راحت شدیم بعد از مدت ها انتظار بالاخره منتشر شد.....
خدا کنه نره رو اعصابمون........
راحت شدیم بعد از مدت ها انتظار بالاخره منتشر شد.....
خدا کنه نره رو اعصابمون........
معتبر ترین کرک ، کرک سافت گذر هست اگه کسی گرفته بزاره رو سایت
اون سافت چی چی هم که می گین , کرک را از خودش در نیاورده که !
کلا 2 نفر این بازی را کرک کرده که اونا هم در پست بالایی گذاشتم که هر دو تاشون از منبع معتبر می باشد ...
و کلا یک نوع بازی ریلیز شده که کراکر ها روی یک نوع بازی مشغول به کرک می شوند حالا تفاوت اولی با دومی اینه که reloaded خودش بعضی از فایل های dll را تغییر داده و بازی را داده بیرون ( البته بازم کرک exe هست )
اون یکی به خود بازی دست نزده و فقط کرک برا فایل exe درست کرده
هر دو تاشم با نوع خودش کار می کنه ( تست شده ) فقط مشکل اینجاست که بدونید بازی که دستتون هست از کدوم ورژن هست که اونم می شه با پشتیبان گرفتن از فایل های اصلی ( همون هایی که روشون ریخته می شه ) فهمید کدوم ورژن هست و با کدوم کرک کار می کنه !
تبلیغات ممنوع !
حالا میشه اونایی که این بازی رو کردن بگن که ایا این بازی از همون اول انتخاب میکنیم که پلیس باشیم یا ماشین مسابقه
یا اینکه نه باید یه سری مسابقه داد تا باز شه پلیس؟
طبق شنیده هام باید از همون اول انتخاب کنی
بالاخره این بازی اسپرت داره یا نه؟
اونایی که بازی رو میخوان بخرن یا خریدن چه نقشی رو انتخاب میکنن؟؟پلیس یا ماشین مسابقه؟
من خودم ماشین مسابقه رو انتخاب میکنم چون هیجانش بیشتره و سخت تره![]()
Last edited by َalireza; 18-11-2010 at 12:00.
شما زمانی که وارد بازی میشید.... و career رو انتخاب میکنید... وارد یه نقشه خیلی بزرگ میشید... که روش 2 تا علامت هست ( شبیه پلاک)
اون که نارنجی رنگه... برای مسابقات هست.. و اونی که آبی رنگه.. شما پلیس میشید...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
محدودیتی هم نداره که حتما پلیس بمونی یا فراری
...
تا اینجایی که من رفتم.. خبری از اسپرت کردن و اینا نیست... فقط زمان انتخاب ماشین.. میتونین رنگش رو انتخاب کنید ( نکته منفی به نظر من..اینه که نمیتونی توی منوها حرکت دوربین رو داشته باشی که البته چون اسپرت احتمالا نداره.. لزومی هم نداشته بزارن)
Last edited by hesam_g59; 18-11-2010 at 12:08.
یعنی فقط میشه رنگ رو عوض کرد ؟؟ نمیشه ماشین رو اسپرت کرد ؟؟
رنگهاش گلاس ومتالیک و کاستوم هستن ؟؟
Last edited by manreza71; 18-11-2010 at 12:23.
دقیقا مثل یازیای ps1..................یعنی فقط میشه رنگ رو عوض کرد ؟؟ نمیشه ماشین رو اسپرت کرد ؟؟
راستی دوستان من تویکی از سایتهای خارجی دیدم ترینر بازی هم اومده ولی از اونجایی که برای عضویت باید پول میدادی دیگه نمیشد گرفتش . اگه دوستان ترینر هم پیداکردن بزارن
شما اگه وسط بازی F1 بزنی برای کانکت شدن میتونی با بقیه بازی کنی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)