با سلام
بله
من بسته نامحدود یکماهه را 10 تومان گرفتم ولی در صورتحساب قبل از پایان انقضای بسته 20 هزار تومان حساب کرد.
با سلام
بله
من بسته نامحدود یکماهه را 10 تومان گرفتم ولی در صورتحساب قبل از پایان انقضای بسته 20 هزار تومان حساب کرد.
این همراه اول همچنان فقط در مراکز استان ها اینترنت ارائه میده ؟
برای من که قاطی کرد هم همراه اول هم ایرانسل ؟!!! این نشونه خوش شانسیمنه کاریش نمیشه کرد !!!
بعد از یه چند روزی البته تقریبا 1 ماهی که استفاده کردم با توجه به اینکه این سرویسها در مناطق مختلف کاملا متفاوته ، من سرعت بهتری از همراه اول داشتم اما قطعی و اعصاب خوردی بسیـــــار زیاد داشت ، اما ایرانسل یه کم سرعت پایینتری داشت اما به نسبت میشه گفت قطعیش کمتر بود .
این مشکلو دارن یواش یواش حل میکنن...
برای منم اینطور ی بود ، بعدش درست شد
کسی میدونه که همراه اول کی Gprs اش رو واسه ی سایر شهرستان ها فعال میکنه؟
متشکر![]()
من بسته شماره 4 (23 تا 8 صبح 3000 تومن) بکار انداختم نزدیک 150 مگابایت هم آنتی ویروس و بروزرسانی انجام دادم. تو سایت هزینه میاندوره نه 3000 تومن رو حساب کرده نه چیز دیگه ای کل قابل پرداخت هم 1400 تومن است.
بگم که من با گوشی دانلود کردم و تو سه ساعتی که طول کشید دو بار نوشت >>دانلود انجام نشد.اشکال در شبکه. ادامه میدهید؟<< منم بله رو که میزدم ادامه میداد. یعنی نمیتونید برید بخوابید.
از تمام کسانی که تمایل دارند از نتایج نظر سنجی امتیاز دهی به بسته های اینترنتی ایرانسل و همراه اول اطلاع حاصل کنند و یا در آن شرکت کنند ، دعوت می شود به این تاپیک مراجعه نمایند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک سوال:
با بسته ی همراه اول که نمیشه به V P-N وصل شد با ایرانسل هم همینطوره؟
Last edited by abbasjun; 02-07-2010 at 17:45.
خیر ، من با همراه اول تست کردم نشد با ایرانسل تست نکردم احتمال زیاد نمیشه و بستن .با بسته ی همراه اول که نمیشه به V P-N وصل شد با ایرانسل هم همینطوره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)