چرا 700 مگ داداش؟؟؟ بازي 6 گيگا بايته
چرا 700 مگ داداش؟؟؟ بازي 6 گيگا بايته
منم همین فکر رو داشتم.
اما سوال اینه که حالا چرا این بازی که مخاطب خاص داره و همه بازی نمیکنن؟
چرا واسه Assassin's Creed Brotherhood که مخاطب خیلی خیلی بیشتری داره این خرج رو نکرده؟
البته یوبی یه بازیه دیگه هم داره که اون هم کرک نشده به اسم : TrackMania 2 Canyon
قضیه خرج کردن نیست.چون یوبی نمی تونه به همه پول بده.کرک کردن بازی های DRM خیلی وقت گیر هست. برای همین بیشتر افراد طرفش نمیرن
وهمچنین یه بازی از EA به اسم Darkspore
کرکر ها زیاد هستن یوبی نمیتونه که به همشون پول بده ... razor هم کرکر فعالیه ... حیف شد ... این بازی رو حدود 5 6 ماه پیش با اینترنت بزور دانلود کردم ولی الان هیچی ....
قضیه کرک نشدن این بازی خیلی عجیبه! اولش گفتم خوب باید قید مجانی بازی کردن و بزنیم دیگه ! ولی بازی های خفن تر از این که بعد اومدن سه سوت کرک شدن!! من خیلی نسخه 1 این بازی و دوست داشتم حیفشد! شاید بعد ها یروزی اصلشو خریدم!![]()
هر بار که این تاپیک بالا میاد قند تو دلم آب میشه که آخ جون کرک شد
ولی فکر کنم باید منتظر باشیم تا دیگه سرور این بازی برای UBI از مقرون به صرفه بودن در بیاد تا خودش بعدا با دادن یه پچ حذفش کنه,کرک پچم که دیگه کاری نداره![]()
بابا قضیه کرک شدن رو دیگه ول کنید الان خیلی وقته بازی اومده و کرک نشده پس کرک هم نخواهد شد! یه کنسول خریدن که دیگه این حرفارو نداره
ولی بازی باحالیه! نسبت به نسخه قبل امکانات جالب و زیبایی مثل تیکاف،لندینگ،سوخت گیری هوایی!،فرود و .... اضافه شده به بازی.
لوکیشن هاش هم به نسبت بهتر و واقعی تر شده....راستی نمیدونم چرا بعد از پایان هر مرحله نقشه ایران و کشور های حاشیه رو نشون میده!
استال هم که مثل همیشه Cool میباشد!![]()
با سلام
الان یه دو هفته ای هست که بازی برای من رسیده . اما با تبدیل Wii . خودم حقیقت نتونستم باهاش کار کنم . 3 تا DVD هم هست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)