تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 421 اولاول ... 313738394041424344455191141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

با توجه به:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه این لینکو ببینید متوجه میشید که بین تمام گرافیکهای موجود در دنیا واسه نوت بوکها 5470 در میانه قرار داره. قبول دارم که گرافیک خیلی خوبیه ولی بهتره شما هم متوجه باشید که فقط متوسط رو به بالاست و خدا نیست. کاری ندارم که توی اون جدولی که توی لینک قرار داره گفته که این گرافیک خیلی از بازیهای خوبو ساپورت نمیکنه، چون توی این زمینه اشتباه کرده ولی نکته اینجاست که این جدول بر اساس سرعت هسته، سرعت سایه زنی و مموری گرافیک ها مرتب شده پس مو لا درزش نمیره. بنابراین بر اساس این جدول و نمره 5 که به 5470 داده شده میشه نتیجه گرفت که اگه گرافیکی نمره ای بالای 3.5 بگیره پس قادر به اجرای بیشتر بازیهای روز هست چه برسه به 5470 که 5 گرفته!
    ببین دوست من مدل 5470 یه مدل ناشناخته و تقریبا تک هستش که من فقط در چند لپتاپ دیدمش . .. به خاطر همینه که سایتها و کلا افراد خیلی در موردش اطلاع خاصی ندارند مخصوصا یه پدر کشتگی خاصی همیشه با Ati وجود داشته .. تبلیقات بیش از حد انویدیا در همه موارد خود بیل گیتس بارها حمایتش رو از انویدیا اعلام کرده الان همیشه بازی مافیا 2 اولش تبلیقات nvidia رو مشاهده میکنید .. بهر حال این مدل خدا نیست یه مدل خوبه که تقریبا قدرتش برای من ثابت شدست .. مهم اینه بازیها رو روون اجرا کنه اونم رو تنظیمات نرمال... که من اکثرا رو high بازی میکنم .. شما کارت 500 هزاری هم بگیری همین کارو برات میکنه جز در بعضی بازیها مثل کرایسیس که تفاوت بالا خواهد بود ...

اینم عکس کارت گرافیک لپتاپمون

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    زیاد به بنچمارکتها و مقایساتی که انجام میشه توجه نکن من4 یا 5 سال پیش با دوستان زیاد در این زمینه تحقیق انجام داده بودیم و آخرش همگی به این نتیجه رسیدیم که اکثر این سایتها سیاست خاصی رو در نمودارهاشون اعمال میکنند و کاملا مغرضانه ... مثلا تام هاردوارز که گل سر سبدشون بود یک مقایسات مسخره و بی منطقی انجام میداد که حال مارو بهم زده بود . این رو باید قبول کرد که شرکت انویدیا شدیدا توسط کمپانیهای بازیسازی و حتی مایکروسافت حمایت میشه .. من یادمه اون موقع رقابت این دو شرکت مثل الان وحشتناک زیاد بود .. کار من بررسی تخصصی کارتهای گرافیک بود (هنوز هم تاپیکهام تو انجمن گرافیک هستش ) .. مثلا کارت 6200 از انویدیا رو خودم به شخصه تست کرده بودم و از اون طرف کارت 9550 رو هم با بچه ها تست کرده بودم تو تمام بازیها 9550 رو در بهترین تنظیمات قرار میدادیم میخوردشون اما 6200 بارها شکست خورد حتی تو اورکلاکها هم جواب نمیداد .. اما تو همه سایتها 6200 با اختلاف برنده میشد .. خنده دار بود تستی بود که خود ما بچه های پیسی انجام داده بودیم
    یا خیلی موارد دیگه که از حوصله تاپیک خارجه ..

2. 4 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

عجیبه واسه منم دقیقا همین rate 3.3 رو زده .فقط فرقش با سیامک در اینه که گزینه اول واسه من 6.2 و گزینه دوم 5.9 خورده.بقیه گزینه ها هم یکسانه.چرا اینقدر پایین خورده؟
    مشکلی نیست تنظیمات گرافیک رو بالا ببر .. میره رو 5 نمرت

4. 2 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مشکلی نیست تنظیمات گرافیک رو بالا ببر .. میره رو 5 نمرت
    درسته امتیاز منم به 5 رسید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام به همه دوستان ...
    با تحقیقاتی که کردم آخره سر بین n5010 دل و Acer 5741G تو دو دلی گیر کردم . هر دو یه کانفیگی دارن ولی میگن دل مرجوعی زیاد داره و تعداد برگشتی به گارانتیش زیاده!!!!!!!!!!!!! راستیتش موندم الان کودومشو بگیرم!
    اگه میشه با دلیل توضیح بدین ممنون میشم.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با تحقیقاتی که کردم آخره سر بین n5010 دل و Acer 5741G تو دو دلی گیر کردم . هر دو یه کانفیگی دارن ولی میگن دل مرجوعی زیاد داره و تعداد برگشتی به گارانتیش زیاده!!!!!!!!!!!!! راستیتش موندم الان کودومشو بگیرم!
    درباره ایسر که چیزی نمی دونم اما تمام بچه هایی که اینجا n5010 خریدن ازش راضی هستن
    و در تمام این مدت فقط برا یکی از بچه ها هاردش مشکل پیدا کرد که اونم فرستاد برا گارانتی

داره خودمونی میشه mr7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    قلعه حیوانات

پيش فرض

دوستان کسی نمیدونه n4010 ایران اومده یا نه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان کسی نمیدونه n4010 ایران اومده یا نه؟
    فکر می کنم زیگورات قبلا این مدل رو داشته
    .
    دوستان به یه مشکل بر خوردم
    با اینکه همه درایورارو نصب کردم ، یه بار که بلوتوث رو خاموش و روشن کردم ، الان تو device manager دو تا گزینه به اسم Bluetooth Peripheral Device رو نمیشناسه در ضمن دوتا گزینه INTERNET و NETWORK ذیگه داخل Network and sharing center نیستن
    کسی راه حل این مشکل رو میدونه؟

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

بزار از دودلی درت بیارم:
    5010 بگیر
    تو اینجور مواقع فروشنده ها از این حرفا زیاد میزنن اینو به منم گفتن ولی اگه هم مرجوعی داشته بیشتر بخاطر فروش بالاش بوده نه مشکل اساسی

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

NETWORK و INTERNET وایرلس درست شد اما اون دوتا دستگاه هنوز ناشناخته موندن
    درایور وایرلس و بلوتوث رو دوباره نصب کردم اما هیچ تغییری نکرد

12. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mr7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    قلعه حیوانات

پيش فرض

فکر می کنم زیگورات قبلا این مدل رو داشته
    یعنی دیگه نمیفروشه؟
    توی لیست قیمتش نبود
    بعضی سایتا زدن هنوز نیومده!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •