بستگی داره اگه از بازی فانتزی خوشت میاد این رو بگیر ولی من که اصلا از نسخه ی قبلیش خوشم نیومد واقعا با این حال کردم واقعا شاهکار توصیه میکنم این رو حتما تهیه کنید
بستگی داره اگه از بازی فانتزی خوشت میاد این رو بگیر ولی من که اصلا از نسخه ی قبلیش خوشم نیومد واقعا با این حال کردم واقعا شاهکار توصیه میکنم این رو حتما تهیه کنید
جفتش ! ولی این واجبتر !دی !
تا همین حد بگم اگه بازیش نکنی واقعا یکی از شاهکار های تاریخ گیم رو از دست دادی !
هر دو از واجباته.
منتهی خریدن این بازی به نظرم ثواب خیلی بیشتری داره.![]()
من این رو خیلی دیر فهمیدم ولی اگه گم شدید دکمه N رو که بزنید مسیری که باید برید رو بهتون نشون میده![]()
سلام.كمك ميخام.
تو مرحله ايي كه ميگه defeat slate men گير كردم.كنار مجسمه ي prophet فلش راهنما به انتها ميرسه و هيچي نميشه
من تموم کردم. زبون قاصره از تعریف این بازی! شاهکار که اگر فردی مثل کریستوفر نولان ازش فیلم هم بسازه مطمینا موفق میشه! این جور بازی ها رو که بازی میکنم اینقدر سخت سلیقه میشم که دست و دلم به سایر بازی های بازار نمیره حتی اگر سبکشون به هم ربط نداشته باشه![]()
Bioshock Infinite Rap
By Dan Bull
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بازیو تموم کردیدبگیرید ،باحاله!
این اهنگی از بازیه با صدای الیزابت حتما دانلود کنید(اگر وقت گذاشته باشین و در بازی و مکان هاش چرخ زده باشین در یک زیر زمین الیزابت یک گیتار میبینه و ارزو میکنه کاش بلد بود بزنه . بوکر گیتار رو بر میداره و میزنه و الیزابت میخونه! یکی از قشنگ ترین صحنه هاش بود!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا لطفا كمك كنيد ديگه
سلام.كمك ميخام.
تو مرحله ايي كه ميگه defeat slate men گير كردم.كنار مجسمه ي prophet فلش راهنما به انتها ميرسه و هيچي نميشه
داداش یه عکس بزار.. من یادم نمیاد کجا رو میگی!
بالای سرت رو ببین.. شاید باید وصل شی به این مونوریل ها![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)