يه چيز ديگه تو اين چند ساعتي كه دارم با كومودو ور ميرم سرعت سيستم به شدت كاهش پيدا كرده اين طبيعيه؟
يه چيز ديگه تو اين چند ساعتي كه دارم با كومودو ور ميرم سرعت سيستم به شدت كاهش پيدا كرده اين طبيعيه؟
نه عزیز . اصلا اینطور نیست . مال من که خیلی سریع است .
نکنه رفتی تنظیمات و بهمش ریختی !![]()
نه سرعت سیستم رو اصلا کاهش نمیده و سویت خیلی سبکیه.
شما سعی کنید با MalwareBytes AntiMalware سیستم را بعد از آپدیت کردن Full Scan کنید.![]()
سلام..
امروز اخرین ورژن Comodo Internet Security رو نصب کردم و بعد اپدیت کردم.عالیه قبلش از نود با اپدیت روزانه استفاده می کردم. ولی با اسکن کامل کومودو 6 تا تروجان روی سیستمم پیدا کرد. خیلی عالیه به هیچ وجه سرعت سیستم رو کند نمیکنه.
با سپاس
سلام..
نتیجه تست با COMODO LEAKTESTS
هیچ نقطه ضعفی پیدا نشد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by france; 14-10-2010 at 23:11.
البته این کاملا درسته ولی چیزی که من متوجه شدم کومودو False Alarm زیاد داره
آخه من وقتی نصبش کردم روی سیستمم یه فولدر دارم توی سیستمم حدود 50 گیگ نرم افزار توش هست توی اون پوشه اکثر کرکها و پچ ها رو تروجان و جاسوس شناخته بود
مهران جان به نظرت چرا؟ آیا واقعا همه اونجا تروجان بودند؟
البته غیر از این مشکل مشکل دیگه ای ندیدم توش کلا عالیه این برنامه
Last edited by *hamedkhatar*; 15-10-2010 at 00:28.
نه کمودو به کرک و کیجن ها مثل Avira خیلی حساسه و این قضیه رو منم متوجه شدم. خیلی از کرک هایی که من دارم هم سالم هستند اما اونها رو بعنوان Hacktools و بعضی هاشونو Trojan تشخیص میده. Hacktools کلمۀ مناسبیه و اگر این تشخیص رو بده من اشکالی در کارش نمیبینم اما تروجان مسخره میشه
شما سعی کنید اون کرک و کیجن هایی رو که میدونید 100 درصد بعد از اسکن در سایت Virustotal سالم هستند از طریق خود کمودو و یا سایتش که در پست دوم توضیح دادم به عنوان False Alarm بهش بفرستید شاید اونها رو از لیستش با عنوان Trojan خارج کرد و اسمشونو به Hacktools تغییر داد.
من خودم همین کارو میکنم و تا حالا موفق شدم چند تاشو از لیستشون در بیارم.![]()
دوستان يه سوال ديگه هم دارم نميدونم جاش اينجا هست يا نه به بزرگيتون ببخشيد
من وقتي به اينترنت وصل ميشم خيلي سريع يه 50-60 تا كانكشن svchost exe به اينترنت وصل ميشن اين طبيعيه ؟
در ضمن وقتي 1فايل رو براي آناليز ميفرستم 1-2 ثانيه بيشتر طول نميكشه زود مينويسهsubmited مگه فايل ها رو اپلود نميكنه پس چرا انقدر زود اين كار رو انجام ميده؟
Last edited by GHOST RECON; 15-10-2010 at 10:26.
واقعا" که حدود یک ساعته دارم با کومودو کل کل می کنم!
یه فایل کرکی رو خواستم اجرا کنم،موقع اجرا پیام زیرو میده...
![]()
1) طبیعی هست.
2) همیشه ارسال ویروس از طریق خود برنامه دارای ایراد بوده. برای همه ی انتی ویروس ها این ایراد به دلیل محدودیت آپلود موجود هست مثلا نورتون و نود32 ، بهترین کار ارسال ویروس از طریق سایت comodo هست.
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از تصویر بالا مشخصه که کرک برای IDM بوده.
پیشنهاد می کنم وقتتون صرف کرک کردن و پچ کردن IDM نکنید و سعی کنید به صورت دست نخورده از IDM استفاده کنید. این برنامه چون اتصال آزاد به شبکه باید داشته باشه سعی کنید اصلا توی سورس برنامه دست کاری ایجاد نشه.
بهترین روش فعال سازی IDM :
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)