تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 47 اولاول ... 31373839404142434445 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 469

نام تاپيک: .:: آموزش تصويري فتوشاپ از ابتدا همراه با مدرك بين المللي -(تمامي مقالات در تاپيك اول)::.

آخر فروم باز mortezaon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اطلاعیه جدید
    ازاین به بعد برای ثبت نام در دوره های کامپیوتر و فتوشاپ نیازی به مراجعه حظوری ندارین و ثبت نام به صورت اینترنتی شده
    شما می تونید با مراجعه به این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و پرکردن فرم ثبت نام در آزمون شرکت کنید
    به اطلاع مي رساند كليه ثبت نام هاي آزمون هاي ادواري سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور به صورت الكترونيكي بر روي اين سايت انجام مي گيريد ، شايان ذکر است اين آزمون صرفا براي گرفتن مدرک در حرفه مربوطه از سازمان آموزش فني و حرفه اي است و يک آزمون استخدامي نيست.

.

نحوه تهيه كارت اعتباري :
    با مراجعه به كليه مراكز آموزشي در استان ها مي توانيد كارت اعتباري و دفترچه راهنماي ثبت نام الكترونيكي آزمون هاي ادواري را تهيه نماييد.قيمت كارت اعتباري 40,000 ريال مي باشد و دفترچه راهنماي ثبت نام به صورت رايگان توزيع مي شود

2. 3 کاربر از mortezaon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mosa1365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

این نقل قول یکی از دوستان هست که در آخرین سری آزمون شرکت کرد

عملی فتوشاپ چند هفته پیش برگزار شد و من هم شرکت کردم.
    ولی متاسفانه مشگلی که پیش اومد این بود که اصلن هیچ نمونه‌ای چیزی ندادند که بگویند مانند این رو طراحی کن ؛ برعکس یک تصویر سیاه سفید از یک خونه‌ی چوبی قدیمی دادند و گفتند درب این خونه رو باز کنید و پشتش یک منظره از طبیعت بیندازید خوب تا اینجاش رو با کلی ور رفتن تونستم این کار رو بکنم ، ولی قسمت اصلیش این بود که گفت این تصویر رو روتوشش کن و سپس اونو رنگیش هم بکن که من هیچ کدومش رو بلد نبودم.
    مورد دومی هم که خواسته بود طراحی یک کارت ویزیت در مورد گردشگری و این چیزا بود که هیچ چیزی هم نداد که مثل اون طراحی کنم و گفت باید خودتون بلد باشین که چی طراحی کنین ، حتا نامرد متنش رو هم که گفتم چی باید باشه گفت من از کجا بدونم شما طراحی و باید بدونی در صورتی که هر کی این کار رو بخواد سفارش بده باید بگه که چی می‌خواد روش نوشته بشه.

با توجه به سخننان گفته شده
    ظاهرا سازمان رویه امتحان عملی را عوض کرده و سئولاتی چون تصویر سازی با فتوشاپ را ملاک امتحان گذاشته اند

.

با توجه به شرایط جدید نحوه امتحان گرفتن دیگه نمیشه به همون منابعی که در پست اول معرفی کردید اکتفا کرد آیا نمیخواید منابع تکمیلی و جامع تری رو معرفی کنید تا در سطح پیشرفته آموزش بده؟!!!

4. 3 کاربر از mosa1365 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای YAHYA-PRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

با توجه به شرایط جدید نحوه امتحان گرفتن دیگه نمیشه به همون منابعی که در پست اول معرفی کردید اکتفا کرد آیا نمیخواید منابع تکمیلی و جامع تری رو معرفی کنید تا در سطح پیشرفته آموزش بده؟!!!
    من که دو دوره پیش شرکت کردم هفت تا سوال از رنگی کردن عکس تا کارت ویزیت و قیچی کردن و .... بود و فکر نمی کنم چیز جدیدی باشه
    بعدش فتوشاپ کارش فقط این نیست که با براش بکشید رو بوم
    وقتی میخواید برید امتحان بدید و دیپلم فتوشاپ رو بگیرید این سوالات حداقل مهارت های عملی هست که باید بلد باشید در غیر اینصورت میرسونه که طرف مبتدی هست.
    اگرم مبتدیه نباید دنبال مدرکش باشه

6. 3 کاربر از YAHYA-PRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

چرا ولی ماشالا انجمن پراز آموزش های رنگ و وارنگ هست
    رو همین ها اگه تمرین کنید واسه سره سازمان هم زیاده

.

8. 2 کاربر از mortezaon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ninabina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

چند روز پیش امتحان عملی داشتم و این کار رو ازمون خواستند.کمی طول کشید تا فهمیدم این نقاشیه! البته چاپ عکس سیاه سفید با کیفیت فجیع بود.برای همین انتخاب رنگ با خودمون بود! 3 بار سیستم هنگ کرد و کارم رو از دوباره شروع کردم. طوریکه دست آخر فراموش کردم موج رو بزارم!
    خیلی استرس داشتم. خونه که آمدم 3 سوته انجامش دادم و آنجا سیستمش همراهی نکرد! نمیدونم قبول میشم یا نه! هر چند میدونم که خیلی مبتدی هستم !
    بهرحال خیلی متشکرم از تاپیکی که زدید . باعث شد برم دنبالش!

10. این کاربر از ninabina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

چند روز پیش امتحان عملی داشتم و این کار رو ازمون خواستند.کمی طول کشید تا فهمیدم این نقاشیه! البته چاپ عکس سیاه سفید با کیفیت فجیع بود.برای همین انتخاب رنگ با خودمون بود! 3 بار سیستم هنگ کرد و کارم رو از دوباره شروع کردم. طوریکه دست آخر فراموش کردم موج رو بزارم!
    خیلی استرس داشتم. خونه که آمدم 3 سوته انجامش دادم و آنجا سیستمش همراهی نکرد! نمیدونم قبول میشم یا نه! هر چند میدونم که خیلی مبتدی هستم !
    بهرحال خیلی متشکرم از تاپیکی که زدید . باعث شد برم دنبالش!

سلام احتمالا قبولید
    ولی چند تا نکته هست
    1 اینکه نوع آزمون عملی تو سازمان مشخص نیست و هر مرکز یه آزمون من درآورده می ذاره
    2 هر وقت تو امتحان عملی شرکت کردید در پایان امتحان که مسئولش میاد کارتونو ببینه
    شما شروع کنید به توضیح دادن در مورد کارهایی که انجام دادید
    مثلا بگید ابتدا از منوی file گزینه new را زدم تا یه صفحه جدید بسازم بعد رزولایشن را روی 300 گذاشتم و چون کار برای چاپخونه بود فرمت رنگ را cmyk گذاشتم و ....
    اینجوری حتما قبولید
    سعی کنید که چیزایی را که بلدید را پررنگ تر نشون بدید و اجازه سئوال پرسیدن به طرف ندید
    با آرزوی موفقیت

12. این کاربر از mortezaon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    iran, tehran

پيش فرض

الان كجا بايد رفت كارت آزمون گرفت؟ يجا رفتم خصوصي بود، گف بايد بياي دوره بگذروني بعد بهت كارت بديم، الان واسه icdl هم ميشه امتحان داد ديگه؟
    ممنون پاسخ ميديد

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

الان كجا بايد رفت كارت آزمون گرفت؟ يجا رفتم خصوصي بود، گف بايد بياي دوره بگذروني بعد بهت كارت بديم، الان واسه icdl هم ميشه امتحان داد ديگه؟
    ممنون پاسخ ميديد
    سلام پست اول و دوم را اگه بادقت بخونید جواب تمام سئولات هست
    ابتدا باید برید سازمان فنی حرفه ای ثبت نام کنید بعد خودشون تمام شرایط را براتون می گن
    اگه سئوالی داشتید اینجا مطرح کنید .

.

15. 2 کاربر از mortezaon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

به اطلاع مي رساند كليه ثبت نام هاي آزمون هاي ادواري سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور به صورت الكترونيكي بر روي اين سايت انجام مي گيريد ، شايان ذکر است اين آزمون صرفا براي گرفتن مدرک در حرفه مربوطه از سازمان آموزش فني و حرفه اي است و يک آزمون استخدامي نيست.

مدت زمان ثبت نام :

مهلت ثبت نام از تاريخ 30/1/1391 تا ساعت 24 روز 8/2/1391 مي باشد.

نحوه تهيه كارت اعتباري :

با مراجعه به كليه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در استان ها مي توانيد كارت اعتباري و دفترچه راهنماي ثبت نام الكترونيكي آزمون هاي ادواري را تهيه نماييد.قيمت كارت اعتباري برای حرفه های خوشه خدمات 100,000 ريال و برای حرفه های خوشه صنعت و کشاورزی 150،000 ریال مي باشد و دفترچه راهنماي ثبت نام به صورت رايگان توزيع مي شود ، شايان ذکر است در حال حاضر امکان خريد اينترنتي کارت اعتباري آزمون مهيا نيست.

در هنگام ثبت نام توجه به نكات زير الزامي است :

- لطفاً مراحل ثبت نام را به طور كامل تا پايان ادامه دهيد. چنانچه از دكمه back space و يا back مرورگر خود استفاد كرديد بايد مراحل ثبت نام را مجدداً انجام دهيد.
    - از مرورگرهاي مختلف مانند IE نسخه هاي 6 به بالا و Fire Fox نسخه 4 به بالا مي توانيد استفاده كنيد.
    - پر كردن كليه فيلدهايي كه علامت "*" دارند الزامي مي باشد.
    - شماره پرونده كارت اعتباري 6 رقمي و شناسه پرداخت آن 7 رقمي مي باشد.
    ثبت نام در این سایت
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

.

Last edited by mortezaon; 27-04-2012 at 18:24.

17. 2 کاربر از mortezaon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

برای دریافت دفترچه راهنمای آزمون دوره های آموزشی سه ماهه اول 91 شهرتون می تونید از آدرس زیر به تفکیک استان های مختلف استفاده کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

.

19. 2 کاربر از mortezaon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •