تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 110 اولاول ... 313738394041424344455191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 1095

نام تاپيک: ✔ کنکور تخصصی زبان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منظورتون موسسات خصوصی هست دیگه؟اونا چون خیلی سخت نمی گیرند آدم هم زیاد به خودش سخت نمی گیره بعد صد سال شاید یه چیزی یاد بگیره.
    آره دیگه باید تو یه موسسه ای چیزی یاد بگیری اونا هم یه مدرکی بهت میدن که ارزشی در مقابل مدرک دانشگاهی نداره البته!
    یه سوال
    کسی زبان انگلیسی میخونه ادبیات یا مترجمی
    کسی اطلاعاتی نداره واسه ادامه تحیصل دادن خارج از ایران؟
    اصولا چه شاخه هایی یا... داره؟ادبیات تطبیقی و اینجور چیزا.
    و چه دانشگاهایی هست توی آلمان یا سوئد
    من همینجوری گذری سایت بعضی از دانشگاه های این 2تارو دیدم ولی چیز به درد بخوری پیدا نکردم
    من تنها میدونم که میشه ادامه داد توی اروپا مخصوصا
    یکی از استادامون دخترش داره دکترا میگیره اونور
    خواهر یکی از هم کلاسیام هم تو فک کنم بلژیک داره ارشد میخونه

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

شما تو دانشگاه انگلیسی بخون در کنارش برو فرانسه هم بخون.فکرکنم بشه.
    چه کاریه خوب یا برید ازاد بخونید فرانسه یا اگر مجبور به این کار شد کسی بهترین اموزشگاهشو بره!(فقط بهترین)
    منظورتون موسسات خصوصی هست دیگه؟اونا چون خیلی سخت نمی گیرند آدم هم زیاد به خودش سخت نمی گیره بعد صد سال شاید یه چیزی یاد بگیره.
    شما منظورت موسسات ابدوخیاریه دیگه!؟؟
    هر زبانی تو ایران موسسه خوب خاص خودشو داره بقیه موسسات تعطیل هست اساسا!
    شما دانشگاه سراسری رو تهرانشو قبول داری دیگه به عنوان یه دانشگاه تاپ!؟؟
    تمام زبان المانیش دانشجوهاش تو صف ثبت نام گوته هستن چرا؟
    چون زبان المانی دانشگاه ارزشش به اندازه مدارک گوته نیستش!
    گوته اسونه؟؟هیــــــــــــــچ وقت!
    اما تمامی اموزشاش کاربرد داره براتون معلماشم همه یا المانی هستن یا ایرانی المانی
    زبان فرانسه هم همینطوره یه اموزشگاه خوب بیشتر تو ایران نداریم!انگلیسی هم به اندازه انگشتای دست نمی شن!
    آره دیگه باید تو یه موسسه ای چیزی یاد بگیری اونا هم یه مدرکی بهت میدن که ارزشی در مقابل مدرک دانشگاهی نداره البته!

من تنها میدونم که میشه ادامه داد توی اروپا مخصوصا
    یکی از استادامون دخترش داره دکترا میگیره اونور
    خواهر یکی از هم کلاسیام هم تو فک کنم بلژیک داره ارشد میخونه
    بستگی به اموزشگاهش داره!هستن اموزشگاه هایی که مدارکش از دانشگاهم بالاتره!

3. 4 کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چه کاریه خوب یا برید ازاد بخونید فرانسه یا اگر مجبور به این کار شد کسی بهترین اموزشگاهشو بره!(فقط بهترین)

شما منظورت موسسات ابدوخیاریه دیگه!؟؟
    هر زبانی تو ایران موسسه خوب خاص خودشو داره بقیه موسسات تعطیل هست اساسا!
    شما دانشگاه سراسری رو تهرانشو قبول داری دیگه به عنوان یه دانشگاه تاپ!؟؟
    تمام زبان المانیش دانشجوهاش تو صف ثبت نام گوته هستن چرا؟
    چون زبان المانی دانشگاه ارزشش به اندازه مدارک گوته نیستش!
    گوته اسونه؟؟هیــــــــــــــچ وقت!
    اما تمامی اموزشاش کاربرد داره براتون معلماشم همه یا المانی هستن یا ایرانی المانی
    زبان فرانسه هم همینطوره یه اموزشگاه خوب بیشتر تو ایران نداریم!انگلیسی هم به اندازه انگشتای دست نمی شن!

بستگی به اموزشگاهش داره!هستن اموزشگاه هایی که مدارکش از دانشگاهم بالاتره!
    دوست عزیز شما از پیام نور گل آباد مرند مدرک بگیری ارزش بیشتری از آموزشگاه داره!
    من تو این کارم!
    اگه اینجوری باشه کسی درس نمیخونه 4 سال نمیره وقتشو بذاره تو دانشگاه!
    میره از یه آموزشگاه یه مدرک میگیره!
    بهترین آموزشگاه مدرکش ارزشی در برابر مدرک دانشگاهی نداره
    من اینو از رو تجربم و رشتم میگم
    حالا شما میتونید برید هر آموزشگاهی که خواستین!
    برای کار کردن در رشته های زبانی مدرک دانشگاهی خیلی معتبرتره!
    یکی رو میشناسم زبانش عالیه ولی مدرک نداره هر جا میره استخدامش نمیکنن!
    خود دانید!

5. این کاربر از alirecoba2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من نمی گم دانشگاه کسی نره ولی دانشگاه وقتی کسی میره خیلی باید تلاش کنه تا زبانش عالی شه بعدش کار خوب گیر بیاره.پیام نور مرند مدرکشو همینجوری گرفتن چه فایده ای داره اگه چیزی یاد نگیری.دانشگاه تضمینی برای کار خوب نیستش فقط.مترجمای همزمان مثال خوبی هستش برای این موضوع که کسایی که این کارو می کنن اکثرا دانشگاه نرفتن زبان بخونن.دورگه هستن یا کشور دیگه ای به دنیا اومدن.برای دفاتر ترجمه هم فقط مترجمای خوب گرفته میشه نه فقط با مدرک دانشگاه.زبان المانی هم چه کسی بخواد نخاود باید بره گوته چون مدارک بین المللی که همه جا قبول دارنو گوته میده نه دانشگاهای ایران و سنجش۰
    در کل حرفم این هستش کسی بخواد به امید این بره دانشگاه فقط مدرکو بگیره سعی نکنه برای زبان کار واسش نیستش درست حسابی.
    دوست شما اگه زبان خوبی دارن و می تونن تدریس کنن می تونن برن موسسات درخواست کنن اگه امتحانشونو قبول شن می تونن اونجا کار کنن.البته این شرایط تهرانه .شاید جاهای دیگه به افرادی که زبان خوب بلدن کار ندن.

7. این کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت farnaz65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مشهد

2

درحد معمولی هستم .همون کتابهای دبیرستان که البته همونام نیاز به مرورویادآوری داره.

من کاردانی نرم افزار خوندم ولی واسه ادامه خواستم زبان بخونم بنظرشما آینده ی کدومش بهتره؟

واینکه شانس قبولیم از کاردانی به کارشناسی زبان بخوام شرکت کنم(باتوجه به اینکه آشنایی بادرساش ندارم ) بیشتره یا برگردم از همون دیپلم؟(روز از نو روزی از نو!) اگه فکر میکنید دریه سطحه از نظر سختیش که همون کارشناسی ناپیوستشو ادامه بدم

ظاهراکسی به این پست من پاسخی نداده!!!

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

شما اگه بخوای مثل بقیه کنکور زبان بدی فقط چهار درس می خونی لازم نیست که همه کتابای دبیرستانو بخونی.
    برای زبانش اول از خود کتابای دبیرستان شروع کن بدش راه افتادی برو سراغ تخصصی ها
    نرم افزار که خیلی خوبه چرا ولش می کنی؟ادامش بدی بهتره
    اینده نرم افزار که مسلما بهتره و زبانم اگه توش خبره باشی مسلما زبانم براتون خوبه
    موفق باشی

10. 2 کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من نمی گم دانشگاه کسی نره ولی دانشگاه وقتی کسی میره خیلی باید تلاش کنه تا زبانش عالی شه بعدش کار خوب گیر بیاره.پیام نور مرند مدرکشو همینجوری گرفتن چه فایده ای داره اگه چیزی یاد نگیری.دانشگاه تضمینی برای کار خوب نیستش فقط.مترجمای همزمان مثال خوبی هستش برای این موضوع که کسایی که این کارو می کنن اکثرا دانشگاه نرفتن زبان بخونن.دورگه هستن یا کشور دیگه ای به دنیا اومدن.برای دفاتر ترجمه هم فقط مترجمای خوب گرفته میشه نه فقط با مدرک دانشگاه.زبان المانی هم چه کسی بخواد نخاود باید بره گوته چون مدارک بین المللی که همه جا قبول دارنو گوته میده نه دانشگاهای ایران و سنجش۰
    در کل حرفم این هستش کسی بخواد به امید این بره دانشگاه فقط مدرکو بگیره سعی نکنه برای زبان کار واسش نیستش درست حسابی.
    دوست شما اگه زبان خوبی دارن و می تونن تدریس کنن می تونن برن موسسات درخواست کنن اگه امتحانشونو قبول شن می تونن اونجا کار کنن.البته این شرایط تهرانه .شاید جاهای دیگه به افرادی که زبان خوب بلدن کار ندن.
    من خودم الان میخوام یه زبون دیگه کنار رشته خودم یاد بگیرم ولی واسه خودم یاد میگیرم و در آینده کاریم تاثیری نداره!
    شما وقتی لیسانستونو از دانشگاه تهران مثلا ببرید معتبرترین موسسه آموزش زبان 3 سوت استخدام میشید!

داره خودمونی میشه parsa700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

جناب avator20002000:

در مورد گفتتون حرف شما درسته.چون الان برادرم که آلمانی میخونند استاد زبان آلمانیش فوق لیسانس مترجمی زبان آلمانی از دانشگاه تهران داره.بعد اومده گفته که من هیچی از دانشگاه یاد نگرفتم و هر چی یاد گرفتم از موسسه ی گوته هست!البته برای بنده هم اول باور کردنش یه مقداری سخت بود و هست که این حرف درست باشه.(فکر کنم یه نکته ی ظریفی توش هست که فقط وقتی آدم زبون رو یادمیگیره متوجه میشه!)

من الان تابستون کلاسای فرانسه کانون زبان رو میرم.حالا این موئسسه خوب هست؟
    Last edited by parsa700; 20-07-2011 at 08:07.

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من خودم الان میخوام یه زبون دیگه کنار رشته خودم یاد بگیرم ولی واسه خودم یاد میگیرم و در آینده کاریم تاثیری نداره!
    شما وقتی لیسانستونو از دانشگاه تهران مثلا ببرید معتبرترین موسسه آموزش زبان 3 سوت استخدام میشید!
    خیلی خوبه که میخوای یه زبون دیگه هم در کنار انگلیسی بخونی عالیه
    باور کنید به همین راحتیها نیستش باید اول ثابت شه که فرد زبانش در حد تدریس هست بعد جذبش می کنن
    موسسه سفیر که یکی از بهترین های تهرانه تو اکثر زبان ها خیلی از معلمای زبان انگلیسیش اصلا ایرانی نیستن افریقایی هستن.بیشترشونم از غنا هستن.
    به نظر من کسی که دانشگاه زبان می خونه تو فکر کار تو موسسه نباید باشه اگه بتونه دفتر ترجمه رسمی بزنه یه جای خوب تو تهران پول پارو می کنه یا حداقلش استادی دانشگاه.اینا کارای مختص فارغ التحصیلای دانشگاه هستش.

جناب avator20002000:

در مورد گفتتون حرف شما درسته.چون الان برادرم که آلمانی میخونند استاد زبان آلمانیش فوق لیسانس مترجمی زبان آلمانی از دانشگاه تهران داره.بعد اومده گفته که من هیچی از دانشگاه یاد نگرفتم و هر چی یاد گرفتم از موسسه ی گوته هست!البته برای بنده هم اول باور کردنش یه مقداری سخت بود و هست که این حرف درست باشه.(فکر کنم یه نکته ی ظریفی توش هست که فقط وقتی آدم زبون رو یادمیگیره متوجه میشه!)

من الان تابستون کلاسای فرانسه کانون زبان رو میرم.حالا این موئسسه خوب هست؟
    المانی که اصلا کلا نسخه اش معلومه بهترین دانشگاه ایرانم بخونید باید برید گوته باز
    گوته همه ی معلمای ایرانی-المانیشون رفتن چند سال تو دانشگاه های المان اول زبان فارسی خوندن با تدریس بعد اومدن ایران گوته کار می کنن
    بعد از گوته بهترین برای المانی سفارت اتریشه ولی بازم برای مدارک باید برید گوته اخرش!
    برای فرانسه دو تا موسسه خیلی معتبره البته یکیش فقط به خاطر یکی از دبیراش معروفه اسمشونو الان تو خاطرم نیستش ولی یکیشون تو حوالی دولت هستش
    اسم یکی از این اموزشگاه ها 2b هستش .اموزشگاه عالی هستش و معلمای خوبی داره ولی نسبت به اموزشگاه های دیگه یکمی گرون تره ولی میارزه!
    اینم سایتش هست می تونی کلاساشو ببینی چه جوری هستن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشی
    Last edited by avator20002000; 20-07-2011 at 08:49.

14. 3 کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    رو کره ی خاکی!

پيش فرض

خیلی خوبه که میخوای یه زبون دیگه هم در کنار انگلیسی بخونی عالیه
    باور کنید به همین راحتیها نیستش باید اول ثابت شه که فرد زبانش در حد تدریس هست بعد جذبش می کنن
    موسسه سفیر که یکی از بهترین های تهرانه تو اکثر زبان ها خیلی از معلمای زبان انگلیسیش اصلا ایرانی نیستن افریقایی هستن.بیشترشونم از غنا هستن.
    به نظر من کسی که دانشگاه زبان می خونه تو فکر کار تو موسسه نباید باشه اگه بتونه دفتر ترجمه رسمی بزنه یه جای خوب تو تهران پول پارو می کنه یا حداقلش استادی دانشگاه.اینا کارای مختص فارغ التحصیلای دانشگاه هستش.

المانی که اصلا کلا نسخه اش معلومه بهترین دانشگاه ایرانم بخونید باید برید گوته باز
    گوته همه ی معلمای ایرانی-المانیشون رفتن چند سال تو دانشگاه های المان اول زبان فارسی خوندن با تدریس بعد اومدن ایران گوته کار می کنن
    بعد از گوته بهترین برای المانی سفارت اتریشه ولی بازم برای مدارک باید برید گوته اخرش!
    برای فرانسه دو تا موسسه خیلی معتبره البته یکیش فقط به خاطر یکی از دبیراش معروفه اسمشونو الان تو خاطرم نیستش ولی یکیشون تو حوالی دولت هستش
    اسم یکی از این اموزشگاه ها 2b هستش .اموزشگاه عالی هستش و معلمای خوبی داره ولی نسبت به اموزشگاه های دیگه یکمی گرون تره ولی میارزه!
    اینم سایتش هست می تونی کلاساشو ببینی چه جوری هستن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشی
    سلام
    داداش حالا يكي بخواد بشه استاد دانشگاه مثلا دانشگاه هاي معتبر كشور مثه علامه، تهران يا... تا چه سطحي بايد ادامه بده و كلا بايد چي كار بكنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •