تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا تیم ملی بسکتبال ایران به دور دوم صعود خواهد کرد؟

راي دهنده
98. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی

32 32.65%
  • خیر

69 70.41%
Multiple Choice Poll.
صفحه 41 از 46 اولاول ... 31373839404142434445 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 451

نام تاپيک: آرشیو / جام جهانی بسکتبال (FIBA World Championship) | ترکیه 2010

داره خودمونی میشه peymansh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران نارمک

پيش فرض

یه سوال : مگه بعد از المپیک جام جهانی از همه مسابقات ملی تو جهان مهمتر نیست ؟
    پس چرا همه و یا بهتره بگم اکثر تیم ها بازیکنای اصلیشون رو نیاوردن ؟
    مثالش همین آمریکا و اسپانیا بهترین تیم های جهان !

داره خودمونی میشه gladiator2714's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Ziaran

4 حق با شماست

مگه چیه؟یک ربع تلاش کردم تا اینو درستش کردم به این قشنگی.
    آرژانتین باخت؟!!!
    حیف شد گفتیم آمریکا می خوره به آرژانتین حیف شد.

صبح شما هم بخیر.البته در المپیک آمریکا قهرمان شد.اسپانیا دوم شد.
    سلام.
    آره ماموت جان حق با شماست آمریکا قهرمان شد.اما یه جایی تو ذهنم یادمه اسپانیا آمریکا رو برد.ولی هر چی فکر می کنم یادم نمیاد چه بازی هایی بود.خوب بگذریم

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

سلام ببخشید توی هاتبرد شبکه ای نیست که این بازی ها رو به صورت رایگان پخش کنه؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

یه سوال : مگه بعد از المپیک جام جهانی از همه مسابقات ملی تو جهان مهمتر نیست ؟
    پس چرا همه و یا بهتره بگم اکثر تیم ها بازیکنای اصلیشون رو نیاوردن ؟
    مثالش همین آمریکا و اسپانیا بهترین تیم های جهان !
    کلا نبودن یک یا دو بازیکن اصلی مهم نیست و تیم دوم محسوب نمیشه!جز امریکا که کلا تیم رو عوض کرده و دیگه هیچ وقت تیم 2008 رو نخواهیم دید باقی با تیم کامل و اصلی اومدن مگر محرومیت(یونان) مصدومیت (آرژانتین) یا عدم دعوت و مسائل حاشیه(کرواسی اسپانیا)و...

مثلا همین اسپانیا و آمریکا اکثر بازیکنهای معروفشون دید حرفه ای دارن نه عرق ملی یعنی بعد از یک فصل خسته کننده در باشگاه الان استراحت می کنن نمیشه گفت خوبه ولی خب نه مثل ما هم که بعد از سوپر لیگ همه جمع شدن صبح تا شب تمرین و اینور اردو و اونجا بازی و ... آخریش دو سه تا مصدوم دادیم و بدنها به قدری ضعیف شده بود که تو مسابقات دیدم چند تا از بازیکنها تو کوچکترین برخوردها هم مصدوم می شدن....

اینا به کنار چه شود فینال

دورانت امتياز آورترين بازيكن مرحله يك چهارم نهايي

مرحله يك چهارم نهايي رقابت‌هاي جام ‌جهاني 2010 بسكتبال تركيه شب گذشته با راهيابي 4 تيم صربستان، ليتواني، آمريكا و تركيه به نيمه نهايي و حذف اسپانيا، قهرمان دور گذشته به پايان رسيد.

در پايان اين مرحله كوين دورانت، ستاره تيم بسكتبال آمريكا در اين رقابت‌ها با كسب 33 امتياز و 5 ريباند در ديدار اين تيم با روسيه به عنوان پر امتيازترين بازيكن اين مسابقه و مرحله يك چهارم نهايي معرفي شد.

پس از او ناواروي اسپانيايي با 27 امتياز و دلفينو آرژانتيني با كسب 25 امتياز به ترتيب در مكان هاي دوم و سوم قرار گرفتند.
    Last edited by Kianoosh; 10-09-2010 at 16:18.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران نارمک

پيش فرض

کلا نبودن یک یا دو بازیکن اصلی مهم نیست و تیم دوم محسوب نمیشه!جز امریکا که کلا تیم رو عوض کرده و دیگه هیچ وقت تیم 2008 رو نخواهیم دید باقی با تیم کامل و اصلی اومدن مگر محرومیت(یونان) مصدومیت (آرژانتین) یا عدم دعوت و مسائل حاشیه(کرواسی اسپانیا)و...

مثلا همین اسپانیا و آمریکا اکثر بازیکنهای معروفشون دید حرفه ای دارن نه عرق ملی یعنی بعد از یک فصل خسته کننده در باشگاه الان استراحت می کنن نمیشه گفت خوبه ولی خب نه مثل ما هم که بعد از سوپر لیگ همه جمع شدن صبح تا شب تمرین و اینور اردو و اونجا بازی و ... آخریش دو سه تا مصدوم دادیم و بدنها به قدری ضعیف شده بود که تو مسابقات دیدم چند تا از بازیکنها تو کوچکترین برخوردها هم مصدوم می شدن....

اینا به کنار چه شود فینال
    من که از همون اولش به ایران امید نداشتم به هر حال کم تجربه اند اگر هم صمد و حامد هم بودند حداقلش این بود که اسلوونی یا کرواسی رو میبردیم و میرفتیم بالا
    کلا بسکتبال از فدراسیون و برنامه هاش مشکل داره که اون هم باز برمیگرده به جای دیگه

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Ziaran

4 رییس فدراسیون!

من که از همون اولش به ایران امید نداشتم به هر حال کم تجربه اند اگر هم صمد و حامد هم بودند حداقلش این بود که اسلوونی یا کرواسی رو میبردیم و میرفتیم بالا
    کلا بسکتبال از فدراسیون و برنامه هاش مشکل داره که اون هم باز برمیگرده به جای دیگه
    به نظر من محمود مشحون یکی از بهترین روسای فدراسیون هست.مشکل ما در مدیریت کلان ورزش هست.

راستی حیف شد پست ها شمرده نمیشه!آخه من کلی پست(اسپم نه ها!!!) زدم.
    مزاح کردم

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران نارمک

پيش فرض

به نظر من محمود مشحون یکی از بهترین روسای فدراسیون هست.مشکل ما در مدیریت کلان ورزش هست.

راستی حیف شد پست ها شمرده نمیشه!آخه من کلی پست(اسپم نه ها!!!) زدم.
    مزاح کردم
    من هم منظورم از او بالانر بود
    الان به عنوان اسپمر ریپورتت میدم !

داره خودمونی میشه Silver WereWOlf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

تيم فقط تركيه عالي بازي ميكنه كسي ميدونه چندمه جهانه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Ziaran

پيش فرض

سلام دوستان.
    برای تعیین تیم های پنجم تا هشتم امشب اسپانیا 97 بر 80 اسلوونی رو شکست داد و آرژانتین 73 بر 61 روسیه رو برد.برای تعیین تیم های هفتم و هشتم فردا اسلوونی با روسیه بازی می کنه.
    اما در دیدارهای نیمه نهایی فردا ایالات متحده با لیتوانی و ترکیه با صربستان بازی می کنه.
    ترکیه هم تو رنکینگ فیبا هجدهم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Ziaran

پيش فرض

سلام دوستان.
    برای تعیین تیم های پنجم تا هشتم امشب اسپانیا 97 بر 80 اسلوونی رو شکست داد و آرژانتین 73 بر 61 روسیه رو برد.برای تعیین تیم های هفتم و هشتم فردا اسلوونی با روسیه بازی می کنه.
    اما در دیدارهای نیمه نهایی فردا ایالات متحده با لیتوانی و ترکیه با صربستان بازی می کنه.
    ترکیه هم تو رنکینگ فیبا هجدهم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •