سلام
والا بنیامین جان نمیشه نظر دقیقی داد ولی چیزی که خود نوکیا گفته باید خوب باشه احتمالا
سلام
والا بنیامین جان نمیشه نظر دقیقی داد ولی چیزی که خود نوکیا گفته باید خوب باشه احتمالا
یه ویئو آفیسکال از خود شرکت نوکیا
در مورد کار کردن با ان8
مسیجینگ و هوم اسکرین و بروزر و نوکیا مپس
قسمت اول از سری 3 قسمتی
زحمت آپلود و کانورت رو یکی از بچه های موبایلستان کشیده(r_you168) که تشکر میکنم ازشونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فرمتش ام پی4 هستش
حجمش 8.13 مگا بایت
سلام
از دوستان کسی میدونه تو بازیای n8 از مولتی تاچ استفاده میشه یا به دلیل همون انحصار مولتی تاچ تو بازی برای اپل نمیتونه از این قابلیت تو بازی هاش استفاده کنه؟
در ضمن من شنیدم امتیاز مولتی تاچ رو اپل فروخته به اچ تی سی و الان هر کی بخواد استفاده کنه با اچ تی سی کنار بیاد. درسته؟
(بیشتر منظورم برای بازی هاست.)
احتمالاً بازی های گرافیک خفنی که برای N8 میاد رو میشه به راحتی برای S60v5 پورت کرد.
چون از نظر معماری و هسته این سیستم عامل به سیستم عامل S60v5 خیلی نزدیکه.
مطمئناً همه بازی های N8 روی گوشی های ساتیو و ویواز و i8910 به راحتی اجرا میشن. نه؟
Last edited by kurosh08; 29-05-2010 at 09:04.
کوروش جان می بایست دو چیز رو مد نظر قرار داد.
نخست این که این بازی خفن سخت افزار خفن هم می خواد که N8 داره. اما آیا ساتیو و امنیا اچ دی هم دارن؟ باز هم جای امید بسیاری برای ساتیو هست که بشه براش کارایی کرد؛ اما امنیا اچ دی دیگه پایان راهه و مسلما نمی شه بازی های خر و خفن رو روش اجرا کرد.
دوم این که اگر بازی ها مولتی تاچ باشن عملا برای این گوشی غیر قابل استفاده اند....
شاد باشین![]()
Last edited by DariushGreat; 29-05-2010 at 11:23.
من که گوشیم ساتیوه
حالا روی ساتیو و ویواز که اجرا میشن.
بازی های مولتی تاچ هم زیاد نیست و اگه هم باشن میشه بدون مولتی تاچ هم بازی کرد.
البته فکر کنم
اصلاً یه وقت دیدین شرکت سونی اریکسون با یه آپدیت سیستم عامل ساتیو رو به سیمبین 3 ارتقا داد!![]()
با این که بهش شک دارم و احتمالا تکراری هم هستش می زارم
![]()
کسی جواب منو نمیده؟![]()
سلام
به تالار پی 30 ورلد خوش اومدیانشالله مدیر شدنت رو ببینم
نوکیا از اپل به خاطر دزدین ایده مولتی تاچ شکایت کرده و انشالله داره به یه جاهایی می رسه. درباره فروش امتیاز مولتی تاچ به اچ تی سی هم تا به کنون چیزی نشنیدم...
شاد باشین![]()
آخه چرا از هارد نمیشه این کار رو انجام داد یعنی چی!!!!
دوستان سیمبیان 3 چه تفاوتهایی یا سیمبیان قبلی داره بجز قابلیت لمسی بودن که با خازنی بودن صفحه همراهه... ببینم این گوشی با سیمبیان 3 اومده چه تفاوتهایی داره!
---------- Post added at 02:20 PM ---------- Previous post was at 02:15 PM ----------
دوستان و مدیران ریزبین بازهم معذرت میخوام از طرح این سوال: دوستانی که پی ان 8 هستند کسی هستش اینجا که ایکس 6 داشته باشه؟ بنده شنیدم که تو ایکس 6 گوشی صدای مخاطب ضعیف میاد آیا اینجوریه ؟ واقعا باید گوشی رو به گوش چسبوند یا دروغه؟ چون میترسم ان8 هم اینجوری بشه! خواهشا جواب منو یا اینجا بدین!
Last edited by Help118; 29-05-2010 at 17:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)