تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 125 اولاول ... 313738394041424344455191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 1247

نام تاپيک: L.A. Noire

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

محتوای مخفی: خطر:دی 
    خب،شما جلوتر برید،متوجه میشید...فقط بگم این اوایل هر انتخابی بکنید در آخر ممکنه حسرت بخورید...چون خیلی ها بیگناهن که کشته میشن...البته باید گفت که طبق گفته capt در آخر پرونده 13،مجرمین آزاد میشن...

محتوای مخفی: خطر.......داستان 
    فقط بگم این اوایل هر انتخابی بکنید در آخر ممکنه حسرت بخورید
    منظورتون اینه که اونایی که من گفتم به اتهام کشتن مقتول باید بری زندان الان کشته شدن؟ چون من کسی رو نکشتم تو طول بازی ولی آزاد هم نکردم بعد آخه اون نشونه ها چی میشه پس مثل لباس خونی که تو یکی از خونه هایه همسر یکی از مقتول ها پیدا کردیم و غیره مثل اون سایز کفش 8 که یه جا همسر یکی دیگه از مقتولا داشت کفشش رو آتیش میزد و مثلا دروغ گفتنا و فرار کردن بعضی هاشون از دست ما ! کلا گیج کننده بود برام آخه دیگه وقتی میبینن قتل زنجیری هست و با دسگیرکردن این ها هنوز ادامه داره پس دیگه نیاز به بازجویی و بازداشت نیست دیگه باید گشت پیدا کرد پرتقال فروش را و در آخر چرا دو مقتول آخری لباس بر تن داشتن و منظور از BD چی بود ؟! و مثلا دروغ گفتنا و فرار کردن بعضی هاشون از دست ما !
    این یارو قاتل اصلی داداش یکی از مقامات بوده؟ دلیل قتل هاشو هم نفهمیدم میشه توضیح بدید ممنون
    ولی این پرونده خستم کرد واقعا مخم رو ترکوند
    Last edited by isbn; 21-05-2011 at 20:37.

2. 2 کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خب،شما جلوتر برید،متوجه میشید...فقط بگم این اوایل هر انتخابی بکنید در آخر ممکنه حسرت بخورید...چون خیلی ها بیگناهن که کشته میشن...البته باید گفت که طبق گفته capt در آخر پرونده 13،مجرمین آزاد میشن...

منظورتون اینه که اونایی که من گفتم به اتهام کشتن مقتول باید بری زندان الان کشته شدن؟ چون من کسی رو نکشتم تو طول بازی ولی آزاد هم نکردم بعد آخه اون نشونه ها چی میشه پس مثل لباس خونی که تو یکی از خونه هایه شهر یکی از مقتول ها پیدا کردم و غیره ؟!
    این یارو قاتل اصلی داداش یکی از مقامات بوده؟ دلیل قتل هاشو هم نفهمیدم میشه توضیح بدید ممنون
      محتوای مخفی: خطر.... 
    خب،من هنوز هم نفهمیدم که آیا واقعا همه قتل هارو این Werewolf انجام داده یا نه...اما خب...به احتمال زیاد،(من حدس میزنم) ایشون مطمئنا نسبت به خانوم ها عقده ای چیزی داشتن،ایشون میومدن و خانم هایی که در بار ها(عموما) به مقدار زیاد الکل مصرف میکردند و از یک موردی در خونه ناراحت بودند رو به احتمال زیاد گول میزده و با خودش به خونه میبرده...در یکی از مراحل (پرونده 13) به مخفیگاهش وقتی میرید،خیلی از ابزار شکنجه و مدارک رو پیدا میکنید...البته شما در پرونده 13 متوجه میشید(اگر یادتون باشه در پرونده های قبلی از هر مقتول،یه چیزی گم شده بود) که تمامی اونایی که گم شده توسط این قاتل اصلی در نقاط مختلف گذاشته شده....

4. 2 کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

منظورتون اینه که اونایی که من گفتم به اتهام کشتن مقتول باید بری زندان الان کشته شدن؟ چون من کسی رو نکشتم تو طول بازی ولی آزاد هم نکردم بعد آخه اون نشونه ها چی میشه پس مثل لباس خونی که تو یکی از خونه هایه همسر یکی از مقتول ها پیدا کردیم و غیره مثل اون سایز کفش 8 که یه جا همسر یکی دیگه از مقتولا داشت کفشش رو آتیش میزد و مثلا دروغ گفتنا و فرار کردن بعضی هاشون از دست ما ! کلا گیج کننده بود برام آخه دیگه وقتی میبینن قتل زنجیری هست و با دسگیرکردن این ها هنوز ادامه داره پس دیگه نیاز به بازجویی و بازداشت نیست دیگه باید گشت پیدا کرد پرتقال فروش را و در آخر چرا دو مقتول آخری لباس بر تن داشتن و منظور از BD چی بود ؟! و مثلا دروغ گفتنا و فرار کردن بعضی هاشون از دست ما !
    ولی این پرونده خستم کرد واقعا مخم رو ترکوند

فك كنم توي خارج بيشترين محكوميتشون حبس ابد باشه و اصلا اعدام و اينا نداشته باشن كه بخوان اونا رو بكشن ...
      محتوای مخفی: B.D 
    B.D هم فك كنم ميشه Black Dahlia يا يه همچين چيزي كه توي بازي ميگفت ...

+
    اين سايت Honest Gamer يا يه همچين چيزي اومده به بازي امتياز 5 از 10 رو داده بي خود ميانگين امتيازات بازي رو كشيده پايين !
    Last edited by CATALONIA; 22-05-2011 at 12:34.

6. 3 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

ما هم بازی رو امروز گرفتیم
    این چهره ها دیوانه کنندست شاید اصلی ترین چیزی که متمایزش میکنه و خیلی هم متمایزش میکنه همین motion چهره هاست
    فعلا اولین پرونده رو تمام کردم

دوستان این گرافیک ماشین به خصوص روی کاپوت چرا اینطوریه ؟
    reflection ها رسما تعطیله

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ما هم بازی رو امروز گرفتیم
    این چهره ها دیوانه کنندست شاید اصلی ترین چیزی که متمایزش میکنه و خیلی هم متمایزش میکنه همین motion چهره هاست
    فعلا اولین پرونده رو تمام کردم

دوستان این گرافیک ماشین به خصوص روی کاپوت چرا اینطوریه ؟
    reflection ها رسما تعطیله
    مبارک باشه
    ولی خدایی بعضی وقتا شخصیتاش مثل ناقص الخلقه ها میشه...
    البته در ps3 هم سایه زنیش بهتر بود هم رفلکشن....شما در x360 بازی میکنید؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

مبارک باشه
    ولی خدایی بعضی وقتا شخصیتاش مثل ناقص الخلقه ها میشه...
    البته در ps3 هم سایه زنیش بهتر بود هم رفلکشن....شما در x360 بازی میکنید؟
    اره
    خیلی از بازی های تعطیل رو همین 360 کاپوت ماشین هاشون به زیبایی و دقت هر چه تمام تر reflec رو داره اما این فاجعست
    روی ps3 این بازی رو ندیدم ولی با سابقه بازی های *R روی PS3 نمیدونم اون چطوریه مگر این مورد فرق داشته باشه چون ظاهرا Lead platform بازی PS3 بوده

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اره
    خیلی از بازی های تعطیل رو همین 360 کاپوت ماشین هاشون به زیبایی و دقت هر چه تمام تر reflec رو داره اما این فاجعست
    روی ps3 این بازی رو ندیدم ولی با سابقه بازی های *R روی PS3 نمیدونم اون چطوریه مگر این مورد فرق داشته باشه چون ظاهرا Lead platform بازی PS3 بوده
    دقیقا...Lead اینبار ps3 بود...من خودم فن x360 هستم...ولی در این یک مورد مجبور شدم اوریج برای ps3 هم بخرم...هم به خاطر dlc که توش هست...هم گرافیکش که استثنائا در ps3 خوب شده....

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بروز رسان جدید "نوآر لس آنجلس"

شرکت راک استار اولین بروز رسانی بازی نوآر لس آنجلس را برای ایکس باکس و پلی استیشن منتشر کرد. زمانی که به شبکه های PSN یا XBL متصل شوید از شما درخواست خواهد شد که بسته بروز رسانی 1.00 را دانلود کنید. به گفته راک استار این بسته بروز رسانی باگ های گرافیکی، گیم پلی، داستان و ماموریت ها و... را بر طرف خواهد کرد اما از مشکل قفل کردن بازی و یا داغ شدن دستگاه ها صحبتی به میان نیامده است. همانطور که می دانید بسیاری از بازیکنان در هر دو کنسول ایکس باکس و پلی استیشن بعضی مواقع در حین بازی دستگاهشان قفل می شود و مجبور به راه اندازی مجدد می شوند. راک استار هم گفته است که این مشکل نه مربوط به دستگاه است و نه مربوط به بازی! باید امیدوار بود که این مشکل در این بروزرسانی برطرف شده باشد.

منبع : dbazinews

12. 2 کاربر از pooriya_hp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

اقا من نمی دونم چرا اینقدر گیر میکنه ..تو 360 ...
    اوول بازی که هنوز نیومده گیر کرد همون اوولش که رانندگی می کنی ..
    بعد همین جوری 5 6 بار گیر کرد ( هر دفعه یه ذره بیشتر بازی کردم ) الان هی سر 20 دقیقه این طورا گیر می کنه ...
    مشکل از چیه ؟

البته پستا رو هم خوندم چنتاشو .. من از روی هارد بازی می کنم ...

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اقا من نمی دونم چرا اینقدر گیر میکنه ..تو 360 ...
    اوول بازی که هنوز نیومده گیر کرد همون اوولش که رانندگی می کنی ..
    بعد همین جوری 5 6 بار گیر کرد ( هر دفعه یه ذره بیشتر بازی کردم ) الان هی سر 20 دقیقه این طورا گیر می کنه ...
    مشکل از چیه ؟

البته پستا رو هم خوندم چنتاشو .. من از روی هارد بازی می کنم ...
    رو هارد نصب کنید،احتمالا درست میشه....

15. این کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •