعایت کرده باشی، ستاره های اینتر رو هم تو همون سالها جلوی خودت بذار و مقایسه کن. من دیگه این کار رو نمیکنم.

میلان تو سالهای قبل ترکیب زیادی عوض کرد و ناهماهنگیهای بازیکنان جدید تیم رو اذیت کرد و نتیجه اش از دست دادن امتیازات زیادی بود. ولی اینتر رو نمیشه از این لحاظ با میلان مقایسه کرد چون خیلی کم به ترکیب اصلیش دست زده و بازیکنای اینتر مدت زیادیه که با هم دارن بازی میکنن.

خلاصه اینکه اینتر رفت که دیگه به تاریخ به پیونده. من به اوج گرفتن یوونتوس و رم، بیشتر امید دارم تا اینتر.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مورينيو: چي؟ بنيتس باز هم باخت؟

سايت گل- ژوزه مورينيو، سرمربي رئال مادريد، معتقد است كه رافا بنيتس همه فاكتورهاي لازم براي كسب افتخار در اينتر را از دست داده است.

مورينيو كه پيش از اين بنيتس هدايت اينتر را برعهده داشت، فصل گذشته اين تيم را پس از سال ها به قهرماني اروپا رساند؛ ضمن اينكه توانست هر دو جام داخلي را نيز به دست آورد.

آقاي خاص معتقد است كه بنيتس هنوز نتوانسته تجربياتش در فوتبال انگليس را با فوتبال ايتاليا تطبيق بدهد و همه عوامل برتري باشگاه را از بين برده است.

مورينيو در مصاحبه با گاتزتا دلو اسپورت گفت:" چي؟ او باز هم باخت!....

اين شگفت انگيز است. او اكنون 9 امتياز از صدرنشين عقب است. او بايد بداند كه كار در اينتر با كار در ليگ برتر متفاوت است."

اينتريها اين هفته در ليگ قهرمانان اروپا مقابل توئنته قرار خواهند گرفت، در حالي كه شكست مقابل كيه وو فشارها را روي بنيتس به حداكثر رسانده است.

محتوای مخفی: منبع 
    بخش فارسی سایت گل

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ماسیمو موراتی: به بازیکنان اجازه نمی دهم در مورد سرمربی صحبت کنند

سایت گل- ماسیمو موراتی، رئیس باشگاه اینتر، شایعات اخیر در مورد درخواست استبان کامبیاسو از مدیران باشگاه برای اخراج رافا بنیتس را رد کرد.

در حالی که اینتری ها با 9 امتیاز از میلان صدرنشین عقب افتاده اند، گفته می شود کامبیاسوبه تازگی با موراتی دیدار کرد و از او خواست بنیتس را اخراج کند . اما موراتی چنین شایعه ای را رد کرد.

او در مصاحبه با ساکرنت گفت:"من در مورد چنین صحبتی هیچ اطلاعی ندارم. بازیکنان هیچ وقت در مورد چنین چیزهایی صحبت نمی کنند و من هم به آنها اجازه نمی دهم. کامبیاسو احترام زیادی برای بنیتس قائل است و می خواهد او در باشگاه بماند."

تک گل کامبیاسو مقابل توئنته موجب شد تا این تیم به مرحله بعد لیگ قهرمانان اروپا راه پیدا کند.

بخش فارسی سایت گل

زلاتان: مشکلی با بازی کنار رونالدینیو ندارم

سایت گل – زلاتان ایبراهیموویچ، مهاجم میلان گفته برایش فرقی نمی‌کند در کنار چه کسی بازی کند. او گفته مشکلی از این بابت ندارد که کنار رونالدینیو بازی کند. ایبراهیموویچ ستاره میلان شده و ماسیمیلیانو آلگری، مربی تیم ترجیح می‌دهد روبینیو زوج او در خط حمله باشد.

ترکیب تیم حول مهاجم سوئدی شکل می‌گیرد و او می‌گوید: «رونالدینیو قهرمانی واقعی است و من بابت گلی که او زد خوشحالم، چون گل مهمی بود.

من هیچ مشکلی با بازی در کنار دینیو ندارم؛ البته آلگری است که تصمیم می‌گیرد ترکیب چطور باشد.»

بخش فارسی سایت گل

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ژولیو سزار تا سال 2011 از میادین دور خواهد بود

سایت گل- به نظر می رسد که روند مصدومیتها در رختکن اینتر همچنان ادامه دارد و گویا ژولیو سزار شانس همراهی تیمش در رقابتهای جام باشگاه های جهان را نخواهد داشت و تا سال 2011 نیز به دلیل پارگی یکی از عضلات پایش از میادین به دور خواهد بود.

این دروازه بان برزیلی روز بیست و نهم اکتبر و در جریان دیدار تیمش مقابل جنوا مصدوم شد.

اسکای سپورت ایتالیا در گزارشی به این نکته اشاره کرده که مصدومیت سزار جدی تر از آنچه در ابتدا تصور می شد است و بدین ترتیب بازگشت او به میادین ورزشی به تعویق خواهد افتاد.

این در حالی است که اینتر بین روزهای هشتم تا هجدهم دسامبر در جام باشگاه های جهان در دوبی حاضر خواهد بود ولی حضورسزار دراین رقابتها در پس پرده ای از ابهام است.گویا یکی از عضلات پای سزار پاره شده است و همین موضوع او را تاژانویه از میادین به دور نگاه خواهد داشت.

سران باشگاه اینتر هنوز این خبر را به صورت رسمی تائید نکرده است.

بخش فارسی سایت گل

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

گوش شیطون کر، اینتر داره از بدشانسی فاصله میگره و تیم داره دوباره میاد رو فرم...

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

گوش شیطون کر، اینتر داره از بدشانسی فاصله میگره و تیم داره دوباره میاد رو فرم...
    حسین جون! ظاهرا بنیتس فهمیده که از امثال بیابیانی و اوبی و ... آبی برای اینتر گرم نمیشه. ببین یه بازی که به استانکوویچ میدون داد چه کرد!! پارما تیم استخون داری بوده و هست ولی به نظر میاد اینتر یه تکونی خورده. امیدوارم اینتر بتونه خودشو بالا بکشه چون من از لیگی که رقابتی بین یکی دو مدعی باشه لذت نمیبرم. دقیقا برعکس طرفدارای لالیگا

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

ببین یه بازی که به استانکوویچ میدون داد چه کرد!!
    کلا ترکوند... ولی ترکیب اینتر نسبت به قبل زیاد تفاوت نکرده بودا!! میگم با بیابیانی بد مشکل داری ها حمید!
    امیدوارم اینتر بتونه خودشو بالا بکشه چون من از لیگی که رقابتی بین یکی دو مدعی باشه لذت نمیبرم.
    طبیعتا رقابت میون چند تیم جذابیت میاره! مثلا امسال پریمیر لیگ به جز بیگ 4، تاتنهام و البته سیتی هم جزء تیمایی هستند که نمیشه به راحتی از کنارش رد شد... سری آ امسال هم واقعا همینطور شده... لاتزیو واقعا امسال تیم قدرتمندیه و جز 4 تیم همیشگی ایتالیا، تیم شگفتی ساز ناپولی رو نمیشه دست کم گرفت... با اینکه هر هوادار دوست داره تیمش قهرمان بشه، ولی صد در صد موافق رقابت جانانه تیم ها هم هست...
    یاعلی

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

میگم با بیابیانی بد مشکل داری ها حمید!
    آخه شما به من بگو این بازیکن چی داره که من بهش دل خوش کنم؟ قد بلند داره؟ قدرت سر زنی داره؟ قدرت بدنی خوبی داره؟ شوتهاش خیلی محکم و قویه؟ قدرت بازی خوانی از حریف داره؟ کنترل توپش خوبه و بازی سازی میتونه بکنه؟ میتونه موقعی که تیم داره دفاع میکنه از جلو به تیم حریف پرس وارد کنه؟ تو محوطه ی جریمه ی حریف خوب جا میگیره و خطرناکه؟
    به نظر من بیابیانی هیچکدوم از این فاکتورها رو نداره. مضافا براینکه با قرار گرفتن به عنوان بال راست تیم، فضای حرکتی مایکون رو هم به گند کشیده و تو کار اونهم اختلال ایجاد کرده.

حسین جون!! شما به من بگو تو این بازیکن چی میبینی که من نمیبینم

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

حسین جون!! شما به من بگو تو این بازیکن چی میبینی که من نمیبینم
    فعلا به نظر من یه بازیکن معمولیه (نه یه بازیکن ضعیف) که اگه بهش اعتماد بشه میتونه پاسخ اعتماد مربی رو بده و در آینده چهره بشه... اخه این بینوا با تو چی کار داره!!

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

اخه این بینوا با تو چی کار داره!!
    با من که کاری نداره اتفاقا خوشحال هم میشم اگه بنیتس دوباره بزنه به سرش و ازش استفاده کنه. چون باعث استحکام بیشتر موقعیت آث میلان تو جدول میشه ولی حسین جون چه کنم که وجدان بیدار و سلیقه ی زیبا پسند من (!!) این اجازه رو بهم نمیده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •