تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 61 اولاول ... 3137383940414243444551 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 605

نام تاپيک: معرفی HDPlayer های Novatron با قابلیت ----T

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

فريم وير 68 براي ايران از طرف شركت مارت ارائه شد

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از sash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Mart-co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران چهارراه ولیعصر بازار رضا شماره 41

پيش فرض

سلام

اگر بخواهیم پس از 40 صفحه مطلب به طور خلاصه نتیجه گیری کرده باشیم پس لطفا به سوالات زیر پاسخ دهید:

1. کلاً چند مدل Novatron در ایران هست؟ آیا مدل جدیدتری هم در راهه و اگر هست دقیقا کی قرار هست وارد بشه؟
    2. قیمت انواع مدل های HD Player های مجهز به ----T در تهران در حال حاظر چنده؟
    3. آیا ساپورت نرم افزاری این مدل های جنجالی تا برطرف شدن تمامی عیوب تابلو فعلی ادامه خواهد داشت؟
    با سلام

1- در حال حاضر فقط 2 مدل 82 و83 موجود میباشد ولی 2 مدل NTR90 و NTD29 از هفته آینده در دسترس خواهد بود.

2- قیمتNTR 83 -- 2850000/ NTR 82--2750000/ NTR90--2200000 ریال میباشد.

3- کلیه مدلها از لحاظ نرم افزاری ساپورت خواهند شد.

4. این کاربر از Mart-co بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه DVB-S-XBOX360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

چند سوال دیگر راجع به نوواترون داشتم:

1. آیا این مدل ها مثلا مدل 83 دارای هارد از پیش نصب شده هستند؟ اگر جواب مثبت است چند گیگابایت هارد درونش است؟ اگر نیست آیا از قیمتش کاسته می شود؟

2. آیا تمام فرمت های نوشته شده بدون هیچ مشکلی پخش میشوند؟ مثلاً فرمت های رایج HD مثل MKV و TS؟ بدون اما و اگر؟

3. آیا تصاویر تلویزیون دیجیتال بر روی ال سی دی ها برای ارتقاء کیفیت Upscale می شود؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

سلام دوستان

من یه مشکل بزرگ با subtitle از نوع SUB/idx (انگلیسی )دارم که هیچکدوم از فیلم هایی که این فرمت subtitle رو دارند ،subtitleرو نشون نمیده.من خود فیلم رو با دو تا (subtitle(sub ,idx توی یه فولدر گذاشتم.آیا setting خاص دیگه ای باید انجام بدم یا مشکل از دستگاهمه؟
    مدل دستگاه NRT83

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت

پيش فرض

چند سوال دیگر راجع به نوواترون داشتم:

1. آیا این مدل ها مثلا مدل 83 دارای هارد از پیش نصب شده هستند؟ اگر جواب مثبت است چند گیگابایت هارد درونش است؟ اگر نیست آیا از قیمتش کاسته می شود؟

2. آیا تمام فرمت های نوشته شده بدون هیچ مشکلی پخش میشوند؟ مثلاً فرمت های رایج HD مثل MKV و TS؟ بدون اما و اگر؟

3. آیا تصاویر تلویزیون دیجیتال بر روی ال سی دی ها برای ارتقاء کیفیت Upscale می شود؟
    با سلام دوست عزیز

1- در هیچ یک از مدلها هارد نصب نمیباشد. قیمتها بر اساس بدون هارد میباشد. در مدلهای 82و83 قرار دادن هارد نیاز به هیچ گونه ابزار و یا پیچی نمیباشد.

2- تمامی فرمتها را در حالت استاندارد پخش میکنند. اما در مورد اینکه اما واگر نداشته باشد... چه عرض کنم فکر نکنم که فرمتهای TS که توسط رسیورها ضبط شده باشند را بتواند پخش کند.

3- در این مورد اطلاعی ندارم و باید بپرسم .

با تشکر

---------- Post added at 05:01 PM ---------- Previous post was at 04:59 PM ----------

سلام دوستان

من یه مشکل بزرگ با subtitle از نوع SUB/idx (انگلیسی )دارم که هیچکدوم از فیلم هایی که این فرمت subtitle رو دارند ،subtitleرو نشون نمیده.من خود فیلم رو با دو تا (subtitle(sub ,idx توی یه فولدر گذاشتم.آیا setting خاص دیگه ای باید انجام بدم یا مشکل از دستگاهمه؟
    مدل دستگاه NRT83

با سلام

باید در نظر داشته باشید که نام فایلها هم باید یکسان باشند. اگر مشکل حل نشد لطفاً با من تماس بگیرید.

داره خودمونی میشه DVB-S-XBOX360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سوالی داشتم در زمینه پخش عکس بر روی نوواترون. آیا این دستگاه ها دارای قابلیت Slideshow با استفاده از Effectها و جلوه های زیبای تصویری هست؟ یا اینکه نشان دادن عکس ها به صورت اسلاید و پشت سر هم به شکل معمولی انجام می شود؟

ضمنا ممنون می شم لطف کنید در صورت امکان تفاوت مدل های 82 و 83 را ذکر بفرمایید.

راستی در مورد Upscale کردن تصاویر منظورم این است که با توجه به کیفیت پایین حتی کانالهای دیجیتال صدا و سیما، آیا تصاویر این کانال های دیجیتال هنگامی که توسط نوواترون بر روی تلویزیون های ال سی دی اینچ بالا پخش می شوند، آیا کیفیت پایینی دارد یا با بالا بردن کیفیت تصاویر توسط قابلیت Upscale از نوواترون خروجی با کیفیتی را خواهیم داشت؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سوالی داشتم در زمینه پخش عکس بر روی نوواترون. آیا این دستگاه ها دارای قابلیت Slideshow با استفاده از Effectها و جلوه های زیبای تصویری هست؟ یا اینکه نشان دادن عکس ها به صورت اسلاید و پشت سر هم به شکل معمولی انجام می شود؟

اسلايد شو همراه با افكت دارد

هيچ تفاوت فني ندارند فقط از نظر ظاهر تفاوت مختصري دارند

راستی در مورد Upscale کردن تصاویر منظورم این است که با توجه به کیفیت پایین حتی کانالهای دیجیتال صدا و سیما، آیا تصاویر این کانال های دیجیتال هنگامی که توسط نوواترون بر روی تلویزیون های ال سی دی اینچ بالا پخش می شوند، آیا کیفیت پایینی دارد یا با بالا بردن کیفیت تصاویر توسط قابلیت Upscale از نوواترون خروجی با کیفیتی را خواهیم داشت؟

من از تلوزيون ديجيتال استفاده نميكنم ولي يك بار كه استفاده كردم و در تلويزيون بزرگ اينچ ديدم كيفيتش بسيار خوب بود !

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت

پيش فرض

با سلام

در مورد سوال شما باید عرض کنم که بله هنگام نمایش عکسها بصورت اسلایدی با افکت براحتی انجام میپذیرد.
    دو مدل 82 و 83 فقط در ظاهر با هم تفاوت دارند و در عملکرد کاملاً یکسان میباشند.
    در مورد Upscale کردن ، هنگامی که با کابل HDMI کار میکنید کیفیت تصویر در حدود 10 تا 20 درصد بالاتر از کابل کامپوزیت میباشد. اما در این مورد که این عملکرد را دارد یا خیر (Upscal) باید سوال کنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

دو مدل 82 و 83 فقط در ظاهر با هم تفاوت دارند و در عملکرد کاملاً یکسان میباشند.
    جناب Mart-co یعنی فریمور های هر دو یکسان است؟ ومیتوان هردو ستگاه را با یک فایل آپگرید کرد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

جناب Mart-co یعنی فریمور های هر دو یکسان است؟ ومیتوان هردو ستگاه را با یک فایل آپگرید کرد؟

بله فريم وير هر دو يكسان است

13. این کاربر از sash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •