بیابیانی در حقیقت بال سمت راست بازی میکنه و مهاجم نیست. همینطور که کوتینیو هم وقتی که اتوئو و میلیتو حضور دارن، پشت سر اونها بازی میکنه.
من منظورم از اعتقاد بنیتس به اونها اینه که تو لحظه های حساس به اونها بازی میده. نمونه اش بازی با برشیا بود که اشنایدر رو فقط یه نیمه بازی داد و اینتر تو نیمه ی اول یک بر صفر عقب افتاده بود و بنیتس برای تقویت (!!) میانه ی زمین از ابتدای نیمه ی دوم اشنایدر رو کشید بیرون و اوبی رو گذاشت تو زمین
یا مثلا تو لیگ قهرمانان در بازی با تاتنهام از ابتدا بیابیانی رو گذاشته بود تو و وقتی که دید میانه ی زمین رو از دست داده، کوتینیو رو یه خط کشید عقب تر و به جای بیابیانی، میلیتو رو آورد تو. ضمنا مشکل مصدومیت اینتر تو خط دفاعیش هستش نه تو هافبکهاش.
کلا تو تعویض های ضایع به نظرم بنیتس استاده. مدافع جوون و خوش استیلی مث داویده سانتون رو که مورینیو اون همه بهش اعتقاد داشت و اصلا به خاطر خاطرجمع بودن مورینیو از قابلیتهای سانتون بود که راضی شدن که ماکسول رو به بارسا بفروشن. ولی حالا چی ...؟ بنیتس، کوردوبای پیرمرد و کوتوله رو به سانتون ترجیح میدهحتی حاضره زانتی رو یه خط عقب تر ببره و دفاع راست بذاره و در حقیقت یکی از تاثیرگذارترین بازیکنای خط میانی اش رو ببره عقب، ولی به سانتون بازی نده.
نکته ی بعدی اینکه شما که این همه بازیکنای میلان رو لیست کردی، به سن و سال اونها هم توجه میکردی. مالدینی دو فصل پیش 39 سالش بود!! شوچنکو بعد از بازگشت از چلسی به حدی افت کرده بود که دیگه فقط نامی از این بازیکن داشت تو زمین راه میرفت و به غیر از میلان هیچ تیم مطرح دیگه ای هم حاضر نبود که اون رو بگیره. بکهام هم که همیشه فقط نیم فصل دوم در اختیار میلان بوده. اونم بکهامی که یه فصل کامل برای گالکسی بازی کرده و تعطیلات بین فصول لیگ آمریکا رو استراحت نمیکنه و میآد برای میلان بازی کنه. خب معلومه این بازیکن دیگه بکهام منچستر و یا رئال مادرید نیست. اینزاگی رو هم فکر کنم اگه خود تو هم مربی تیمی مثل اینتر باشی و بهت اینزاگی رو پیشنهاد بدن، قبول کنی36 سالشه!! اینزاگی فصل پیش بیشتر روی نیمکت بود.
همینطور هر چی اسم تو ذهنت اومده نوشتی؟ خوب حالا برای اینکه انصاف رو هم رعایت کرده باشی، ستاره های اینتر رو هم تو همون سالها جلوی خودت بذار و مقایسه کن. من دیگه این کار رو نمیکنم.
میلان تو سالهای قبل ترکیب زیادی عوض کرد و ناهماهنگیهای بازیکنان جدید تیم رو اذیت کرد و نتیجه اش از دست دادن امتیازات زیادی بود. ولی اینتر رو نمیشه از این لحاظ با میلان مقایسه کرد چون خیلی کم به ترکیب اصلیش دست زده و بازیکنای اینتر مدت زیادیه که با هم دارن بازی میکنن.
خلاصه اینکه اینتر رفت که دیگه به تاریخ به پیونده.من به اوج گرفتن یوونتوس و رم، بیشتر امید دارم تا اینتر.