قیمتش همینه با گارانتی 1400000 تا 1410000 هم هست قیمت های اینترنتی بالاتر از بازاره یکم
قیمتش همینه با گارانتی 1400000 تا 1410000 هم هست قیمت های اینترنتی بالاتر از بازاره یکم
خوب حتما کسی خرید نکرده دیگه!!!![]()
آخه من تو لیستش دیدم f12gfx رو زده بود 1,750 با یه سال گارانتی خودش و فکر کنم یه سال بیمه که به نظرم خوب اومد! من چند روز دیگه دارم میام تهران؛ میخواستم ببینم نمایندگی چیزی داره اونجا؛ یا اصلا شما جایی رو سراغ دارین که شرایط فروش و قابلیت اعتمادش واسه خرید وایو از بقیه جاها بهتر باشه؟! خواهشا نام ببرید؛ بحث تبلیغات ممنوع رو هم بیخیال؛ نمیشه حالا که دارم به توصیه دوستان واسه خرید لپ تاپ میام تهران اونجا حیرون شم! اگه نمیشه هم به خودم خصوصی پیغام بدین... tnx
با سلام.
اتفاقآ من لبتاپم رو از سرزمین رایانه خریدم.(حسین ماجدی و صالحی نژاد) خودم ساکن اهوازم
من F122FX گرفتم.
(همین حسین ماجدی *سرزمین رایانه* به جرات میگم 70 % لپ تاپ های ایران رو میده)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
آقا این خالیا رو میبندی سرور p30world میپکه ها
حالا هی توجه نکنید
خالی بندی نیست عزیز.
شما یه پرسو جو کنی متوجه میشی این سرزمین رایانه چه مارمولک هایی هستن.
آقا ما آخر نفهمیدیم!این F115 و f116 خوبنو مشکلی ندارن،یا نه،بخریم بعده یه سال باید یه تومن خرج تعمیرش کنیم؟
3ماه پیش میخواستم F115 بخرم ،بعدش به خاطر همین حرفا ترسیدم،لپ تاپ قبلیم هم Vignet بود که عالی بود،برا همین میخوام یه لپتاپی بگیرم که حداقل مثل لپ تاپه قبلیم 5 سال کار کنه!(البته قبلیه هنوزم مثل ساعت کار میکنه!خدا حفظش کنه برا این دنیا!)
آقا ما آخر نفهمیدیم!این F115 و f116 خوبنو مشکلی ندارن،یا نه،بخریم بعده یه سال باید یه تومن خرج تعمیرش کنیم؟
3ماه پیش میخواستم F115 بخرم ،بعدش به خاطر همین حرفا ترسیدم،لپ تاپ قبلیم هم Vignet بود که عالی بود،برا همین میخوام یه لپتاپی بگیرم که حداقل مثل لپ تاپه قبلیم 5 سال کار کنه!(البته قبلیه هنوزم مثل ساعت کار میکنه!خدا حفظش کنه برا این دنیا!)
هیچ مشکلی ندارن،ولی خوب مدل های جدیدتر هم اومدن!
خوب حالا جاهای قابل اطمینان واسه خرید وایو تو تهران؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)