از اونجایی که ظاهرا بعضی از دوستان نمیتونن ویدئویی که صفحه قبل گذاشتم رو دانلود کنن ( چون اینجا کسی استقبال و اظهار نظری در موردش نکرد ) من یک سری تصاویر از این ویدئو گرفتم امیدوارم براتون جالب باشه :
از اونجایی که ظاهرا بعضی از دوستان نمیتونن ویدئویی که صفحه قبل گذاشتم رو دانلود کنن ( چون اینجا کسی استقبال و اظهار نظری در موردش نکرد ) من یک سری تصاویر از این ویدئو گرفتم امیدوارم براتون جالب باشه :
حسين جان نظره من اينه اين عكسها مربوط ميشه به نسخه pc ....من اينو از روي پيراهنشون و استيل بدنشون ميفهمم( شمع )
واقعا رنگهاي زنده در بازي عالي هستش كاش يه روزي pes خم به اين حد برسه
همچنين تماشاگرها توي فيفا واقعا عالي طراحي ميشن و انگار واقعي هستن و يه عالت focus بسيار زيبا دارن واقعا شايسته تحسين هستش اين طراحي تماشاگرها ...يه جورايي حالت رويايي داره ..خيلي زيباست
باز هم منوی فیفا یک منوی کلاسیک هست.
یعنی خودشون رو میزنند به نفهمی و نمیدونند که الان عصر تکنولوژِی هست.
منتخبین این دورو زمونه همشون دنبال چیزهای جدید هستن و کارهای شیک و گرافیکی.
اگه فیفا یه خورده از خودش خلاقیت تو طراحی منو نشون بده بد نیست. هر سال منو تکراریه.
pes هر سال منوی بازیش رو به کلی عوض میکنه.
Last edited by shahabprince; 29-07-2010 at 19:46.
شاید حرف شما در مورد منوی بازی درست باشه ولی چیزی که الان مهمتره گیم پلی بازی و هوش مصنوعی اونه نه منوی بازی
منوی بازی جزو چیزهای ضروری حساب نمیشه...ولی گیم پلی و هوش مصنوعی توی این بازی ها حرف اول رو میزنه
گرافیک بازی هم که جای هیچ صحبتی رو نمیذاره
از حسین عزیز هم ممنونم که زحمت این عکس ها و تریلر رو کشید
بچه ها به نظرتون جریان این کنترلرها چیه . توی ویدئوی صفحه قبل با چپ و راست کردن و کنار هم قرار دادن کنترلرها میخواست یک چیزیو به بیننده بفهمونه . متاسفانه زبونشون انگلیسی نیست و نمیشه چیزی فهمید حالا به نظرتون این دو تا دسته که کنار هم قرار گرفتن چه امکانی به گیمرها میده :
در ضمن تو تا عکس دیگه از این ویدئو گرفتم که نشون دهنده تغییراتی در منوهای این نسخه هستش :
حسین جان این توی نسخه های قبلی هم بود یعنی دو نفر کنترل یک تیم رو دارند ، بازی هم حداکثر تا چهار نفر رو support می کنهبچه ها به نظرتون جریان این کنترلرها چیه . توی ویدئوی صفحه قبل با چپ و راست کردن و کنار هم قرار دادن کنترلرها میخواست یک چیزیو به بیننده بفهمونه . متاسفانه زبونشون انگلیسی نیست و نمیشه چیزی فهمید حالا به نظرتون این دو تا دسته که کنار هم قرار گرفتن چه امکانی به گیمرها میده :
ممنون امین جان من قبلا با تعدادی از بچه ها ی انجمن خودمون چند نفره فیفا بازی کرده بودم اما متوجه این صفحه نشده بودم .
بعد اون دسته ای که وسط قرار گرفته اون مربوط به چی میشه ؟ و اینکه توی این تصویر سه ردیف دیده میشه اگه هر طرف دو نفر میتونن بازی کنن پس ردیفهای دو و سوم مربوط به چی میشه ؟
اون هم تیم بیرونیه دیگه.......ممنون امین جان من قبلا با تعدادی از بچه ها ی انجمن خودمون چند نفره فیفا بازی کرده بودم اما متوجه این صفحه نشده بودم .
بعد اون دسته ای که وسط قرار گرفته اون مربوط به چی میشه ؟ و اینکه توی این تصویر سه ردیف دیده میشه اگه هر طرف دو نفر میتونن بازی کنن پس ردیفهای دو و سوم مربوط به چی میشه ؟![]()
میبخشید اما من فکر میکنم هم شما و هم امین دارید اشتباه میکنید .
تا اونجایی که من میدونم هر ردیف مربوط میشه به دو نفر یکی میزبان و یکی میهمان اما اینجا میبینیم 4 تا ردیف وجود داره و در هر ردیف 4 تا دسته میتونه ثبت بشه . بنابراین اگه هر طرف دو نفر باشن 16تا دسته رو میشه ریجستر کرد .
به این تصویر نگاه کنید الان سه نفر سمت تیم میهمان هستن و یک نفر سمت میزبان :
و در اینجا میبینیم که 4 ردیف وجود داره :
لطفا حذف شود...![]()
Last edited by MHSou; 06-08-2010 at 23:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)