تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 827 اولاول ... 313738394041424344455191141541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedadash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Wall Street

پيش فرض

با تشکر
    تا خرخره پره اشکالش چیه مگه
    پر و خالی نمیشه یکبار پرش کردم گزاشتمش کنار کل ساعات کارکردش سه ساعت هم نمیشه
    زمانی که روشنش میکنم دماشو کنترل میکنم وقتی از 42تا 44 بیشتر بشه فن رو روشن میکنم

محتوای مخفی: نکات جالب 
    هارد 320گیگ مسکتور اینترنال من 120 ساعت کارکرد داره و تا 50 درجه هم رکورد زده که هنوز سالمه

یه روز صبح از خواب بیدار شدم یه مطلبی رو میخواستم تو هارد اولم که اونجا ویندوز نصب بود

گشتم و نتونستم پیدا کنم رفتم تو هارد دوم که تا خر خره پر بود دنبالش بگردم دو تا شاخ رو سرم

بیرون زده بود ؟....... چرا .... هیچ چیز نبود ..هیچ چیز انگار هارد رو همین الان رفتم خرید م هزار

جا بردم اخر سر متوجه شدم چون هاردم پر بوده این اتفاق براش افتاده البته 80 در صد برگشت

ولی با یک دنیا عذاب که من کشیدم یک ماه با کسی حرف نمی زدم انگار رفته بودم تو کما

ولی تجربه خوبی بود

الان فهمیدم با ید چه کاری انجام دم تا حتی اگه هارد هم پرید دیگه نگران نباشم

هارد تو ن رو هیچوقت تا خرخر ه پر نکنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordsaber's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

یه روز صبح از خواب بیدار شدم یه مطلبی رو میخواستم تو هارد اولم که اونجا ویندوز نصب بود

گشتم و نتونستم پیدا کنم رفتم تو هارد دوم که تا خر خره پر بود دنبالش بگردم دو تا شاخ رو سرم

بیرون زده بود ؟....... چرا .... هیچ چیز نبود ..هیچ چیز انگار هارد رو همین الان رفتم خرید م هزار

جا بردم اخر سر متوجه شدم چون هاردم پر بوده این اتفاق براش افتاده البته 80 در صد برگشت

ولی با یک دنیا عذاب که من کشیدم یک ماه با کسی حرف نمی زدم انگار رفته بودم تو کما

ولی تجربه خوبی بود

الان فهمیدم با ید چه کاری انجام دم تا حتی اگه هارد هم پرید دیگه نگران نباشم

هارد تو ن رو هیچوقت تا خرخر ه پر نکنید
    عزیز من این که برای شما یک بار این اتفاق افتاده و یکی یه نظر داده که واسه پر بودنشه که دلیل نمی شه!
    من الان حدود 5 ساله دارم هی هاردام رو آپدیت می کنم از 360 به 500 و الان 1 ترا . همیشه هم تا خرخره پر بوده خیلی خالی داشته باشه 10 مگ! هیچ مشکلی هم براش پیش نیومده!
    شما اگر دلیل فنی و معقول برای این کار پیدا کردی بفرمایید تا ما هم استفاده کنیم.

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

معلومه که مهمه ...
    از طرفی دوستمون گفتن خطر از بین رفتن هارد های پرتابل بیشتره منو دو به شک کرده !!! نمیدونم اینترنال بگیرم یا اکسترنال .
    در ضمن قصد خرید یه ترا رو دارم.
    بیشتر کمکم کنید ممنون میشم .
    دوست عزیز اگر بخوایم خیلی وارد جزیات نشیم تکنولوژی هارد به این صورته که چند تا دیسک مانند، با ظرفیت های مختلف توی یه هارد وجود دارند که با سرعت بسیار بالا در حال گردش هستند و یه لنز اطلاعات هر کدوم از اونها رو می خونه. اگر یه کم سرچ کنس تو فروما می تونی عکس هم پیدا کنی و کاملا برات جا می فته.
    هارد های اکسترنال چون جابجایی دارند و تکون می خورند و همچنین برای کوچک بودنشون از تکنولوژی های ظریفتر و قطعات حساس تری استفاده می شه ، قاعدتا حساس تر هم هستند و ممکنه زودتر ضربه بخورند ولی خوب تکنولوژی های خاصی هم در اونها بکار می ره که از این مشکلا کم کنه. مثلا توی هاردهای معمولی آنتی شوک اصلا معنی نداره چون برای نقل و انتقال طراحی نشدند ولی اکسترنال ها صد در صد آنتی شوک دارند.
    شما باید ببینی استفادت چیه و دقیقا می خوای چیکار کنی با هاردت!؟ اگر جابجایی اطلاعات در درجه اول هست و سرعت برات مهمه خوب حتما باید اکسترنال بگیری که بهترینشون الان به نظر من seagate goflex pro هست حالا با هر ظرفیتی چون هم دور بالاست و سرعت بالاتری داره در انتقال با پورت ساتا و هم پورتها قابل تعویض اند.
    اگر جابجایی توی اولویت های بعدی هست اصلا دنبال اکسترنال نرو و اینترنال بگیر با سرعت بالا (سیگیت، وسترن، هیتاچی ،... ) یا اکسترنال مدل دسکتاپ بگیر . من الان حدود 3 ترا اینترنال دارم توی کیس خونه هم ا ترا توش هست هم 500 هم 360 ولی 3 4 تاش پاورشون قطعه هر وقت لازم باشه وصل می کنم. یه 2 ترا هم دارم که لازم باشه به کیس وصلش می کنم برا هیچکدوم هم خدا رو شکر تا الان هیچ مشکلی پیش نیومده.
    شما اگر یه برند معتبر بگیری و درست ازش استفاده کنی و از نوشانات برق حفظش منی مسکلی براش پیش نمیاد. امیدوارم کمک کرده باشم.

4. این کاربر از lordsaber بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من کلا 5 تا هارد اکسترنال مدل الیت دارم جمعا میشه 8 ترا
    بله حدودا نهصد و پنجاه هزار تومان خرج این هاردها شده
    یعنی من برم دوباره 8 تا 1 ترای اینترنال بخرم ، ورشکست میشم که
    نه بابا این هاردها مدت طولانی که دارم الهی چشم حسود بترکه هیچ مشکلی نداشته

این هم عکس هاردهام ، کاغذ روش گزاشتم که خاک ننشینه روش (البته وقتی روشنه کاغذو ور میدارم)
    ضمنا پشت هاردها هم فن هست
    آقا شما که اینهمه اطلاعات داری و ازشون استفاده می کنی و اینهمه هزینه کردی چرا نمی ری یه دونه از این data base storage بگیری در موردشون تحقیق کردی؟! البته این اسمو من خودم گفتما نمی دونم اسم دقیقشون چیه ولی یه بار توی یه سایت یه دیتابیس برا نصب سرور رفته بودم دیدم. همشون هارد اینترنال می خوردند sata سرعت بالا و nas و کلی امکانات دیگه هم دارند. می گردم اگر چیزی بود اینجا می گم شما هم اگر پیدا کردی بگو ما هم یاد بگیریم.

6. این کاربر از lordsaber بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام.

ما چند 2-3 روزی بابت کارت گرافیکمون رفته بودیم گارانتی سازگار. خیلی تعجب کردم 90% کسایی که امده بودند اکسترنال seagate شون خراب شده بود.و یه موردم goflex بود.یارو میگفت زدم به کامپیوتر هنگ کرد دیگه قاطی کرد.یه چند موردم wd بود. یعنی فقط من فقط مشکل گرافیک داشتم همه هاردی بودن.از همه جالبتر اینکه مسئول انجا میخواست یه قطعه از کامپیوترش نشون بده بهم بابت گرافیک. هارد اکسترنالی که استفاده میکرد transcend 25m3 بود.من بنظرم برای هارد کار خاصی نمیکنه سازگار.اکثرا هم مردم شاکی بودند. ولی گرافیک ما خدارو شکر تعمیر کردند. فقط حواستون باشه چیزی میبرید این گارانتی قبلا از همه جهات محصولتون عکس بگیرید.چون تعمیرکاراشون ادمای درستی نیستند.تا انجا که بشه قطعات فابریکو با دست دوی که کار میکنه عوض میکنن.همین بلا سر منم امده.ورداشته بودن قطعه فابریکو با یه دست دو شکسته عوض کرده بودند.و یه ورودی vga پلاستیک سوخته رو گرافیکم انداخته بودن. اینم گارانتی سازگار.
    در کشور عزیزمون هیچ گارانتی درست کار نمی کنه عزیز دل برادر! اولا هیچکدوم رسمی نیستند که بخواند قطعه اصلی و نو بهت بدند و تا جایی که ممکنه قطعه نعمیر شده بهت می دند. شما هم که قطعه رو می بری می ندازنش اونور و یه قطعه دیگه که فبلا تعمیر کردند بهت می دند و قطعه شما رو بهدا تعمیر می کنند و می دند دست یکی دیگه. مگه اینکه سریال مهم باشه در مورد قطعه که بعد از کلی رفت و امد به قول شما قطعت رو آش و لاش می کنند و بهت می دند. حالا سازگار یا هر گارانتی دیگه!
    در مورد زیاد بودن تعداد خرابی هارد هم عادی هست! چون هارد و پاور سیستم جزو قطعاتی هستند که بیشترین خرابی رو در بین قطعات سیستم دارند.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

براي خرابي هاردهاي اكسترنال و اينترنال چندين دليل وجود دارد كه شايعترين فكر كنم اينها باشه

1. پاور بنجل
    2. صدمات و ايراد هاي فيزيكي بخاطر حمل و نقل مثل زمين انداختن و الكتريسيته ساكن در هنگان نصب
    3. عدم آشنايي به ماهيت و ساختار هارد بعنوان مثال اكثر كاربران ميرن هارد وسترن نوع گرين ميخرن براي نصب ويندوز درصورتيكه اين نوع هارد براي آرشيو هست نه نصب ويندوز
    4. عدم كنترل دماي هارد و گرماي زياد
    5. پارتيشن بندي هاي ناشيانه (مثلا در هنگام پارتيشن بندي برقو قطع ميكنن)
    6. save remove نكردن
    وغيره

حرف كلي من اينه كه عمده مسائل بخاطر سهل انگاري كاربران هست نه كيفيت پايين هارد
    (البته هارد سيگيت رو مستثني ميدونم همون مشكل فريمور كه از ابتدا مشكل داشته)

9. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pandora tomorro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

خدا وکیلی هارد 1 ترام بپره دیوونه میشم! کلی فیلم و اینا دانلود کردم نکات امنیتی چیزی نداره که رعایت کنم؟!
    البته اینم بگم من هاردم رو تی وی وصل میکنم و فیلم میبینم

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    دسته پرستوهای مهاجر اسم : رضا

پيش فرض

دوستان بالاترین ظرفیت هارد اکسترنال موجود تو بازار ایران چقدره؟و قیمت لطفا و نام گارانتی اصلی اش؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خدا وکیلی هارد 1 ترام بپره دیوونه میشم! کلی فیلم و اینا دانلود کردم نکات امنیتی چیزی نداره که رعایت کنم؟!
    البته اینم بگم من هاردم رو تی وی وصل میکنم و فیلم میبینم
    پيشنهادم اينه كه هاردي كه قراره آرشيوتون باشه ديگه به تي وي نزنين
    ممكنه همون تي وي هاردو خراب كنه
    بعدش اگه فقط يك ترا هست توصيه ميكنم يه هارد ديگه بخر براي بكاپ

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان بالاترین ظرفیت هارد اکسترنال موجود تو بازار ایران چقدره؟و قیمت لطفا و نام گارانتی اصلی اش؟
    بالاترين ظرفيت براي استفاده هاي غير حرفه اي و خانگي مدلهاي
    وسترن مدل essential با حجم 3 ترا
    سيگيت مدل goflex با حجم 3 ترا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •