فقط میدونم پیش هم نهایی شده 30 درصدم تاثیر داره
این خبر از معلما و مدرسمون گفتن تاکیدم داشتن
فقط میدونم پیش هم نهایی شده 30 درصدم تاثیر داره
این خبر از معلما و مدرسمون گفتن تاکیدم داشتن
- اینطور که من خوندم برای بچه هایی که امسال پیش هستن تمام دروسشون نهایی میه و همونطور که دوستمون
گفتن تاثیر 30 درصدی داره
بچه هایی هم که سال دومشونه کنکور میدن همون دروسی که زمان خودشون نهایی بوده محسوب میشه منتها با تاثیر 30 درصدی
- نه فکر نمیکنم راهی باشه، خیلی بعید به نظر میاد چنین قانونی هیچ جای دنیا نیست البته تا جایی که من اطلاع دارم
![]()
معدل نهایی سوم چی میشه؟
اون تاثیر نداره دیگه؟
اگه اینجوری بشه به نظر شما برای بچه های فارغ التحصیل خوب میشه یا بد؟
من که خیلی نگران شدم.
اگه کسی کامل اطلاع داره جواب بده plz.
مگه تا حالا تاثیر دادن؟!
هرچی تو کنکور بگیری همون ملاک هست.
اصلا همین بچه هایی که امسال کنکور دادن برن درصد گیری کنن میبینن که 15 درصد الکیه
برای ازمون ازمایشی هر کس میتونه بنا به ذهنیت خودش و اطلاعاتی که جمع کرده
توی قلم چی یا گزینه دو شرکت کنه. ولی واقعا نمیفهمم به چه هدفی یکی از اول باید ازمونای سنجش رو شرکت کنه!!!
که حقیقتا ازمونهای اولیّش ...
من فقط یه دانش اموزم که امسال برای اولین بار کنکور دادم ممکنه قضاوت نادرستی داشته باشم
هم ماه رمضانه هم من با جایی پدر کشتگی ندارم تنها چیزی که هست من دارم عملکرد
و پیشنهاد مدارس خوب تهران رو باز گو میکنم
که پیشنهادشون به دانش اموزاشون برای شرکت در ازمونهای ازمایشی اینکه گزینه دو برن یا قلم چی
به عوامل متعددی بستگی داره و هر مدرسه ای یک نظر داره
ولی همگی در این مسئله که بچه ها فقط 3 ازمون جامع اخر سنجش رو ثبت نام کنند توافق نظر دارند
اسم مدارس و مشاوران خوب تهران که ازشون نقل قول کردم رو میتونم بگم ،نگفتم که تبلیغ نشه همین
نه عزیز، حداقل من بشخصه فکر میکنم که اینطور یعنی الکی نیست.
من و دوستم هر دو شرایط یکسانی داریم از نظر جنسیت ،منطقه، بومی .... .
فرقمون اینه که من معدلم 3 نمره از اون بالاتر بود ولی درصدهامون تو کنکور اختلاف بسیار کمی داره
طوری که میخندیدم میگفتیم اگه حوزمون یکی بود تا الان گرفته بودنمون
ولی رتبمون تفاوت داره
یعنی مشاورمون میگفت یکم از این تاثیر گرفته همین 2تا 3 درصد اختلاف ها بلاخره تاثیر گذاره و تفاوت معدلهاتون
راستی شما گفتی برن درصد گیری کنن؟منظورت چیه ؟چیو درصد گیری کنن؟ درصدای خودشون که مشخصه
تاثیر معدل در قیاس با دیگران مشخص میشه و در نتایج پایانی محسوب میشه نه در درصد مستقیم هر درس.
در ضمن با یک نظر و تشخیص شخصی و صد البته خبره و صاحب نظر نبودن نمیشه با یک جمله یک مسئله رو زیر سوال برد.
من دیگه داره گریه ام میگیره..
آخه این چه وضعه؟
خوب اگه انقدر تاثیر داره بگین ماها بریم یه قبر واسه خودمون بکنیم بمیریم دیگه.
جداً دیگه همه امیدام نا امید شد.
گریه امونم نمیده بقیه اش رو بنویسم......
پس خود کنکور 55 درصد تاثیر داره؟(15 درصد سوم +30 درصد پیش دانشگاهی)
Last edited by nelly joon; 12-08-2010 at 00:46.
من پاسخنامم رو با کلید سوالات سنجش چک کردم و دقیقا همون درصدایی که تو کنکور زدم تو کارنامم بود
این مساله رو که گفتید با دیگران مقایسه میشه رو اطلاع ندارم . شاید من اشتباه می کنم
نلی جون گریه واسه چی قربونت؟
تجربه ثابت کرده که بهتره اصلا بهش اهمیت نداری تو تلاشتو بکن مطمئن باش تاثیرش انچنان محسوس نیست
بعد هم طیف کمی از بچه ها هستن که معدل های خوبی دارن مخصوصا تو پیش که دیگه هیچی
تازه اگر پیشت رو سال پیش تموم کرده باشی که همون چند درسی که سال خودت نهایی بوده محسوب میشه
30 درصد رو برای بچه هایی گفتن که سال اینده قراره امتحان پیش بدن
تو خوب بخون حسابی کار کن مطمئن باش معدلت لطمه ای بهت نمیزنه اصلا بهش فکر نکن اصلا،خب؟
نگرانی دیگه ای داری بگو با هم صحبت میکنیم
در نهایت هیچ چیز وجود نداره که به خاطرش بهم بریزی مطمئن باش
سلامبله همینطوره که گفتید. درصدهایی که توی کارنامه نوشته دقیقا مطابق با اون چیزیه که شما توی پاسخ نامه پر کردی
در نهایت هر کس در صد هایی داره و با توجه به اون درصد ها جایگاه و رتبه ای و البته نمره و نمره ی کلی
معدل در مراحل پایانیه که تاثیر میذاره و شما رو نسبت به بقیه ی بچه ها جا به جا میکنه نه اینکه مستقیما روی درصد هاتون تاثیر بذاره
اشکالی نداره همین که اینجا نگرانی هامون رو با همدیگه در میون میذاریم تک تک با هم حلشون میکنیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)