خوب منم می دونسم دوست گل. من فن Gears of war هم هستم و گفتم که نمی تونه برسه این نظر من بود عزیز گل وایسا کسایه دیگه هم نظر بدن![]()
خوب منم می دونسم دوست گل. من فن Gears of war هم هستم و گفتم که نمی تونه برسه این نظر من بود عزیز گل وایسا کسایه دیگه هم نظر بدن![]()
اخه شما رو چی میخوای مقایسه کنی؟؟؟؟
اگه بخوای بتلفیلد رو با یه pc قدرتمند و dx11 اجرا کنی و gears3 رو با کنسول x360 مشخصه که بازی بتلفیلد گرافیک بیشتری خواهد داشت... .
ولی اگه بتلفیلد رو با یه pc عادی یا با کنسول اجرا کنی مشخصا کیفیت بصری gears3 بهتر خواهد بود..... .
+
هر کی خواست ببینه گرافیک بازی در چه حدیه(البته این هنوز قسمت آنلاین هستش و نسبت به داستانی در حد پایینیه)این ویدیو رو دانلود کنین تاشگفت زده بشین:(دانلودش توصیه میشه)
.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.
.
من منظورم مقایسه ی این دو بازی برو روی کنسول 360 بود نه pc
پس اونوقت از لحاظ گرافیکی بازی gears3 در وضعیت بهتری خواهد بود....از تریلرهایی که تا حالا از بازی اومده اینا مشهوده(ولی فقط رو کنسول)
من خودم چند ماه پیش beta ی بازی gears رو هم انجام دادم که گرافیک واقعا خارق العاده ای داشت.
.
..
.
.
.
دوستان دعا کنید فعلا این بازی رو قفل امنیتی جدید مایکروسافت لیک نشه بعدا جنجال به پا کنید![]()
باورم نمیشه که این بازی تا چند روز دیگه میاد!
یادم میاد بهار سال 88 بود که گفتن این بازی فروردین 89 عرضه میشه اما یه دفعه ای شش ماه تاخیر خورد!
یکی از بهترین بازی های انحصاری ایکس باکس همینه و واقعا ازش خوشم میاد.
کلیف بی : برای بازی کردن گیرز 3 نیازی به انجام دو شماره قبل ندارید
برای بسیاری از شما که تازه 360 گرفته اید یا این که تا حالا با فرنچایز Gears of War آشنا نبوده اید شاید از این که بخواهید به یک باره شماره ی آینده ی آن را بازی کنید کمی نگران شده باشید اما باید بدانید برای بازی کردن Gears of War 3 لازم نیست هیچ چیزی از دو قسمت قبلی بازی بدانید. هر چند ما پیشنهاد می کنیم که دو بازی قبلی را حتما بازی کنید چون بازی های زیبایی هستند.
کلیف بی کارگردان بازی در صفحه ی توییتر خود در این مورد توضیح می دهد: “اگر تا به حال یک بار هم Gears of War را بازی نکرده اید می توانید شماره ی سوم را شروع کنید. من شخصا بازی های Burnout و GTA را تا قبل از شماره ی سوم آن ها بازی نکرده بودم.”
بنابراین نگران نباشید چون لازم نیست حتما بازی های قبلی این سری را بازی کرده باشید هر چند بهتر است حتما آن دو بازی را هم انجام دهید تا کمی بیشتر با داستان، جو و دنیای کلی Gears of War آشنا شوید.
Gears of War 3 در 20 سپتامبر 2011 به طور انحصاری بر روی ایکس باکس 360 منتشر خواهد شد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ماشالله چه بازی هایی هم از دست داده اصلا داستانشون مرتبط با هم دقیقکلیف بی کارگردان بازی در صفحه ی توییتر خود در این مورد توضیح می دهد: “اگر تا به حال یک بار هم Gears of War را بازی نکرده اید می توانید شماره ی سوم را شروع کنید. من شخصا بازی های Burnout و GTA را تا قبل از شماره ی سوم آن ها بازی نکرده بودم.”
GTA رو اصلا از هر قسمتی بازی کنی فرق نداره انقدر دقیق بوده ربط داده گریز رو با GTa افرین کیلی![]()
آره... مشخصه برای فروش بیشتر این حرف رو زده...
با نظرت کاملا موافقم.
کلا سیاست مایکروسافت طوریه که برای بازیهاش خیلی تبلیغ میکنه طوریکه حتی اگه بازی به درد نخور هم باشه آدم بازم بهش علاقه مند میشه مثل همین سری بازی های halo که من خودم تحت تاثیر تبلیغات قرار گرفتم در حالیکه اصلا اونطور که به نظر میرسید نبود.
البته سری گیرز واقعا حرف نداره و ای کاش مایکروسافت به جای halo واسه این بازی تبلیغ میکرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)