نمی دونم چرا تو بخش اخبار مربوط به گوشی ها تاپیک نمیزنید
الان تمامی برند ها بجز اپل اونجا تاپیک دارن
نمی دونم چرا تو بخش اخبار مربوط به گوشی ها تاپیک نمیزنید
الان تمامی برند ها بجز اپل اونجا تاپیک دارن
به نظر شما بهتر نیست انجمن جداگانه ای تاسیس بشه که هم انجمن آیفون و هم تاپیکهای آیپد و آیپاد و مک بوک سروسامونی بگیرند؟
در حالیکه که هیچ کدام از محصولات اپل به غیر از آیفون انجمن جداگانه ای برای خود ندارند و این به نظرم به نفع دوستان فعال و کاربران نیست.
بحث داره طولانی میشه لطفا ادامه ندید چون با تاپیک مرتبط نیست.
واییییییییییییی خدایا الان gsmarena بوم یه چند تا فلم و عکسی که با ایفون 4 گرفته رو دیدم دارم شاخ در میارم
آقا این دوربینش ساخت کجاست چرا اینقدر با کیفیته ؟!!
یه نمونه فیلم برداری رو گذاشته خدایی فکرکردم با هندی کم اچ دی ضبط گرفتند !! اونجا گفته بهترین تصویر فیلم برداری که تا به حال در گوشی موبایل بوده رو داره واقعا هم کیفیتش خیلی خوبه
یعنی هر چی کمرا فون رو میزاره تو جیبش خدایی من اصلا فن بوی اپل نیستم فقط دوست دارم خودتون برید نگاه کنی
بفرماييد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقبلا صحبتش بود كه سنسور دوربين ساخت شركت ال جي هستآقا این دوربینش ساخت کجاست چرا اینقدر با کیفیته ؟!!
اينم يك نمونه از عكس آيفون 4 : ( حجمش زياده طول ميكشه تا لود بشه ) :
![]()
خیلی ها همین الانشم با 2 مگاپیکسل هم حال میکنند. (مثل خود من)
سلام
چه عجب gizmodo یه بار از iphone تعریف کرد.
gizmodo طی یک مقاله از توانمندی های پنهان ios4 تمجید کرد. و انها رو خارق العاده خواند.
اینم لینکش:با تشکرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
آیفون ۴ یک روز زودتر پخش میشود
این خبر با توجه به ایمیلی که برای خریداران اومده گفت شده و با توجه به اینکه سه بار تاریخ ۲۳ ام تکرار شده اشتباهه تایپی نیست!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by zerolight; 22-06-2010 at 17:05.
23 ژوئن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)