تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 194 اولاول ... 313738394041424344455191141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 1935

نام تاپيک: تاپیک جامع LED C6000,C7000,C8000,C9000 سامسونگ (لطفا در مورد قیمت صحبت نکنبد)

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان چند تا سوال دارم میدونم مبتدیانست اما من تازه اولین hdtv هست ک هیمخوام بخرم اینه که اصلا آشنایی ندارم

اولا این مدل های c8000 و c7000 رو من اصلا پیدا نکردم . اما دو مدل 7770 و 8880 رو پیدا کردم . فرق اینا با 7000 و 8000 چیه ؟ و چرا این دو مدل ظاهرا فقط تو ایران هستند و اصلا تو سایت های خارجی هیچ ریویویی ازشون نیست ؟

بعد آیا اصلا led ها تفاوتشون با lcd ها محسوس هست ؟ مخصوصا اینکه led های سامسونگ هم full led نیسند . آیا باز ارزش داره مبلغ بیشتری هزینه کرد اونم برای edge led ?? آیا full led ها بهتر نیستند ؟ کلا وضعیت led های سامسونگ چه طوره ؟

من این c7770 رو قیمت کردم بهم گفت 2 و 300 با bd player و 1 و 900 بدون bd player . قیمت خوبه ؟ تو این رنج هیمن خوبه ؟ آیا عینک سه بعدی روش هست ؟ اگر نیست عینک رو میشه جدا خریداری کرد ؟ یعنی گیر میاد ؟

بعد مثلا c7700 و c8800 فرق عمدشون تو چی هست ؟ کیفیتشون تفاوت داره ؟؟ بعد این dlna روشون فعال هست ؟ یعنی مثلا من گوشیم dlna داره میتونم بدون سیم فیلم های گوشی رو تو tv ببینم ؟

ممنون میشم جواب بدید دوستان .

اگه نباشه جاش خالی می مونه sabzefosfori's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

سلام بالاخره من c8000 رو گرفتم 3،450،000

البته اين رو بگم که مديون جناب t_tanhayam هستم اگه ايشون راهنماهيم نميکرد نميتونستم بخرم از ايشون واقعاً سپاسگزارم

چند تا سوال داشتم

من مالزی که بودم رفتم سينما جاتون خالی فيلم اوتار رو ديدم واقعاً لذت بردم

الان دارم کانال های ماهواره رو با عينک ميبينم مثل اوتار 3D نيست که ادم حس کنه ولی يک مقدار فرق داره با تصوير عادی

البته سوال من راجب به همينه يک فيلم3D داخل پک عينک بود من با ps3 گذاشتم ديدم ولی فرقی نداشت با کانالهای ماهواره که 3D ميديدم گفتم شايد تنظيماتی داره البته 3D رو روشن کردم شدتشم بردم تا آخر

مسئله بعدی فيش آنتن کنالهای ايران سرش به اين تلويزيون نميخوره فرق داره ريزه چند جا رفتم گفتم شايد تبديل داشته باشه ولی کسی نداشت و خيليها هم تعجب کردن

آخرين سوال من اين منو مخفی چه کارهايی ميشه باهاش انجام داد

راستی يادم رفت کسی ميدونه کنترل c9000 تمام کاراهيش به c8000 ميخوره يا نه يکی به من گفت مثلاً بتونی با خود کنترل يه کانالی رو مجزا ببينی نميشه با c8000 چون برنامه اين سيستم روش نصب نيست

ببخشين زياد سوال کردم

بابت اشتباهاتم تو تايپ کردن معذرت ميخوام با فينگيليشی زياد وارد نبودم
    Last edited by sabzefosfori; 04-12-2010 at 20:39.

3. 2 کاربر از sabzefosfori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

دوستان چند تا سوال دارم میدونم مبتدیانست اما من تازه اولین hdtv هست ک هیمخوام بخرم اینه که اصلا آشنایی ندارم

اولا این مدل های c8000 و c7000 رو من اصلا پیدا نکردم . اما دو مدل 7770 و 8880 رو پیدا کردم . فرق اینا با 7000 و 8000 چیه ؟ و چرا این دو مدل ظاهرا فقط تو ایران هستند و اصلا تو سایت های خارجی هیچ ریویویی ازشون نیست ؟

بعد آیا اصلا led ها تفاوتشون با lcd ها محسوس هست ؟ مخصوصا اینکه led های سامسونگ هم full led نیسند . آیا باز ارزش داره مبلغ بیشتری هزینه کرد اونم برای edge led ?? آیا full led ها بهتر نیستند ؟ کلا وضعیت led های سامسونگ چه طوره ؟

من این c7770 رو قیمت کردم بهم گفت 2 و 300 با bd player و 1 و 900 بدون bd player . قیمت خوبه ؟ تو این رنج هیمن خوبه ؟ آیا عینک سه بعدی روش هست ؟ اگر نیست عینک رو میشه جدا خریداری کرد ؟ یعنی گیر میاد ؟

بعد مثلا c7700 و c8800 فرق عمدشون تو چی هست ؟ کیفیتشون تفاوت داره ؟؟ بعد این dlna روشون فعال هست ؟ یعنی مثلا من گوشیم dlna داره میتونم بدون سیم فیلم های گوشی رو تو tv ببینم ؟

ممنون میشم جواب بدید دوستان .
    -بارها خدمت دوستان عرض ميكنيم كه اسم گذاري ها در ايران متفاوت هست مدل هاي 7770 و 8880 همون c7000 و C8000 هستند كه به وفور ميتونيد رويو ببينيد با همين اسامي

-در مورد led ‌ها بايد بگيم خيلي ديزاين زيبايي دارند -مصرف برق كمتر -درخشندگي بيشتر
    .نكات منفي مشكل ابري شدن تصوير هست كه بر ميكرده به همون حاشيه اي بودن (البته در c6960 و c8880 ) تا حدود زيادي كمتر مواجه هستيم بخاطر precision dimming هر چند باز هم وجود داره

-در مورد تفاوت ها c7000 و c8000 خوب كنتراست بالاتر داشتن precision dimming ديزاين متفاوت و شكيل تر
    ضخامت كمتر بهتر بودن تصوير چه در 2d و چه در 3d

-قيمت بدون گارانتي ها كاملا وسوسه كنندست البته خوب بايد ريسكش رو هم قبول كنيد
    -همراهشون دو تا عينك 3d هست و ميتونيد جداگونه 100 تومان هم تهيه كنيد

-در مورد dlna وايرلس فكر نميكنم بي سيم رو داشته باشه

5. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pandora tomorro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    آیا کسایی که از جوانرود 46c8000 رو خریدن راضین، ایا مشکلی در سیستمشون ندارن، ایا سریال نامبر جعبه با led یکی بود؟
    چون می خواستم به فروشگاه مرادی تماس بگیرم یکی برام بفرسته
    حال گه مشکلی داشت چه کار کنم؟؟

بردار عزیز اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایا شما از سیستم راضی هستی آیا ساخت مالزی؟؟ ایا اون طوری که از روی عکس رموت کنترل شما که عکسشو گذاشتین دیدم پشت کنترل حظ و خش داره؟ ایا از لحاظ کیفیت با اونیکه سام سرویس مدیده متفاوته؟

ایا کسی هست که از جوانرود خریده باشه و یه مشکلی براش تو سیستم به وجود آمده باشه؟؟

سلام
    والا الان 2 هفته ای هست که خریدیم واقعا راضی هستم! همه چیش درست بود حتی نایلون های دور تلوزیون هم دست نخرده بود! نمیدونم کنترلش چی بوده ولی خوده طرف گفت ما باید باز کنیم تست کنیم که اگه مشکل داشت پس بفرستیم شاید واسه اون بوده !
    هیچ تفاوتیم با اونی که سامسونگ میده نداره مگه میشه داشته باشه ؟! جنس هاشم از دبی میاد !

مسئله بعدی فيش آنتن کنالهای ايران سرش به اين تلويزيون نميخوره فرق داره ريزه چند جا رفتم گفتم شايد تبديل داشته باشه ولی کسی نداشت و خيليها هم تعجب کردن
    تبدیلش همراه خودش هست! اون کابل های داخل کارتون رو بگردی پیداش میکنی

7. 2 کاربر از pandora tomorro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام بالاخره من c8000 رو گرفتم 3،450،000

البته اين رو بگم که مديون جناب t_tanhayam هستم اگه ايشون راهنماهيم نميکرد نميتونستم بخرم از ايشون واقعاً سپاسگزارم

چند تا سوال داشتم

من مالزی که بودم رفتم سينما جاتون خالی فيلم اوتار رو ديدم واقعاً لذت بردم

الان دارم کانال های ماهواره رو با عينک ميبينم مثل اوتار 3D نيست که ادم حس کنه ولی يک مقدار فرق داره با تصوير عادی

البته سوال من راجب به همينه يک فيلم3D داخل پک عينک بود من با ps3 گذاشتم ديدم ولی فرقی نداشت با کانالهای ماهواره که 3D ميديدم گفتم شايد تنظيماتی داره البته 3D رو روشن کردم شدتشم بردم تا آخر

آخرين سوال من اين منو مخفی چه کارهايی ميشه باهاش انجام داد

راستی يادم رفت کسی ميدونه کنترل c9000 تمام کاراهيش به c8000 ميخوره يا نه يکی به من گفت مثلاً بتونی با خود کنترل يه کانالی رو مجزا ببينی نميشه با c8000 چون برنامه اين سيستم روش نصب نيست

ببخشين زياد سوال کردم

بابت اشتباهاتم تو تايپ کردن معذرت ميخوام با فينگيليشی زياد وارد نبودم

-خوب به سلامتي لطف دارين بهم الان نظرت چيه در مورد اين TV ?
    -در مورد 3D ديدن خوب عزيزم شما در واقع دارين با كانورت 2D به 3D ميبينيد و يك 3D واقعي نيست نه اون بعد رو داره و نه اون انطباق تصوير رو كه حس 3D واقعي رو به شما بده
    -در مورد PS3 هم دقيقا نميدونم به چه صورتي اجرا ميكنه ولي اگر با يك بلوري 3D همون ور اجرا كنيد كاملا 3D ميبينيد

-در مورد منوي مخفي هم خوب كارهاي متفاوتي ميشه كرد تغيير فونتها منطقه ها فعال ويا غير فعال كردن ورودي وخروجي ها و... كه البته توصيه ميكنم دست نزنيد

-در مورد ريموت c9000 هم خوب قابليت هاي مشترك رو انجام ميده ولي بقيه رو مثل هموني كه شما ميكين رو نميتونه انجام بده

-دشمنتون شرمنده

9. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

-خوب به سلامتي لطف دارين بهم الان نظرت چيه در مورد اين TV ?
    ه

آقا حرف نداره تصوير از اين ارم samsung پايين وسط هستش کلی حال کردم که روشن ميشه

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

آقا حرف نداره تصوير از اين ارم samsung پايين وسط هستش کلی حال کردم که روشن ميشه
    -خوب خدا رو شكر كه راضي هستين بله ديزاينش فوق العادست

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

تبدیلش همراه خودش هست! اون کابل های داخل کارتون رو بگردی پیداش میکنی

ممنون ولی چيزی پيدا نکردم ميشه يه عکس از کابل برام بزاريد ممنون

______ ______ _______ _______ _______ ________ ________ ________ ________ _____

ببخشيد چرا بعضی از کانال های ماهواره در بعضی از جاها تصوير به صورت مربع هستش مخصوصاً چهره بازيگران
    البته نه کل صفحه

بعضی کنال ها هم در مواقع آی که سرعت حرکت اجسام زياد باشه به حالته رده رده ميشه ؟

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

-خوب خدا رو شكر كه راضي هستين بله ديزاينش فوق العادست

ممنون رفتم يه زير تلويزيونی هم براش خريدم چقدر گرون هستش 470

ولی خيلی خيلی زيبا شده

طرف امد نصب کنه ميز رو يه کابل فيبل نوری بهم داد 8 تومان گفت اينو بزن به dvd pleyer يه سرشم به تلويزيون صدای ديجيتال ميگيری از باند های dvd pleyer

من زدم ولی زياد چيزی حس نکردم البته احتمال ميدم اشتباه زده باشم فردا باز يه چک ميکنم

14. این کاربر از sabzefosfori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pandora tomorro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اره طراحیه تلوزیون بی نظیره واقعا خوشگله!
    میز هم گرون خریدیا من چوبی خریدم! واقعا عالیه 200 تومن شد اگه خواستی عکس ازش میزارم البته فکر میکنم صفحه های قبل تو عکس هایی که گزاشتم هست...

اینم اون تبدیله :

این رده رده شدن مشکل lcd/led ها هست! کلا تو sport زیاد خودش رو نشون میده من تعجب میکنم تو فیلم و کانال های تی وی این طوری شده باشه حتی تو فیلم HD که من تست میکنم مشکلی نداره ! ولی تو پلاسما این مشکل حل شده واسه همینه میگن پلاسما واسه اونایی که حرفه ای SPORT رو دنبال میکنن پیشنهاد میشه

16. 2 کاربر از pandora tomorro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •