فقط پشنیبانیش با صبانته مثه اینکهدرود بر دوستان عزیز
راستی میدونستید مخابرات اینترنت پرسرعت رو از صبانت گرفته
اینم شماره پشتیبانی مخابراته 1899 که همون شماره پشتیبانی صبانت هست
فقط پشنیبانیش با صبانته مثه اینکهدرود بر دوستان عزیز
راستی میدونستید مخابرات اینترنت پرسرعت رو از صبانت گرفته
اینم شماره پشتیبانی مخابراته 1899 که همون شماره پشتیبانی صبانت هست
نه فقط با صبانت قرار داد بستن تا کار های پشتیبانی مشترکین رو برعهده بگیره
یعنی بعد از ظهر ها هم می تونی به پشتیبانی تماس بگیری
سلام
خودتو با این جور حرف ها گیج نکن
منم مثله خودت به همین مرحله رسیدم و نتونستم این موضوع ضریب اشتراک رو درک کنم !!!
شما سرویس رو بر حسب کیلو بیت بر ثانیه از شرکت می گیری ولی موقع دانلود بر حسب کیلوبایت می نویسه
پس یه سرویس 512 کیلو بیت سرعت دانلودش حداکثر 64 کیلو بایته و...... این از سرویس نامحدود
ولی در مورد سرویس محدود (حجمی) سرعتت اون سرعتی که توی قرار داد می زنن نیست 2 تا 3 برابر بیشتر می زنن شما وقتی میگی با سرویس 512 سرعت دانلود 240 کیلوبایت رو گرفتی بیزحمت یه سر برو توی تنظیمات مودمت ببین که سرعتت رو روی 512 تنظیم نکردن بلکه روی 2048 کیلوبایت تنظیم کردن که شما می تونی همچین سرعتی رو بگیری
درست در همین موقع بحث ضریب اشتراک رو با این موضوع قاطی می شه که اکثرا فکر می کنن که وقتی می گن ضریب اشتراک 1 به 8 ئه یعنی سرعت شما چون بین 8 نفر تقسیم شده پس اینطوریه که در اصل این سوری نیست
فقط به خاطر اون تیبدیل واحد بیت به بایته
دارم می گم این بحث ضریب اشتراک رو بخوای با این تبدیل واحد مخلوطش کنی فقط سر خودتو درد میاری آخرش هم به نتیجه ای نمی رسی
صبانت تو کرمانشاه خیلی سرعت دانلود شبانه اش خراب شده شبی 400 تا 500 مگ بیشتر دانلود نمیکنه رفتم شرکت میگم سرعتاتون خیلی پایین اومده میگه دو هفته صبر کن سرعتها خوب میشه بعد از یکماه میبینم نه تنها سرعتها بالا نرفته بلکه بدتر هم شده دوباره رفتم شرکت گفتم شما با آدم روراست نیستید گفتند مدیر عامل شرکت اینجاست برو باهاش حرف بزن مدیر عامل اول بهم گفت پهنای باند رو زیاد میکنیم و از این حرفها بعد که من گفتم که چند ماهه این حرفو میزنید ولی تغییری نکرده بلاخره رسما گفت سرعتها همینطوریه و تغییر نمیکنه این حرفو برای کسایی گفتم که میگن از صبانت و شاتل و حسابگر و ..... گرفتم عالی قطعی نداره و سرعت دانلود 200 و .... همش حرفه
[QUOTE=hellboy9009;5970322]برای کانفیگ مودم راههای زیر رو دنبال کن
1- مودم رو ریست کن
(پشت مودم یه سوراخ کوچیک هست یه سوزن رو بنداز توش 10 سانیه وایسا تا مودم خاموش روشن بشه بعد سوزن رو در بیار)
2- تو آدرس بار اینترنت بروزر بنویس 192.168.1.1
2.بعد از انجام این کار پنجره ای را در وسط صفحه مرورگر باز میشه که نام کاربری یا User Name و رمز عبور یا Password برای وارد شدن به تنظیمات مودم را از شما میخواهد.هر دو فیلد نام کاربری و رمز عبور را admin وارد کنید و Enter را بزنید تا وارد بخش تنظیمات داخلی مودم بشی.
4- حالا یه صفحه باز میشه که باید تنضیمات زیر رو انجام بدی
(حالا از منوی سمت چپ advanced setup رو بزن بعد از زیر منوش lan رو بزن حالا تو صفحه باز شده گزینه Disable DHCP Server رو انتخاب کن و دکمه save پاینی رو بزن و حالا از منوی سمت چپ quick setup رو بزن و در صفحه باز شده تیک DSL Auto-connect رو بردار حالا هر تکست باکسی هست توش 0 وارد کن جز VCI که باید 35 وارد کنی و حالا next رو بزن و حالا گزینه Bridging رو انتخاب کن و از لیست کشویی هم LLC/SNAP-BRIDGING رو انتخاب کن و next بزن دوباره تو صفحه باز شده next بزن و باز هم next بزن و در آخر save/reboot رو بزن)
5- حالا local area conection رو یه ریپیر کن تا ip بگیره بعد یه کانکشن بساز و با یوزر پست کانکت شو.
مشکلت حل نشد دوباره بگو![]()
دوست عزیز local area conection رو repair کردم اما این پیام رو داد:
![]()
من خودم چون bridging تنظیم نکردم به این ارور برخورد نکردم ولی به احتمال زیاد از ip ایراد گرفته
من برای کانفیگ مودمت(TP-Link TD 8811) سرچ کردم و یه چیزایی پیدا کردم که فکر میکنم حتما به دردت بخوره برو ببینشون شاید مشکلت حل بشه
این رو هم ببین:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط vpi/vci یادت نره 0-35 بزنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hellboy9009; 29-03-2011 at 10:33.
[QUOTE=miracle2011;5972058]
شما الان باید به سیستم ip دستی و DNS بدید.
کانکشن رو باز کنید
بعد tcp/ip رو انتخاب کنبد.
حالا به ترتیب وارد کنید:
192.168.1.5
255.255.255.0
192.168.1.1
برای DNS :
4.2.2.4
8.8.8.8
سلام
خب مایه ناراحتی هست که اعلام کنم که اینطور بنظر میرسه سرویس های حسابگر دوباره داره گند میخوره بهشون یا شایدم خورده من الان دو شب هست که سرعتم از 100 بالاتر نمیره با سرویس 1 مگ محدود در صورتی که شب های قبل دوروبر 350-400 بود!
کسی پارس آنلاین نداره ؟
این 13 روز رو مجانی کرده بود خدایی دمش گرم . خیلی حال کردم
کسای دیگه هم اینقدر قطعی دارن از مخابرات؟ یا ارور 676 میده یا وصل میشه ولی سرعت 0ه!
چه غلطی کردیم رفتیم مخابرات!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)