ولی اینیستا خیلی نامردی کرد ، با موزماری تونست اخراج بگیره
در ضمن گل اسپانیا از کرنر نگرفته بنفع هلند بوجود اومد
در ضمن اون صحنه پنالتی نبود تو خیلی سایت ها خوندم ، پاشو نزد ، بسمت توپ حرکت داد که پای ژاوی هم میخواست در اون مسیر بشوته
ولی اینیستا خیلی نامردی کرد ، با موزماری تونست اخراج بگیره
در ضمن اون صحنه پنالتی نبود تو خیلی سایت ها خوندم ، پاشو نزد ، بسمت توپ حرکت داد که پای ژاوی هم میخواست در اون مسیر بشوته
من نمی دونم چرا طرفدارای هلند دارن شکستشونو به گردن داور میندازن. باید واقعیت رو قبول کرد اسپانیا تیم بهتری بود و به خصوص از نیمه دوم بازی به بعد هلند به جز اون دو موقعیت روبن دیگه حرفی برای گفتن نداشت. اسپانیا باید خیلی زودتر از دقیقه 116 به گل می رسید. در ضمن در صحنه اخراج اگر بازیکن هلند خطا نمی کرد اینیستا به راحتی با دروازه بان هلند تک به تک می شد.
داور کلا خوب نبود ولی نمی تونید بگید که بیشتر به ضرر هلند بودش. اگه خودتون حساب کنید داوری به ضرر اسپانیا بیشتر بود.ولی اینیستا خیلی نامردی کرد ، با موزماری تونست اخراج بگیره
راجع به خود گل نظری نداری؟از خط رد شده بود؟! باد نزد توپو بندازه تو دروازه؟![]()
فعلا حرف هلند و اسپانیاست
من نمیدونم این طرفدارهای برزیل چرا هنوز تو این قسمت میان
برزیل نابود شد رفت
حرف منم در مورد همین بازیه...داریم از نظراتت استفاده می کنیم...به نظرت لگدی که دی یانگ زد تقصیر آلونسو نبود؟!چرا باید می اومد جلوش؟!!![]()
شاخ ؟؟؟؟ یادتون رفته تا دقیقه 90 3 بر 1 جلو بود هلند ؟!!!
این حرفا رو اگه طرفدارای اسپانیا بزنن یه چیزی ... آقا جون هلند مثل برزیل گند نزد به بازیش ... همین باعث میشه ما با افتخار نائب قهرمانی رو بپذیریم ... ولی برزیل با خفت برگشت و همه بهش انتقاد کردن .
فرق هست بین این دو .
باشه نظرات منو میخوای
من جای تو بودم میرفتم نقطه ضعف برزیل رو پیدا میکردم که جلوی کره شمالی گل نخوره و زیاد اینجا پیدام نمیشد
گل آفساید رو چرا حساب کردی عزیز من؟
فرق هلند و برزیل اینه که هلندی ها باید تا ابد داغ قهرمانی داشته باشن...
بهترین موقع ممکل گل خورد هلند...دقیقا لب چشمه![]()
باشه ولی دم هلند گرم که برزیل رو نذاشت به چشمه برسه
ببین ما به اسپانیا باختیم و هلند و هلندیها همشون به اسپانیا ها تبریک گفتن
چون اسپانیا لایق بود
ولی برزیل رو بگو 8 سال داغ 4 شدن داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)