تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 1124 اولاول ... 3137383940414243444551911415411041 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

آخر فروم باز vanish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    نمیدونم!

پيش فرض

درود بر دوستان عزیز
    راستی میدونستید مخابرات اینترنت پرسرعت رو از صبانت گرفته
    اینم شماره پشتیبانی مخابراته 1899 که همون شماره پشتیبانی صبانت هست
    فقط پشنیبانیش با صبانته مثه اینکه

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

درود بر دوستان عزیز
    راستی میدونستید مخابرات اینترنت پرسرعت رو از صبانت گرفته
    اینم شماره پشتیبانی مخابراته 1899 که همون شماره پشتیبانی صبانت هست
    نه فقط با صبانت قرار داد بستن تا کار های پشتیبانی مشترکین رو برعهده بگیره
    یعنی بعد از ظهر ها هم می تونی به پشتیبانی تماس بگیری

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

باشه من برخلاف شما (جناب B27)... نیستم که مثل شما بحث کنم احتمالا زود قضاوت کردین بهرحال عیبی نداره!!!

فرق بین بیت و بایت رو میدونم ولی وقتی با 512 حجمی دانلود 240کیلوبایت رو تجربه کردم اینجوری نتیجه گرفتم که اینا برخلاف روند معمول سرعتشون رو با بایت مقایسه می کنند. راجع به سرعت هم بنا به شواهد متعدد مطمئنم (مثلا یکی از فامیل تا 350 کیلوبایت هم دانلود داشته ... البته از رپیدشیر)
    اینم یه نمونه که همین الان واسه ی گل روی شما دو دوست عزیز اینجا میذارم:

همونطوری که میبینید سرعت دانلود 28 کیلوبایت در ثانیه است (22 مگ در 13 دقیقه اونم از یه سایت معمول با 5 سکشن) خوب تا اینجا مطابق فرمایش جناب میثم هست ولی دلیل ادعای من اینه که من دو هفته پیش با همین نرم افزار 240 رو گرفتم و در اینکه بابت بوده شکی ندارم فقط هم این نرم افزار نیست (Vuze واسه تورنت و با yum واسه آپدیت لینوکس بارها این تفاوت سرعتها رو تجربه کردم...البته بحث تورنت نوسانش زیاده...)
    پس مشکل کجاست؟ به نظرم دو حالته:
    1. یا حسابگر سرویس حجمی رو با نرخ اسمی کیلوبایت میفروشه و سرویس نامحدود رو با کیلوبیت و همین باعث اشتباه من شده...که در این صورت باید بهشون دست مریزاد گفت چون که علیرغم شیر 1 به 10 اغلب اوقات راندمان بالای 90 دارند که از سرویسهای ایران بعیده....

2. کلا سرویسها رو بر اساس کیلوبایت میگن....یعنی کسی که 512 میگیره باید در راندمان 100 بتونه تا 512 کیلوبایت در ثانیه دانلود داشته باشه اما در عمل این محدود به حدود 350 تاست (حالا اینش مسئله ای نیست) اما در سرویس نامحدود چون نامحدود هست دیگه شرکتها اینجا شفاف عمل نمیکنن و اون نسبت 1 به 10 رو یا 1 به 8 رو روی پهنای باند از همون ابتدا اعمال میکنن

دلیل اینکه من دنبال سناریو دوم رفتم این بود که وقتی خواستم سرویسم رو به نامحدود تغییر بدم....منشی شرکت این هشدار رو داد که "سرعتت 1 به 8 میشه حتی بعضی مناطق 1 به 10...." منم چون حساب رو روی این گذاشتم که همه که همیشه دانلود نمیکنند واسه همین خیلی مهم نیست ولی وقتی سرویس تغییر دادم دیدم که برخلاف قبل به همون 1/10 محدود هستم.

خدمت B27 عزیز هم اینو بگم با توجه به مفوهم گیک میشه از ندوستن شروع کرد ولی نمیشه در ندوستن گیک موند!! مفهوم بیت و بایت رو از اصل تاریخیش میدونم (اگر هم یه نگاه به سابقه م توی فروم بندازی میبینی منم میتونم نگاه شما رو خیلی سطحی به این قضیه ببینم....)
    راجع به مفاهیم علمی هم اینو بگم که اینکه سرویس اسمی رو برچه اساسی محاسبه میکنن فقط و فقط یه قرارداده اما دلیل استفاده از بیت و بایت اینه که توی الکترونیک دو جور ارتباط متداول سریال و پارالل داریم معمولا توی کتابهای برق و کامپیوتر که در لایه های پائین شبکه صحبت میکنن وقتی ارتباط سریال هست اونو با بیت و وقتی که پارالل (موازی) هست اونو با بایت می سنجند که کاملا هم منطقی هست. اما توی لایه های بالاتر و یا بحثهای تجاری این کمیتها گاهی با هم قاطی میشن.....اغلب هم واسه راحتی و هماهنگی با باقی بخشهای کامپیوتر (مثل حافظه) با بایت می سنجند.

FACT
    "من این مطلبو مطمئن هستم که با سرویس حجمی 512 با میانگین متوسط 240 کیلوبایت از یه سایت دانلود داشتم و نرخ دانلود متوسطم برای انواع مختلف سایتها چیزی حدود 140 کیلوبایت بوده در حالیکه در سرویس نامحدود 256 به ندرت به 30 کیلوبایت میرسه" این یه مسئله است که نه فقط من بلکه خیلی از دوستان و آشناهام تجربه ش کردن تمام دلایل؟ یا سوءتفاهمات؟ بالا هم همین مسئله هست.
    سلام
    خودتو با این جور حرف ها گیج نکن
    منم مثله خودت به همین مرحله رسیدم و نتونستم این موضوع ضریب اشتراک رو درک کنم !!!
    شما سرویس رو بر حسب کیلو بیت بر ثانیه از شرکت می گیری ولی موقع دانلود بر حسب کیلوبایت می نویسه
    پس یه سرویس 512 کیلو بیت سرعت دانلودش حداکثر 64 کیلو بایته و...... این از سرویس نامحدود
    ولی در مورد سرویس محدود (حجمی) سرعتت اون سرعتی که توی قرار داد می زنن نیست 2 تا 3 برابر بیشتر می زنن شما وقتی میگی با سرویس 512 سرعت دانلود 240 کیلوبایت رو گرفتی بیزحمت یه سر برو توی تنظیمات مودمت ببین که سرعتت رو روی 512 تنظیم نکردن بلکه روی 2048 کیلوبایت تنظیم کردن که شما می تونی همچین سرعتی رو بگیری

درست در همین موقع بحث ضریب اشتراک رو با این موضوع قاطی می شه که اکثرا فکر می کنن که وقتی می گن ضریب اشتراک 1 به 8 ئه یعنی سرعت شما چون بین 8 نفر تقسیم شده پس اینطوریه که در اصل این سوری نیست
    فقط به خاطر اون تیبدیل واحد بیت به بایته

دارم می گم این بحث ضریب اشتراک رو بخوای با این تبدیل واحد مخلوطش کنی فقط سر خودتو درد میاری آخرش هم به نتیجه ای نمی رسی

4. این کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

7 اینترنت پرسرعت

صبانت تو کرمانشاه خیلی سرعت دانلود شبانه اش خراب شده شبی 400 تا 500 مگ بیشتر دانلود نمیکنه رفتم شرکت میگم سرعتاتون خیلی پایین اومده میگه دو هفته صبر کن سرعتها خوب میشه بعد از یکماه میبینم نه تنها سرعتها بالا نرفته بلکه بدتر هم شده دوباره رفتم شرکت گفتم شما با آدم روراست نیستید گفتند مدیر عامل شرکت اینجاست برو باهاش حرف بزن مدیر عامل اول بهم گفت پهنای باند رو زیاد میکنیم و از این حرفها بعد که من گفتم که چند ماهه این حرفو میزنید ولی تغییری نکرده بلاخره رسما گفت سرعتها همینطوریه و تغییر نمیکنه این حرفو برای کسایی گفتم که میگن از صبانت و شاتل و حسابگر و ..... گرفتم عالی قطعی نداره و سرعت دانلود 200 و .... همش حرفه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

[QUOTE=hellboy9009;5970322]برای کانفیگ مودم راههای زیر رو دنبال کن

1- مودم رو ریست کن
    (پشت مودم یه سوراخ کوچیک هست یه سوزن رو بنداز توش 10 سانیه وایسا تا مودم خاموش روشن بشه بعد سوزن رو در بیار)
    2- تو آدرس بار اینترنت بروزر بنویس 192.168.1.1
    2.بعد از انجام این کار پنجره ای را در وسط صفحه مرورگر باز میشه که نام کاربری یا User Name و رمز عبور یا Password برای وارد شدن به تنظیمات مودم را از شما میخواهد.هر دو فیلد نام کاربری و رمز عبور را admin وارد کنید و Enter را بزنید تا وارد بخش تنظیمات داخلی مودم بشی.
    4- حالا یه صفحه باز میشه که باید تنضیمات زیر رو انجام بدی
    (حالا از منوی سمت چپ advanced setup رو بزن بعد از زیر منوش lan رو بزن حالا تو صفحه باز شده گزینه Disable DHCP Server رو انتخاب کن و دکمه save پاینی رو بزن و حالا از منوی سمت چپ quick setup رو بزن و در صفحه باز شده تیک DSL Auto-connect رو بردار حالا هر تکست باکسی هست توش 0 وارد کن جز VCI که باید 35 وارد کنی و حالا next رو بزن و حالا گزینه Bridging رو انتخاب کن و از لیست کشویی هم LLC/SNAP-BRIDGING رو انتخاب کن و next بزن دوباره تو صفحه باز شده next بزن و باز هم next بزن و در آخر save/reboot رو بزن)
    5- حالا local area conection رو یه ریپیر کن تا ip بگیره بعد یه کانکشن بساز و با یوزر پست کانکت شو.

مشکلت حل نشد دوباره بگو
    دوست عزیز local area conection رو repair کردم اما این پیام رو داد:

داره خودمونی میشه hellboy9009's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من خودم چون bridging تنظیم نکردم به این ارور برخورد نکردم ولی به احتمال زیاد از ip ایراد گرفته
    من برای کانفیگ مودمت(TP-Link TD 8811) سرچ کردم و یه چیزایی پیدا کردم که فکر میکنم حتما به دردت بخوره برو ببینشون شاید مشکلت حل بشه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این رو هم ببین:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فقط vpi/vci یادت نره 0-35 بزنی

Last edited by hellboy9009; 29-03-2011 at 10:33.

8. این کاربر از hellboy9009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

[QUOTE=miracle2011;5972058]
    برای کانفیگ مودم راههای زیر رو دنبال کن

1- مودم رو ریست کن
    (پشت مودم یه سوراخ کوچیک هست یه سوزن رو بنداز توش 10 سانیه وایسا تا مودم خاموش روشن بشه بعد سوزن رو در بیار)
    2- تو آدرس بار اینترنت بروزر بنویس 192.168.1.1
    2.بعد از انجام این کار پنجره ای را در وسط صفحه مرورگر باز میشه که نام کاربری یا User Name و رمز عبور یا Password برای وارد شدن به تنظیمات مودم را از شما میخواهد.هر دو فیلد نام کاربری و رمز عبور را admin وارد کنید و Enter را بزنید تا وارد بخش تنظیمات داخلی مودم بشی.
    4- حالا یه صفحه باز میشه که باید تنضیمات زیر رو انجام بدی
    (حالا از منوی سمت چپ advanced setup رو بزن بعد از زیر منوش lan رو بزن حالا تو صفحه باز شده گزینه Disable DHCP Server رو انتخاب کن و دکمه save پاینی رو بزن و حالا از منوی سمت چپ quick setup رو بزن و در صفحه باز شده تیک DSL Auto-connect رو بردار حالا هر تکست باکسی هست توش 0 وارد کن جز VCI که باید 35 وارد کنی و حالا next رو بزن و حالا گزینه Bridging رو انتخاب کن و از لیست کشویی هم LLC/SNAP-BRIDGING رو انتخاب کن و next بزن دوباره تو صفحه باز شده next بزن و باز هم next بزن و در آخر save/reboot رو بزن)
    5- حالا local area conection رو یه ریپیر کن تا ip بگیره بعد یه کانکشن بساز و با یوزر پست کانکت شو.

مشکلت حل نشد دوباره بگو

شما الان باید به سیستم ip دستی و DNS بدید.
    کانکشن رو باز کنید
    بعد tcp/ip رو انتخاب کنبد.

حالا به ترتیب وارد کنید:
    192.168.1.5
    255.255.255.0
    192.168.1.1

برای DNS :
    4.2.2.4
    8.8.8.8

10. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    خب مایه ناراحتی هست که اعلام کنم که اینطور بنظر میرسه سرویس های حسابگر دوباره داره گند میخوره بهشون یا شایدم خورده من الان دو شب هست که سرعتم از 100 بالاتر نمیره با سرویس 1 مگ محدود در صورتی که شب های قبل دوروبر 350-400 بود!

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

کسی پارس آنلاین نداره ؟
    این 13 روز رو مجانی کرده بود خدایی دمش گرم . خیلی حال کردم

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

کسای دیگه هم اینقدر قطعی دارن از مخابرات؟ یا ارور 676 میده یا وصل میشه ولی سرعت 0ه!
    چه غلطی کردیم رفتیم مخابرات!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •