یه سوال : مگه بعد از المپیک جام جهانی از همه مسابقات ملی تو جهان مهمتر نیست ؟
پس چرا همه و یا بهتره بگم اکثر تیم ها بازیکنای اصلیشون رو نیاوردن ؟
مثالش همین آمریکا و اسپانیا بهترین تیم های جهان !
بلی
خیر
یه سوال : مگه بعد از المپیک جام جهانی از همه مسابقات ملی تو جهان مهمتر نیست ؟
پس چرا همه و یا بهتره بگم اکثر تیم ها بازیکنای اصلیشون رو نیاوردن ؟
مثالش همین آمریکا و اسپانیا بهترین تیم های جهان !
سلام.
آره ماموت جان حق با شماست آمریکا قهرمان شد.اما یه جایی تو ذهنم یادمه اسپانیا آمریکا رو برد.ولی هر چی فکر می کنم یادم نمیاد چه بازی هایی بود.خوب بگذریم![]()
سلام ببخشید توی هاتبرد شبکه ای نیست که این بازی ها رو به صورت رایگان پخش کنه؟
کلا نبودن یک یا دو بازیکن اصلی مهم نیست و تیم دوم محسوب نمیشه!جز امریکا که کلا تیم رو عوض کرده و دیگه هیچ وقت تیم 2008 رو نخواهیم دید باقی با تیم کامل و اصلی اومدن مگر محرومیت(یونان) مصدومیت (آرژانتین) یا عدم دعوت و مسائل حاشیه(کرواسی اسپانیا)و...
مثلا همین اسپانیا و آمریکا اکثر بازیکنهای معروفشون دید حرفه ای دارن نه عرق ملییعنی بعد از یک فصل خسته کننده در باشگاه الان استراحت می کنن نمیشه گفت خوبه ولی خب نه مثل ما هم که بعد از سوپر لیگ همه جمع شدن صبح تا شب تمرین و اینور اردو و اونجا بازی و ... آخریش دو سه تا مصدوم دادیم
و بدنها به قدری ضعیف شده بود که تو مسابقات دیدم چند تا از بازیکنها تو کوچکترین برخوردها هم مصدوم می شدن....
اینا به کنار چه شود فینال
دورانت امتياز آورترين بازيكن مرحله يك چهارم نهايي
مرحله يك چهارم نهايي رقابتهاي جام جهاني 2010 بسكتبال تركيه شب گذشته با راهيابي 4 تيم صربستان، ليتواني، آمريكا و تركيه به نيمه نهايي و حذف اسپانيا، قهرمان دور گذشته به پايان رسيد.
در پايان اين مرحله كوين دورانت، ستاره تيم بسكتبال آمريكا در اين رقابتها با كسب 33 امتياز و 5 ريباند در ديدار اين تيم با روسيه به عنوان پر امتيازترين بازيكن اين مسابقه و مرحله يك چهارم نهايي معرفي شد.
پس از او ناواروي اسپانيايي با 27 امتياز و دلفينو آرژانتيني با كسب 25 امتياز به ترتيب در مكان هاي دوم و سوم قرار گرفتند.
Last edited by Kianoosh; 10-09-2010 at 16:18.
من که از همون اولش به ایران امید نداشتم به هر حال کم تجربه اند اگر هم صمد و حامد هم بودند حداقلش این بود که اسلوونی یا کرواسی رو میبردیم و میرفتیم بالا
کلا بسکتبال از فدراسیون و برنامه هاش مشکل داره که اون هم باز برمیگرده به جای دیگه![]()
به نظر من محمود مشحون یکی از بهترین روسای فدراسیون هست.مشکل ما در مدیریت کلان ورزش هست.
راستی حیف شد پست ها شمرده نمیشه!آخه من کلی پست(اسپم نه ها!!!) زدم.
مزاح کردم![]()
من هم منظورم از او بالانر بود
الان به عنوان اسپمر ریپورتت میدم !![]()
تيم فقط تركيه عالي بازي ميكنه كسي ميدونه چندمه جهانه؟
سلام دوستان.
برای تعیین تیم های پنجم تا هشتم امشب اسپانیا 97 بر 80 اسلوونی رو شکست داد و آرژانتین 73 بر 61 روسیه رو برد.برای تعیین تیم های هفتم و هشتم فردا اسلوونی با روسیه بازی می کنه.
اما در دیدارهای نیمه نهایی فردا ایالات متحده با لیتوانی و ترکیه با صربستان بازی می کنه.
ترکیه هم تو رنکینگ فیبا هجدهم.
سلام دوستان.
برای تعیین تیم های پنجم تا هشتم امشب اسپانیا 97 بر 80 اسلوونی رو شکست داد و آرژانتین 73 بر 61 روسیه رو برد.برای تعیین تیم های هفتم و هشتم فردا اسلوونی با روسیه بازی می کنه.
اما در دیدارهای نیمه نهایی فردا ایالات متحده با لیتوانی و ترکیه با صربستان بازی می کنه.
ترکیه هم تو رنکینگ فیبا هجدهم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)