احتمالاتوی یکی از محله های ایرانی نشین بودی
مزاع کردم غرضی نداشتم فقط خواستم توی این اوضاع واحوال یک لبخند هرچند کوچک رو گونه هاتون نقش ببنده
احتمالاتوی یکی از محله های ایرانی نشین بودی
مزاع کردم غرضی نداشتم فقط خواستم توی این اوضاع واحوال یک لبخند هرچند کوچک رو گونه هاتون نقش ببنده
منتظر یک نقد درست حسابی باشین.یک سری از جزییاتش جالبه و نو ولی یک سری موارد هم تو ذوغ میزنه.کلا برای اینکه بخوای از این بازی لذت ببری باید خاطرات خوبت با مافیا 1 رو هم فراموش کنی.مقایسه کردن این بازی با بازیهای دیگه هم درست نیست حتی با نسخه قبلی خودش چه برسه به بازی هایی مثل جی تی ای.بازی اونقدرها هم بد نیست که 4 بگیره ولی خوب اونقدرها هم خوب نیست که 9 بگیره.نقد به زودی![]()
خوب چرا غیر مستقیم می گی دوست عزیز؟مشکل از Customize keyboard هستش که لیست دکمه ها رو کامل توش ننوشته. الآن اگه شما نمی گفتی، من هیچ وقت متوجه این موضوع نمی شدم.
(پست 389 هم ویرایش شد.)
---------------
در مورد شات هم من با fraps گرفتم، مشکلی هم پیش نیومد. نمی دونم چرا برای شما همچین مشکلی داره.
موفق باشی
Last edited by SADEGH 7; 25-08-2010 at 20:37.
من همون موقع که دمو رو بازی کردم این قضیه رو پیش بینی کردم ولی خیلی ها از حرف من خوششون نیومد من هم چیزی نگفتم تا امروز که حرفم ثابت شد
این لینک اون پست:
از دمو کاملا مشخص بود بازی چه نمره ای میگیرهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی خوب با این حال دارم لحضه شماری میکنم بازی به دستم برسه
ولی کاش بیشتر روش کار میشد
سلام
من يه مشكل دارم. بعد از اين كه فيلم chapter 2 تموم ميشه يه لودينگ مياد هيچوقتم تموم نميشه چيكار كنم؟
سه چهار تا كركم تست كردم نشد از جمله همين كرك آخري SKIDROW. تنظيمات گرافيكي رو هم تغيير دادم نشد حتي يه بار ويندوز عوض كردم بازم نشد.
مشخصات سیستم؟
من که فعلا fallout3رو می خوام دوباره بازی کنم حالاحالاها شاید صرفم نشه سراغ مافیا برم اما باوجود اینکه انتظارهارو بر آورده نکرد اما نسبت به بازیهایی که می خواستند درسطح gtaیافراتر از اون باشند(که یک خیال خامه شتر درخواب بیند پنبه دانه)تونست حرفهای زیادی واسه گفتن داشته باشه و این یک نقطه شروع خوب برای این کمپانی بود من حاظر بودم 1سال دیگه هم چشم به انتظارش باشم اما روسفیدیشو نبینم شاید کمپانی دست از مافیا کشید وسراغ یک سبک دیگه رفت یا شاید مافیابعدی رو در این دهه به تصویربکشه که کارسختر میشه
MotherBoard: Gigabyte P45-UD3LR
CPU: Intel Core 2 Quad Q9550
VGA: Nvidia 260 GTX
Ram: 2*1GB Gskill 1600 MHz
Last edited by cgp; 25-08-2010 at 21:16.
سلام به همه ی دوستان عزیز
کاری به سیستم نداره....ایراد از کرک بازیه، من و چند تا از دوستام هم همین مشکل را داریم!![]()
یه باگ هم تو داستان بازی بپیدا کردم خفن . بعد از اینکه ویتو از زندان پس از 10 سال آزاد میشه در اولین ملاقات با استیو می بینید که استیو همون مجله P*l*a*y boy ده سال پیش رو تو دستش گرفته . در ضمن از اونجایی که این شخصیت یه خواهریم داشته ولی بعد از زندان بهش یه کوچولو هم سر نمیزنه . همچنین بعد از 10 سال هنوز همه جوونن و یه تار سفید مو هم ندارن .شایدم رنگ کردن موهاشونو .
از دوستان هم خواهش میشه gta رو برتر ندونند که همین داستان مافیا میارزه به اون open world بودن gta . به نظر من 2k درسته نتونست موفقیت چند سال پیشش رو تکرار کنه ولی یه شوک عظیمی به گیمرهای این سبک وارد کرد و rock star رو برای ارتقای gta مجبور کرد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)