تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 451 اولاول ... 313738394041424344455191141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    شاباد

پيش فرض

قیمت Asus G51Jx-A1 را کسی نمیدونه
    gts360 قویتره یا 5730

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دکمه بغل رو آن یا آف میکنم در هردو حالت آیکون wlan و بلوتوث میاد با علامت ممنوع انگار که کلا غیر فعال باشه f2 هم کار نکرد تو دوایس منیجر هم اثری از بلوتوث نبود چیکار کنم؟

---------- Post added at 11:17 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------

اومدم آپدیتش کنم گفت no device find یعنی نمیتونه کلا بلوتوث رو پیدا کنه انگار از نصب خارج شده کلا می خوام ریستور کنم ویندوزو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کمک

پروفشنال rahnemoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

دکمه بغل رو آن یا آف میکنم در هردو حالت آیکون wlan و بلوتوث میاد با علامت ممنوع انگار که کلا غیر فعال باشه f2 هم کار نکرد تو دوایس منیجر هم اثری از بلوتوث نبود چیکار کنم؟

---------- Post added at 11:17 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------

اومدم آپدیتش کنم گفت no device find یعنی نمیتونه کلا بلوتوث رو پیدا کنه انگار از نصب خارج شده کلا می خوام ریستور کنم ویندوزو
    وقتی کلید بغل رو زدی و دو تا آیکون وایرلس و بلوتوث با علامت ممنوع ظاهر شد، با ماوس برو روی همون آیکون بلوتوث با علامت ممنوع کلیک کن تا فعال بشه و علامت ممنوع حذف بشه و رنگ آیکون هم عادی بشه،‌همین، بعد خیلی راحت می‌تونی با گوشی و وسایل دیگه‌ای که بلوتوث دارن، ارتباط برقرار کنی.
    برای وایرلس هم همینطور...

5. 2 کاربر از rahnemoun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

قیمت Asus G51Jx-A1 را کسی نمیدونه
    gts360 قویتره یا 5730

دوست عزیز من که 1 بار دیگه بهت گفته بودم این مدل هنوز تو ایران وارد نشده اگه هم بیاد زیر 2.300 قیمتش نمیاد . در رابطه با گرافیک هم gts 360 قویتره . اینم لینک رتبه بندی گرافیک ها :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    شاباد

پيش فرض

دوست عزیز باید بگم که اومده این هم لینکش در سازگار ارقام
    کد:
    قیمتشم فکر نمیکنم بالای 1650 باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

کد:

مهم نیست تو سایت سازگار چی زده اون فقط امده مدل را معرفی کرده تا بخواد بیاره چند ماه طول میکشه بعدشم عزیزم اگه 1.650 بود که خودم میخریدم حاضر بودم تا 1.800 هم پاش بدم اما مهم اینه که این لپ تاپ از سری گیم ایسوس هستند و به هیچ عنوان قیمتشون زیر 2 میلیون تومان نمیاد حالا هم اگه حرفمو باور نداری صبر کن بیاد تو بازار ببین قیمتش چند میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

1

کد:

ببنین این قیمتم اصلا نمیارزه رم 8 گیگ چه فایده داره اصلا به کار نمیاد تازه مانیتورشم کوچیکتره با همون رزولوشن فقط گرافیکش فرق داره که اختلاف چشمگیری با 5730 نداره شاید 5 درصد بالاتر باشه اصلا نمارزه بخرینش حتی 1600 چون هیچی سرتر از N61 نداره.

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

کارهایی رو که بهت میگم دقیق بخون که جایی رو اشتباه نکنی. انجام بده اگر نشد بعدا ریستور کن.

1. برنامه ی Windows Mobile Device Center را از لینک زیر بر حسب ویندوزی که داری دانلود کن. منظورم 32 یا 64 بیتی ویندوزت هست.

کد:
    اگر نتونستی دانلود کنی بگو تا برات آپلود کنم. 32 یا 64 بیتی بودنش رو هم بگو.

2.بعد از نصب Windows Mobile Device Center وارد Device Manager از کنترل پنل شو و Bluetooth Peripheral Device را پیدا کن.

3. روی Bluetooth Peripheral Device کلیک راست کن و Update Driver Software را انتخاب کن.

4. در پنجره ای که باز میشه Browse My Computer for Driver Software را انتخاب کن و بعد Let Me Pick from a List of Device Drivers on my computer را کلیک کن.

5. از لیستی که برات باز میشه Bluetooth Radio را انتخاب کن و Next را بزن.

6. Microsoft Corporation را پیدا کن. دقت کن که فقط مایکروسافت نباشه بلکه دقیقا Microsoft Corporation باشه و بعد next کن.

7. بعد روی Windows Mobile-Based Device Support در سمت راست کلیک کن و Next را بزن.

8. هر پیغامی که برات نشون داده شد YES را بزن.

بعد از کارهای بالا بلوتوثت باید درست شده باشه. اگر دیدی آیکونش در تسکبار نشون داده نمیشه با دکمه ی FN+F2 میتونی بلوتوث را فعال کنی. این دو دکمه را بگیر و وقتی روی صفحه شکلش رو بهت نشون داد با ماوست روی بلوتوث کلیک کن تا زیرش تیک بخوره.

11. 2 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    شاباد

پيش فرض

g51jx هم باتری قوی 9 سل داره و هم مخصوص بازی هست و قطعات گرمازا پشت لپتاپ است تا خنک بشه اما n61 این طور نیست و ممکن است با بازی عمرش کم بشه رم 8 گیگ هم که بودنش ضرر نداره اگه قیمتش پایین باشه نسبت به n61 برتره

13. این کاربر از 123qweasdzxc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •