سلام
خب شما یه مدلی گرفتین که خیلی چینیه!
متاسفانه امکانش خیلی کمه!، برنامه این مودم ها داخل خود دستگاهه ، حالا مدل دستگاه رو بگین اگر معتبر باشه شاید بشه کاریش کرد.
شاد باشید.
سلام
خب شما یه مدلی گرفتین که خیلی چینیه!
متاسفانه امکانش خیلی کمه!، برنامه این مودم ها داخل خود دستگاهه ، حالا مدل دستگاه رو بگین اگر معتبر باشه شاید بشه کاریش کرد.
شاد باشید.
به نظر شما این مودم های D-link رو بگیرم یا صبر کنم اپراتور سوم بیاد و دیتاکارت های اونو بگیرم؟
سلام
من وقتی با ایرانسل وصل میشم. سرعت دانلود 5 کیلو هست مگه نباید بیشتر از این حرفا باشه یا مشکل از گوشیمه که احتمالا EDGE رو ساپورت نمیکنه؟
گوشیم k800
سلام
مدل دستگاهم svc هست
ديتاكارت چيه ؟
دیتا کارت هم مودم که اپراتورها با سیم کارتشون می دن و بش می گن دیتا کارت
سلام من این مودم رو گرفتم یه برنامه توی خودش بود که خیلی جالب نبود اما یه cd تو جعبش بود برنامه وژن 2 بود که روی ویندوز 7 جواب می ده با هاش تماس هم میشه گرفت ام نمیدونم چه جوری باید صحبت کرد با هدست یا...
![]()
سلام دوست عزيز
ميشه بخوام اون برنامه را در سايت قرار بديد
سلام ...
منم چند روز پیش مودم D-link گرفتم و تقریبا ازش راضی هستم... سرعت دانلود هم که متغیره !! بین 0 تا 80 کیلو !!
اما یکی از دوستانم مودم HSDPA از فروشگاه یکسار گرفت که وقتی با این مقایسه کردم فرقی مشاهده نکردم!!
هر دو هم ویندوز 64 بیتی را ساپورت میکنن..
تا اونجایی که میدونم هر دو چینی هستن و چیپ HSDPA هم فیلیپسه ...
فقط یه سؤال داشتم از دوستان ..
خودم 128 مخابرات دارم که ازش ناراضیم (ولی بهتر از هیچیه) این مودم را هم گرفتم تا به سرعتم اضافه بشه اما گویا وقتی کانکت میشم فقط از این مودم استفاده میشه و از اینترنت مخابرات استفاده نمیشه (اینو از چراغهای مودم ADSL متوجه شدم) آیا راهی هست که هر دو با هم استفاده بشن و یه جورایی مکمل هم بشن...؟؟
با تشکر.
يكم بيشتر توضيح ميدين لوفن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)