با توجه به:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه این لینکو ببینید متوجه میشید که بین تمام گرافیکهای موجود در دنیا واسه نوت بوکها 5470 در میانه قرار داره. قبول دارم که گرافیک خیلی خوبیه ولی بهتره شما هم متوجه باشید که فقط متوسط رو به بالاست و خدا نیست. کاری ندارم که توی اون جدولی که توی لینک قرار داره گفته که این گرافیک خیلی از بازیهای خوبو ساپورت نمیکنه، چون توی این زمینه اشتباه کرده ولی نکته اینجاست که این جدول بر اساس سرعت هسته، سرعت سایه زنی و مموری گرافیک ها مرتب شده پس مو لا درزش نمیره. بنابراین بر اساس این جدول و نمره 5 که به 5470 داده شده میشه نتیجه گرفت که اگه گرافیکی نمره ای بالای 3.5 بگیره پس قادر به اجرای بیشتر بازیهای روز هست چه برسه به 5470 که 5 گرفته!
ببین دوست من مدل 5470 یه مدل ناشناخته و تقریبا تک هستش که من فقط در چند لپتاپ دیدمش . .. به خاطر همینه که سایتها و کلا افراد خیلی در موردش اطلاع خاصی ندارند مخصوصا یه پدر کشتگی خاصی همیشه با Ati وجود داشته .. تبلیقات بیش از حد انویدیا در همه موارد خود بیل گیتس بارها حمایتش رو از انویدیا اعلام کرده الان همیشه بازی مافیا 2 اولش تبلیقات nvidia رو مشاهده میکنید .. بهر حال این مدل خدا نیست یه مدل خوبه که تقریبا قدرتش برای من ثابت شدست .. مهم اینه بازیها رو روون اجرا کنه اونم رو تنظیمات نرمال... که من اکثرا رو high بازی میکنم .. شما کارت 500 هزاری هم بگیری همین کارو برات میکنه جز در بعضی بازیها مثل کرایسیس که تفاوت بالا خواهد بود ...
اینم عکس کارت گرافیک لپتاپمون
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
زیاد به بنچمارکتها و مقایساتی که انجام میشه توجه نکن من4 یا 5 سال پیش با دوستان زیاد در این زمینه تحقیق انجام داده بودیم و آخرش همگی به این نتیجه رسیدیم که اکثر این سایتها سیاست خاصی رو در نمودارهاشون اعمال میکنند و کاملا مغرضانه ... مثلا تام هاردوارز که گل سر سبدشون بود یک مقایسات مسخره و بی منطقی انجام میداد که حال مارو بهم زده بود . این رو باید قبول کرد که شرکت انویدیا شدیدا توسط کمپانیهای بازیسازی و حتی مایکروسافت حمایت میشه .. من یادمه اون موقع رقابت این دو شرکت مثل الان وحشتناک زیاد بود .. کار من بررسی تخصصی کارتهای گرافیک بود (هنوز هم تاپیکهام تو انجمن گرافیک هستش ) .. مثلا کارت 6200 از انویدیا رو خودم به شخصه تست کرده بودم و از اون طرف کارت 9550 رو هم با بچه ها تست کرده بودم تو تمام بازیها 9550 رو در بهترین تنظیمات قرار میدادیم میخوردشون اما 6200 بارها شکست خورد حتی تو اورکلاکها هم جواب نمیداد .. اما تو همه سایتها 6200 با اختلاف برنده میشد .. خنده دار بود
تستی بود که خود ما بچه های پیسی انجام داده بودیم
یا خیلی موارد دیگه که از حوصله تاپیک خارجه ..