تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 65 اولاول ... 3137383940414243444551 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 648

نام تاپيک: بحث و بررسی سرویس EDGE شرکت همراه اول

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سرعتش مشكل نداره مثل قبل هست.به منم گفتند اون روزهايي كه قطع بوده آخر طرح اضافه ميشه . دفعه قبل هم همينو گفتند اما سر وقت sms‌ اتمام طرح اومد.
    يك نكته ديگه اينكه وقتي قبضم رو آنلاين چك ميكنم هزينه اينترنت اضافه ميشه.مثلا ديروز 75 هزارتومن بود و امروز شده 130 هزار تومن ولي تو مبلغ كل قبض اعمال نشده.زنگ زدم پشتيباني گفتند جديدا اينجوري شده تا بفهمين هزينه واقعي اينترنتي كه استفاده كردي چقدر ميشه.
    يكجورايي دارند سرمون منت ميزارن
    برای منم امروز سرعتش درست شد ، برای منم sms اتمام طرح اومد، تقریبا 5 روز مونده بود اعتبار یک ماهه تموم بشه که این اختلالت شروع شد 3 روزش که کانکت نشدم 2 روزش هم سرعتش خیلی بایین بود ، طرف شمارمو داد
    به سیستم گفت شما 3 روز کانکت نشدی منم بهش گفتم اون دو روز هم که کانکت شدم سرعتش خیلی بائین
    بود گفت فقط اعتبار اون روزهایی که کانکت نشدی عودت داده میشه . در مورد اضافه ثبت شدن هزینه هم عرض کنم که این موضوع تازگی نداره برای منم حدود 2 ماه بیش همچین مشکلی بیش اومد بعدش منم رفتم یکعدد اعتباری گرفتم خیال خودمو راحت کردم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    شرمنده می دونم صفحات قبل همه مباحث مطرح شده ولی به دلیل کمبود زمان می خواستم یه چند تا سوال در مورد این اکانت ها بکنم
    1. من سر کار بدلیل داشتن ------ و اینترنت فوق العاده محدود به خطی احتیاج دارم که 5 ساعتی که سر کار هستم همیشه آنلاین باشم و یاهو روشن و بتونم اخبار رو بخونم(بخصوص RSS) و براحتی صفحه باز کنم
    حالا این سرویس می تونه این خواسته منو بر آورده کنه ؟ قطعی و اعصاب خورد کنی و این جور مسایل که زیاد نداره؟ دانلودش برام چندان مهم نیست
    همین که بتونه 4 تا عکس باز کنه بدون دردسر برام کافیه
    2. استفاده از این سرویس به گوشی آسیب نمی زنه؟ من روزی 4-5 ساعت ممکنه بخوام ازش در حین کار استفاده کنم
    3. ایرانسل واسه اینکار من بهتره یا همراه اول؟
    4. روی مبایل بهتر صفحات رو باز می کنه یا توی کامپیوتر؟
    پیشاپیش یه دنیا ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    شرمنده می دونم صفحات قبل همه مباحث مطرح شده ولی به دلیل کمبود زمان می خواستم یه چند تا سوال در مورد این اکانت ها بکنم
    1. من سر کار بدلیل داشتن ------ و اینترنت فوق العاده محدود به خطی احتیاج دارم که 5 ساعتی که سر کار هستم همیشه آنلاین باشم و یاهو روشن و بتونم اخبار رو بخونم(بخصوص RSS) و براحتی صفحه باز کنم
    حالا این سرویس می تونه این خواسته منو بر آورده کنه ؟ قطعی و اعصاب خورد کنی و این جور مسایل که زیاد نداره؟ دانلودش برام چندان مهم نیست
    همین که بتونه 4 تا عکس باز کنه بدون دردسر برام کافیه
    2. استفاده از این سرویس به گوشی آسیب نمی زنه؟ من روزی 4-5 ساعت ممکنه بخوام ازش در حین کار استفاده کنم
    3. ایرانسل واسه اینکار من بهتره یا همراه اول؟
    4. روی مبایل بهتر صفحات رو باز می کنه یا توی کامپیوتر؟
    پیشاپیش یه دنیا ممنون
    سلام دوست عزیز
    1.بله ، بستگی به آنتنی داره که ازش سرویس میگیری هر چی مسافت و ترافیکش کمتر باشه بهتره همچنین
    اگه EDGE داشته باشه خیلی بهتر میشه و این مستلزم اینه که گوشی شما هم EDGE را بشتیبانی کنه اگه هر
    دوتا OK بود وقتی شما کانت بشی یک حرف E بالای گوشی نمایان میشه.
    2.اگه برای 5-4 ساعت باشه نه ولی بعضی ازدوستان میگن تو دراز مدت ممکنه باعث خراب شدن باطری بشه.
    3.مشخص نمیکنه شما خودت باید هر کدومشه امتحان کنی.
    4.خیلی کم تو گوشی سریعتره.
    در ضمن شما اگه نگران خراب شدن باطری گوشی هستی میتونی یک EDGE MODEM که شبیه حافظه فلش هستش را تهیه کنی سیمکارتت را بگذاری داخلش بعد بزنی به PC و با خیال راحت استفاده کنی.

4. این کاربر از Mortezi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

در ضمن شما اگه نگران خراب شدن باطری گوشی هستی میتونی یک EDGE MODEM که شبیه حافظه فلش هستش را تهیه کنی سیمکارتت را بگذاری داخلش بعد بزنی به PC و با خیال راحت استفاده کنی.
    ممنون بابت اطلاعات
    اینایی که می گی قیمتاش چند هست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

ممنون بابت اطلاعات
    اینایی که می گی قیمتاش چند هست؟
    بهترینش به توصیه دوستان D-LINK DWM-156 هستش که یکسال گارانتی ایزی هم داره . من از شبکه هوشمند تو بازار رضا خریدم 79000 تومان .توصیه میکنم اول با گوشیت کانکت بشی اگه سرعتش چیز دندون گیری بود بعد از این
    وسیله تهیه کنی .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. این کاربر از Mortezi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بهترینش به توصیه دوستان D-LINK DWM-156 هستش که یکسال گارانتی ایزی هم داره . من از شبکه هوشمند تو بازار رضا خریدم 79000 تومان .توصیه میکنم اول با گوشیت کانکت بشی اگه سرعتش چیز دندون گیری بود بعد از این
    وسیله تهیه کنی .
    اگه بخوام این هزینه رو بکنم یه راست میرم سراغ بی سیم
    حالا با گوشی امتحان می کنم ببینم چه جوراست

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    كرمانشاه

پيش فرض

سلام دوستان
    احتمالاً این سوال مطرح شده اما وقت جستجو رو نداشتم.
    میخواستم بدونم برای گوشی Samsung Omnia I900 تنظیماتش چطوریه برای EDGE ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    احتمالاً این سوال مطرح شده اما وقت جستجو رو نداشتم.
    میخواستم بدونم برای گوشی Samsung Omnia I900 تنظیماتش چطوریه برای EDGE ؟
    سلام دوست عزیز ، برای EDGE تنطیم خاصی نداره اگه آنتن و گوشی هر دو EDGE را سابورت کنن گوشی به طور اتومات میره روی اون و نشونشم اینه که یک حرف E بالای گوشیت ظاهر میشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    كرمانشاه

پيش فرض

سلام دوست عزیز ، برای EDGE تنطیم خاصی نداره اگه آنتن و گوشی هر دو EDGE را سابورت کنن گوشی به طور اتومات میره روی اون و نشونشم اینه که یک حرف E بالای گوشیت ظاهر میشه.
    نه داداش شما منظورمو متوجه نشدی(خوب بیانش نکردم)
    منظورم تنظیماتش در کامپیوتر هست!

پروفشنال portal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

نه داداش شما منظورمو متوجه نشدی(خوب بیانش نکردم)
    منظورم تنظیماتش در کامپیوتر هست!
    نه دوست عزیز فرقی نمی کنه روی کامپیوتر هم مثل گوشی هست به چیزی نیاز نیست دست بزنی

--------------------------

چهارراه ولیعصر سرعت دانلود 6

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •