من هم الان جای dns رو خالی گذاشتم راحت داره کار میکنه!!!!پینگ هم که خوبه برا من پینگ مهم نیست سرعت دان خیلی مهمه!![]()
من هم الان جای dns رو خالی گذاشتم راحت داره کار میکنه!!!!پینگ هم که خوبه برا من پینگ مهم نیست سرعت دان خیلی مهمه!![]()
سلام
سرعت 512 صبا نوسانش چقدره ؟؟ پهنای باند 512 است یا 128 تا 512 ؟؟ سرعت دانلود چی ؟؟ چقدره ؟؟ اگه تست بزارید ممنون میشم .
با سلام
دوست عزيزم؛ صبانت 512 نداره
128 داره و 1 مگ
اما سرعت دانلود 512 تا 64 ثابت بايد باشه فكر كنم
موفق باشيد.
هنوز وضع صبا تو تهران خرابه؟؟؟
1 مگ می خوام بگیرم نظرتون چیه؟تو منطق 4 مخابراتیم.
سلام.
من سرعت 512 دارم و دارم با سرعت 107 (حداکثر ) دانلود میکنم . شبانه هم با همین سرعت (در بهترین شرایط ) دانلود میکنم (1500 مگ). از نمایندگیش که سئوال کردم گفت اگر 1 مگ هم بگیری شبانه اش سرعتش بالاتره نمیره چون Share هست .
البته خودم نظر دیگری دارم برای همین میخواهم ببینم کسی اینجا هست که از صبانت اشتراک 1 مگ داشته باشه و در بهترین حالت سرعت شبانه اش بالاتر از 107 بره و بالای 1500 مگ در شب بگیره .
ممنون میشوم پاسخ دهید .
من128 دارم شبا با 117 دان میکنم![]()
دوستان میخوام صبانت 1 مگ بگیرم ولی با این احتساب که دوستان میگن شبا با 128 هم با سرعت 1 مگ میشه دانلود کرد پس بریم 128 بگیریم . البته پولش که زیاد تفاوت انچنانی نداره فقط مشکل جواز کسبه . دوستان عزیز واقعا شبانه با سرعت 128 میشه به اندازه 1 مگ دان کرد ؟ یه وقت مثله شاتل سرمون کلاه نره که اولش سرعتش 110 بود بعد شد 10
دوست من نمایندگی کاملا درست گفته
شما چه 128 بگیری چه 512 و چه 1 مگ شبانه همه با یه سرعت دانلود میکنن و شانه تا 2048 آزاده اگه چندین فایل با هم بزاری سر جمع تا 200 -220 میره![]()
دوستان صبانت جدیدا واسه شب رپبد رو مثل شاتل چیز خور نبستن؟![]()
درود
چند شب هست که ترفند ناجوان مردانه ی ساعت 6:45 جواب نمیده، و سر ساعت 7 دیسکانکت میشه.
واسه بقیه دوستان کار میکنه؟
ما که دست به دعا بردیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)