تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 78 اولاول ... 3137383940414243444551 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 775

نام تاپيک: درمان لاغری - راه های افزایش وزن

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

ممنون از همه

خب الان قصد خودم هم خرید عرق یونجه هست

حالا میوه هایی که در روز باید زیاد استفاده کنم چیه؟

موز و سیب؟

نان چقدر استفاده کنم؟

شبها بهتره چی بخورم؟

صبح ها چی بخورم؟و دقیقا چه ساعتی بهترین موقع برای صبحانست؟

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ممنون از همه

خب الان قصد خودم هم خرید عرق یونجه هست

حالا میوه هایی که در روز باید زیاد استفاده کنم چیه؟

موز و سیب؟

نان چقدر استفاده کنم؟

شبها بهتره چی بخورم؟

صبح ها چی بخورم؟و دقیقا چه ساعتی بهترین موقع برای صبحانست؟
    ببینید شما باید به متخصص مراجعه کنید ولی
    ولی توصیه من به شما اینه؟
    دو تا لیوان شیر + چندتا دانه خرما بعد از صبحانه
    دو تا لیوان شیر + چندتا دانه خرما قبل از خواب
    مصرف ماست بعد از(به همراه)ناهار
    خوردن عصرانه اون هم دو تا سیب زمینی و دو تا سفیده تخم مرغ(هر دو بصورت اب پز)

3. 4 کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ELDORAMO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

من روزی تا یک لیتر شیر هم می خوردم ظاهرا هیچ تاثیری نمیذاره وزنم کمتر هم شد

اینجا یه باشگاهی به بچه ها افلاطون توصیه کرده بود! بعد یه مدت دچار مشکل کبد شدن واسه همین نظرم عوض شد

ملت هوا می خورن چاق میشن من دارم خودمو خفه می کنم نمی دونم چرا چاق نمیشم بس که سطح علم تو این کشور و شهر لعنتی بالاست میری باشگاه بهت افلاطون توصیه میکنن! دکتراش هم که از همه بدتر دیگه واقعا کلافه شدم
    این همه این علم لعنتی پیشرفت کرد من موندم چرا مثل ادم یه قرص یا دارو اشتها اور کم عوارض اختراع نکردن که ملت این همه بدبختی نکشن هر چی دارو ساخته شده همشون نهایت منجر به خودکشی می شن یا عوارض دیگه ای دارن
    بازم قربون عرق یونجه
    مردم از گرسنگی برم یه چیزی بخورم!
    Last edited by ELDORAMO; 22-04-2011 at 22:19.

5. 2 کاربر از ELDORAMO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام: در تمام پودرهای چاقی از 2 قرص استفاده میشه اولی قرصیه به نام (سیپرو هیپتادین) که اشتها رو زیاد میکنه که اثراتش منفیش اینه که ضربان قلب رو زیاد میکنه و مغز رو کرخت و حالت خاب آلودگی میده دومین قرص به نام (دگزا متازون) که باعث میشه آبهای بین لنفی بیشتر بشه و بدن این آبها رو به زیر پوست میریزه. کلا چه بهداشت تایید کرده باشه چه نکرده باشه این قرص ها خوب نیستن.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

آقا حالا یه چند وقتی که رد شده حالا بیا تعریف کن چند کیلو اضافه کردی تمام شد مکمل لاغر نشدی؟!!
    مشکلی ایجاد نشده برات...؟
    خوب از لحاظ چاقی که حسابی خوش تیپ شدم و تپل از لحاظ سلامتی هم نمیشه نظری داد ولی صد در صد روی کبد من تاثیر میذاره تمرکزم روی عرق یونجه هست
    باورتون نمیشه من 2 ساعت بعد نهار دقیقا همون قدر نهاری که خوردم رو دوباره می خورم یعنی از شدت گرسنگی مجبورم هر چیزی رو بخورم
    نمی دونم واسه خاطر افلاطون هست یا عرق یونجه اما دارم شدیدا از این وضعیت استفاده می کنم و غذا می خورم که حداقل چاقی کاذب نداشته باشم

سلام: در تمام پودرهای چاقی از 2 قرص استفاده میشه اولی قرصیه به نام (سیپرو هیپتادین) که اشتها رو زیاد میکنه که اثراتش منفیش اینه که ضربان قلب رو زیاد میکنه و مغز رو کرخت و حالت خاب آلودگی میده دومین قرص به نام (دگزا متازون) که باعث میشه آبهای بین لنفی بیشتر بشه و بدن این آبها رو به زیر پوست میریزه. کلا چه بهداشت تایید کرده باشه چه نکرده باشه این قرص ها خوب نیستن.
    اگه خاطرتون باشه منم یکم روی این موضوع مشکوک بودم چون بعد خوردن افلاطون و عرق کاسنی تقریبا بیهوش شدم و حالم حسابی بد شد اما نفهمیدم به خاطر عرق کاسنی سردی کردم یا اینکه تاثیر سپروهپتادین احتمالی بوده

8. این کاربر از ELDORAMO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

3

من از معجون 007 استفاده کردم و در عرض 40 روزتا 6کیلو اضافه کردم.این معجون گیاهی موجب افزایش اشتها وجذب بیشتر خواهد شد وهیچ عوارضی هم نداشت.فقط باید بعد از افزایش وزن مصرف اون قطع نشه.این محصول باید اصل باشه که پیدا کردنش سخته

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان منم مشکل کمبود وزن دارم اما به هیچ وجه حاضر نیستم با این پودرهای چاق کننده به خواسته خودم برسم چون تا حالا هیچ پزشکی ندیدم که اینا رو کاملا تایید کنه مطمئنم هیچکدوم بدون عوارض نیستن
    چند وقت پیش از سایت تبیان کمک خواستم اونا این جواب رو واسم فرستادن
    البته بگم لاغر بودن بیش از حد یه چیزی اونورتر از فاجعه هست وقتی بیش از حد لاغر باشی همه نوع تهمت بهت میزنن الکلی،معتاد،منحرف و.....

محتوای مخفی رو بخونید شاید یه مقدار بهتون کمک کنه

محتوای مخفی: 1 
    با سلام خدمت شما
    با توجه به قد و وزنتان BMI(شاخص توده بدنی تان) خیلی کمتر از 5/21 می باشد و وزن استاندارد برای شما 71 کیلو است. بنا بر این شما 29 کیلو گرم کمبود وزن دارید. شما باید کم کم وزن تان را افزایش دهید. اگر رژیم را دقیق انجام دهید، در هفته از نیم تا یک کیلو گرم افزایش وزن خواهید داشت. خواهشمندم رژیم زیر را دقیق تا 3 ماه انجام دهید سپس وزن جدید تان را همراه با کد سوال تان را بفرستید تا مراحل بعدی رژیم را خدمت تان اعلام کنم.
    2500 کالری
    دستور‌های کلی:
    1- کوشش کنید همیشه وقت صبحانه، نهار و شام تقریباً ثابت بماند.
    2- هرگز یک وعده غذا را فراموش نکنید.
    3- حداقل روزی 8 لیوان آب بنوشید.
    4- در هفته سه عدد تخم مرغ میل نمائید.
    5- این رژیم به عنوان نمونه برای 4 روز ذکر شده است شما با رعایت اندازه ها می توانید به دلخواه آن را تغییر دهید.
    6- *می توانید در مورد " جانشینی مواد غذایی" در همین سایت به آدرس
    "صفحه اصلی > تغذیه و سلامت > خبرها و دانستنیهای تغذیه > تغذیه افراد سالم>گروههای غذایی هرم
    استفاده کرده و غذاهای مختلف را با هم جایگزین كنید.
    روز اول:
    صبحانه: 5 کف دست نان ( ترجیحا نان سنگک ) یا 20 کف دست نان لواش لواش (انگشتان شامل کف دست نمی شود) + 45 گرم پنیر + 2 عدد گردو + 2 عدد خرما + 1 لیوان چای ( بدون قند)
    ساعت 10 صبح: میوه 2 عدد مانند: 1 عدد سیب با پوست + 3 عدد زردآلو یا یک عدد میوه فصل
    ناهار: 24 قاشق سرخالی برنج پخته کم روغن (بهتر است از روغن مایع استفاده شود) + خورش قیمه ( 4 تکه گوشت خورشتی با یک قاشق غذاخوری لپه + یک چهارم سیب زمینی متوسط ) +یک کاسه پر سالاد بدون سس با آبلیمو یا سرکه + 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون + 1 کاسه ماست کم چرب
    ساعت 4 بعد از ظهر: 1 لیوان چای ( بدون قند) + 2 قاشق غذا خوری آجیل مخلوط کم نمک + 2 عدد خرما
    شام: 3 کف دست نان +دو برش کوکو سبزی (به اندازه ی 10 در 10 سانتی متر)+ یک کاسه ماست کم چرب
    قبل از خواب: یک لیوان شیر کم چرب
    روز دوم:
    صبحانه:
    5 کف دست نان ( ترجیحا نان سنگک ) یا 20 کف دست نان لواش + 1 عدد تخم مرغ نیم رو با یک قاشق مربا خوری روغن + 1 عدد گوجه فرنگی + 1 لیوان چای + 1 عدد خرما
    ساعت 10 صبح: میوه 2 عدد مانند: 1 عدد پرتقال متوسط + 1 عدد موز
    ناهار:
    24 قاشق سرخالی سبزی پلو کم روغن + دو تکه متوسط ماهی کبابی یا آب پز( باید بدانید که ماهی به دلیل داشتن اسید چرب امگا 3 که اثرضد التهابی مفیدی روی سیستم ایمنی بدن دارد از تجمع پلاکت ها و غلظت خون و لخته شدن جلوگیری می کند ونیز منبع خوبی ازکلسیم، فسفر وسلنیوم وضد سرطان می با شد بنا براین در هفته دو بار باید مصرف شود. اگر از تن ماهی استفاده می کنید حتما روغن آن را دور بریزید وسپس میل کنید.) + یک کاسه پر سالاد بدون سس با آبلیمو 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
    بعد از ظهر: 1 لیوان چای + یک چهارم لیوان توت خشک + 1 عدد هلوی متوسط یا 1 عدد میوه فصل
    شام: 3 کف دست نان + خوراک مرغ ( یک تکه سینه یا ران مرغ+ یک عدد هویج + یک چهارم لیوان لوبیا سبز پخته + 1 عدد سیب زمینی پخته ) + یک کاسه ماست کم چرب
    قبل از خواب: یک لیوان شیر کم چرب + 1 عدد خرما
    روز سوم:
    صبحانه: 5 کف دست نان ( ترجیحا نان سنگک ) یا 20 کف دست نان لواش + 1 لیوان شیر + 10 گرم کره + 2 قاشق مربا خوری عسل یا مربا + 1 لیوان چای
    ساعت 10 صبح: میوه 2عدد مانند: 1 عدد گلابی + 1 عدد خیار+ 17 دانه انگور
    ناهار: 25 قاشق سرخالی عدس پلو (بهتر است از روغن مایع استفاده شود) + 6 قاشق غذاخوری سرخالی گوشت چرخ کرده + یک کاسه پر سالاد با آبلیمو یا سرکه + 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون+ 1 کاسه ماست
    ساعت 4 بعد از ظهر: 1 عدد بستنی لیوانی کوچک + 1 عدد کیوی یا هر میوه دیگر
    شام: 2 کف دست نان + 3 عدد کتلت + یک لیوان سبزی خوردن + یک عدد گوجه فرنگی(این سبزیجات رژیم را هیچ گاه از قلم نیاندازید تا هم از شادابی پوست تان کم نشود و هم دچار ریزش مو و عواقب ناخوشایند رژیم های لاغری نشوید.)
    قبل از خواب: میوه 1عدد مانند: یک عدد موز)
    روز چهارم:
    صبحانه: 3 کف دست نان ( ترجیحا نان سنگک ) یا 12 کف دست نان لواش + 1 کاسه ماست خوری عدسی + 1 لیوان چای
    ساعت 10 صبح: 1 لیوان شیر + 2 قاشق غذا خوری آجیل کم نمک
    ناهار: 24 قاشق سرخالی برنج (بهتر است از روغن مایع استفاده شود) + یک سیخ کباب کوبیده یا 4 برش کباب ماهیتابه ای + 1 عدد گوجه فرنگی کبابی + یک کاسه پر سالاد با آبلیمو یا سرکه + 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون + 1 لیوان دوغ
    ساعت 4 بعد از ظهر: یک عدد میوه یا یک برش هندوانه (400) گرم + 1 عدد خرما
    شام: به اندازه 1 لیوان و نیم آش(بهتر است برای تهیه ی آش حبوبات آن را از شب قبل خیس کنید و آب آن را دور بریزید تا نفاخی اش از بین برود. حبوبات جایگزین گوشت است، مثلاً نصف لیوان لویبای پخته به جای یک واحد گوشت)+ 1 کف دست نان + یک کاسه ماست
    قبل از خواب: 1 لیوان آب سیب
    «افزایش وزن»
    کم وزنی می ‌تواند به دلایل زیر باشد.
    1) دریافت کم انرژی
    2) فعالیت بیش از حد مثل ورزشکاران پرکار
    3) بیماری‌های روده‌ای و انگلی و سلیاک که سبب جذب نامناسب و عدم بهره‌ گیری مناسب از غذای دریافتی می ‌شود.
    4) بیماری‌هایی که باعث کاهش وزن می‌ شوند مثل سرطان، پرکاری غده تیروئید که میزان سوخت و ساز و انرژی را افزایش می ‌دهد.
    5) فشارهای روحی و استرس
    6) عوامل ژنیتیک بعضی افراد متابولیسم بالایی دارند و مقدار غذایی که می‌ خورند بیشتر از بقیه افراد می‌ سوزانند.
    ابتدا در رفتار و حالات خود تان تجدید‌ نظر کنید اگر یکی از موارد بالا موجب لاغری شما شده است اگر خود تان می ‌توانید برطرف سازید و یا اگر به پزشک نیاز دارید نزد یک پزشک داخلی بروید تا با دادن آزمایش شرایط ژنیتیک، متابولیک، انگلی، تست تیروئید و غیره در شما بررسی شود. بعداز اطمینان از موارد فوق اراده و تصمیم خود را قطعی کرده و با حوصله و اعتماد به نفس رژیم افزایش وزن را شروع کنید.
    برای داشتن یک رژیم افزایش وزن موفق موارد زیر را باید رعایت کنید:
    - باید بدانید که لاغری شدید می‌ تواند مانند چاقی زیان‌ بار باشد. لاغری شدید فرد را دچار کم‌ خونی، ریزش مو، پوکی استخوان و اختلال گوارش، ناباروری، عدم تحمل سرما و افسردگی می کند. پس با غذا ها آشتی کنید و با آن ها دوست باشید. آن ها را مانند دارو بدانید. کم کم عادت می‌ کنید که از غذا خوردن لذت ببرید. از نعمت‌های خداوند خوب و به اندازه استفاده کردن نوعی شکرگزاری است.
    پس برای غذا خوردن وقت بگذارید و به آن اهمیت دهید. غذا را با اشتها بخورید و برای خواص بی‌شماری که خداوند در آنها نهاده است فکر کنید.
    - مثبت فکر کنید و از خانواده ‌تان بخواهید شما را حمایت کنند. سعی کنید غذا را در آرامش و کنار خانواده میل کنید.
    - باید بدانید که رژیم افزایش وزن به زمان نیاز دارد. باید کم کم حجم ماده غذایی را بیشتر کنیم و به تدریج تغییرات را وارد بدن کنیم تا بدن دچار اختلالات الکترولیت و ناراحتی معده و قلبی نشود. پس صبور باشید و رژیم را دقیقاً انجام دهید.
    - برنامه غذایی که برای شما در نظر گرفته شده را در مقابل چشمان تان مثلا روی یخچال بچسبانید. اگر هر روز صبح یک تکه نان و پنیر میل می‌ کردید و اکنون در برنامه شما ، دو کف دست نان و یک لیوان شیر و یک قاشق عسل و یک خامه کوچک نوشته شده است، شما به برنامه قبلی‌ تان یک لیوان شیر و یک قاشق عسل ،اضافه کنید. و به‌ همین ترتیب مواد غذایی را در روزهای دیگر به برنامه تان اضافه کنید تا یکی دو هفته اول. در تمام وعده‌های غذایی با بدن تان مدارا کنید تا کامل پس از چند روز به رژیم غذایی نوشته شده برسید و بدن تان بتواند با شرایط جدید عادت کند.
    - هرگز یک وعده غذایی یا میان وعده‌ را فراموش نکنید و سعی کنید سر وقت غذاها را بخورید چون بدن شما به ساعت دقیقی شباهت دارد که بر طبق زمان ‌بندی شما تنظیم می ‌شود.
    - سالاد و ماست و شیر و میوه و سبزی را که نوشته شده حتماً در هر وعده میل کنید و خوردن دسر مثل بستنی، یک عدد شیرینی خامه‌ای یا یک عدد موز مهم است.
    - مکرراً خود را به خوردن غذا تشویق کنید.
    - در دو سه هفته اول استفاده از کپسول مولتی ویتامین میترال یک عدد در روز می ‌تواند نیازهای ویتامینی شما را تأمین کند و نیز سبب بهبود اشتهای تان می ‌شود.
    - از چربی‌های مایع مثل روغن کانولا- روغن زیتون- کره بادام زمینی که اسیدهای چرب ضروری و خوبی دارند برای سالاد استفاده کنید. در ضمن از میوه ی آووکادو که چربی زیادی دارد به سالاد تان اضافه کنید.
    - می ‌توانید به سوپ ‌تان خامه- ماست و یا انواع جوانه‌ها را بیفزایید. جوانه‌ها جزو کاملترین مواد غذایی هستند که با مصرف آن ها، ویتامین‌ها و پروتئینها و املاح معدنی مفیدی را به بدن می‌ رسانند. می ‌توانید آنها را همراه با سالاد میل کنید.
    - حتماً ورزش و پیاده‌ روی را انجام دهید زیرا سبب افزایش اشتهای شما می‌ شود و نیاز بدن تان را به غذا افزایش می ‌دهد. فکر نکنید که اگر ورزش کنید لاغرتر می ‌شوید خیر ورزش سبب شادابی و نشاط می‌ شود و شما اندام مناسبی خواهید داشت.
    موفق باشید - کارشناس تغذیه

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

مصرف پودر رو از روزی 3 وعده به 2 وعده رسوندم اما اشتهام هنوز هم همون مقداره و حتی بیشتر!
    ببینید اگه اشتهاتون کمه و زود سیر میشید یا اصلا میلی به خوردن غذا ندارید تنها راه حل مصرف مواد اشتها اور نیست
    من خودم تا یک ماه پیش واسه خودم برنامه غذایی و خواب جدا گانه ای داشتم
    واقعا زجر می کشیدم چه از لحاظ خستگی و چه بی اشتهایی
    مثلا شب ساعت 3 شام می خوردم و صبح ساعت 10 با بدبختی بلند میشدم با اینکه از گرسنگی داشتم میمردم اما نمی تونستم چیزی بخورم
    الان حداکثر ساعت 11-1 شام می خورم و می خوابم
    صبح هم عادت کردن ساثت 7 بیدار شم
    این یک مزیت واسم داشته باعث شده صبح ها هم سرحال باشم حتی اگه ساعت یک خوابیده باشم و هم 100 برابر اشتهام باز شده چه با مصرف پودر و چه بدون مصرف اون

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011

9 کمک برای چاقی..........

من با روشهای زیر میخام چاق شم.
    قد 168 وزن 48 میخوام 10 کیلو چاق شم:
    من الان باشگاه بدنسازی میرم حدود یک ماهه.

از پروتئین مکس فکتور روزی دوبار به صورت معجون استفاده میکنم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از کپسول چاقی tnt هم روزی دوبار قبل نهار و شام استفاده میکنم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    8 تا آمپول تستوسترون گرفتم.میخوام هفته ای یه دونه بزنم
    +
    کراتین هم میخوام بگیرم
    +
    نظراتتون رو بگید درباره موارد زیر:

1.باشگاه واس چاقی خوبه یا نه؟
    2.نظرتون درباره پروتئین چیه واس بدنسازی؟
    3.کپسول چاقی tnt چطوره؟(وقتی نیم ساعت قبل ناهار یا شام میخورم مثل خرس غدا میخورم و خیلی هم تشنه میشم و حدود 4 لیوان در حین و بعد غذا آب میخورم)
    4.کپسول چاقی tnt کورتون داره؟
    5.آمپول تستوسترون واس چاقی خوبه؟
    6.نظرتون درباره استفاده از کراتین همراه باشگاه چیه؟

لطفا کامل همه سوالات رو پاسخ بدید

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

دوستان درسته که بعد یه مدت که نسبت به قبل غذای بیشتری وارد معده میشه و معده بیشتر منبسط میشه اشتها زیاد میشه؟
    یه بنده خدایی می گفت وقتی غذا کم می خوری معدت جمع میشه باعث میشه دفعه بعد اشتهای کمتری داشته باشی به همین نسبت وقتی یه مدت غذای زیادی بخوری و معدت به نهایت انبساط برسه واسه دفعه بعد اشتهات بیشتر میشه و دیرتر سیر میشی
    منم مثلا امروز ظهر هیچ داروی اشتها اوری نخوردم اما این قدر غذا خوردم که معدم داره میترکه! یکم واسم عجیبه که چرا اینقدر دیر سیر شدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •