سلام
من هر وقت تونستم بازیش کنم یک آموزش برای نصبش هم میزارم
![]()
سلام
من هر وقت تونستم بازیش کنم یک آموزش برای نصبش هم میزارم
![]()
یکی لطف کنه این لانچر 1.0.0.115 که میشه باهاش افلاین بازی کرد رو هم بزاره ماله من اپدیت شد دیگه نمیتونم افلاین بازی کنم
نه اون بنفشه ها اون سفیده.
Last edited by wordship; 03-04-2010 at 21:00.
من اینو دان کردم
هر دو فایل رو جایگزین هم کردم اما بعد از این بازی رو اجرا کنم باز هم میگه نیاز به اینترنت دارید
چیکار کنم؟
سپاس![]()
برای اینکه لانچر بازی اون سفیده هست مال منم اپدیت شد یکی هم نیست برامون اپلودش کنه.
لطفا لانچر 1.0.0.115 رو برای ما قرار بدین.
خوب هر کی تا میدون آموزش رفته save رو از پوشه storage توی ubisoftgamelauncher بذاره
کسانی که در قسمت تیغ مخفی داوینچی (Hidden Blade) گیر کردن, این کار رو انجام بدن. همونجایی که اتزیو میره پیش داوینچی و بهش یه چیزی میده اون هم بهش درست میکنه و بعضیها فکر میکنن اونجا بازی فریز میشه. ولی اونجا بازی فریز نمیشه:
کافیه دکمه شماره 2 از صفحه کلید رو فشار بدید و بعد هم کلیک کنید. (دکمه های Keypad رو نمیگم دکمه ی بالای w رو میگم.)
احتمالا اینه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون ولی این فایله hostخودت رو هم برای من اپلود میکنی؟؟؟
داشتم بازی میکردما دیگه یهو وارد نشد؟؟؟؟
منم فایل Hostرو پاک کردم
اونو میتونی برام اپلود کنی؟؟
من بازی رو سالم خریدم سالمه سالمه اره سرور مجازی بدونه سفید شدن صحفه
2تا دیویدی ولی من خیلی شانسم ب بود یارو که بازیرو رایتکرد مخصوصا برای من دوبار رایت شده اره بدبخت شدم حالا فردا دوباره باید پاشم برم خراسون DVD2رو عوض کنم این کرک کاملا افلاینه از اول بازی بدون سیو اماده نصب میشه 1000 نفرم تستش کردم فقط منم که تو خماری موندم اگه می خواین بگیرین از خ ر سو ن برین بگیرین یه سر به سایتمانا سافتم بزنید
دوست من ورژن ubisoftgamelauncher من 1.0.0.117 هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)