سلام دوستان چند وقتی هست قطعی زیاد شده میشه ببینید از خطه یا نه؟
![]()
سلام دوستان چند وقتی هست قطعی زیاد شده میشه ببینید از خطه یا نه؟
![]()
زنگ بزنید مود رو بزارن رو g.dmt یه همچین چیزایی... مشکل شاید برطرف شه
سر خط تست بگیرید ببینید آپ استریمتون بهتر میشه یا نه سرعت رو هم بگید براتون رو 4مگ باز کنن 4096 بشه(پایدار میشه) وقتی یه عدد مثل 4607 میاد یعنی نویز دارید (مشکل داره)
اول خط تست بگیر این وضعیت کاملا افتضاح بیده قطعی های الکی داره پیج رو خوب باز نمیکنه پینگ رو هم بالا میزنه
ping میگیری این جوری خوب نیست بزن ping 4.2.2.4 -t که ادامه دار باشه ;که دستت بیاد وضعیت از چه قراره
معمولا اکثر قطعی ها بدلیل سیمکشی بد هست برای همین همش میگم سرخط تست بگیرید!!!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
اینم اوضاع من
همچی انگار متعادله اما سرعتم خیلی کمه
سرعت آپلودم از دانلودم بیشتره!!!
به نظر شما دلیلش چیه؟؟![]()
برای منم اینطوری شده بود ، کابل تلفن به مودمو عوض کردم کیفیت خوبشو گرفتم درست شد .
مرسی از کمکتون
اما خوب خط من نویزی نداره عکسی که گذاشتم کاملا مشخصه که کیفیت خط دریافتیم خوبه پس فک نمیکنم مشکل از سیم باشه
برای شما هم نویز نشون نمیداد اما مشکل از سیم بود؟؟؟
خط من مشکلی نداشت . اون کابلی که از مودم به تلفن زده بودم کیفیت خوبی نداشت و سرعت آپلودم از دانلودم بیشتر میشد .
شما اسپلیتر رو مستقیم به خط ورودی خونه بزنید بعد به تلفن و مودم تقسیم کنید . نویزی که در سیگناهای آنالوگ خط تلفن وجود دارد در ارتباط dsl شما تاثیر 100% داره. کابل بین اسپلیتر و تلفن رو تمام مسی و با کیفیت(full) بزنید تا بالاترین کیفیت و کمترن پینگ رو در خططتون داشته باشید . البته عواملی مثل وجود کابل برق فشار قوی ، خرابی پورت،... هم در ارتباط شما با آی اس پی تاثیر مستقیم دارد.
موفق باشید![]()
سلام
دوستان من مخابرات کاشان هستم قطعی نداره ولی اصلا سایت خارجی رو باز نمیکنه و باز های انلاین به سرور های خارجی هم اصلا وارد نمیشه و کانکشتن به هر چیزی هم زود قطع میشه و دیگه فعالیت نمیکنه اینم عکس از محیط
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنمایی کنید چه کار کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)