بابا این چه مسخره بازی هست اینا در آوردن! همه سایت های شرینگ معروف فیلتر شده! الان هم رپید رو فیلتر کردن! دیگه شورش رو در آوردن!!
بابا این چه مسخره بازی هست اینا در آوردن! همه سایت های شرینگ معروف فیلتر شده! الان هم رپید رو فیلتر کردن! دیگه شورش رو در آوردن!!
اگر مردم هم ندونند خبریه اینها با اینکارها می فهمونند که باز خبری شده که دارند این کارها رو می کنند.
خدارو شکر چیزی به اسم ماهواره اختراع شد که هیچ ابدی نمیتونه قیلترش کنه. حالا خودتونو بکشین کل اینترنتو قیلتر کنید![]()
فعلا پارس انلاین ترر زده...سرعتا رو اوردن پایین قبلا 256 بهم میدادن الان شده 128.
سلام من پارس سری g دارم روزا 189 دان میکنم ولی شبا افتضاحه نمیدونمم چیکار کنم
سلام
یه سری راهنمایی ازتون میخوام
من شاهینشهر هستم و تازه سرویس پارس آنلاین گرفتم اسم سرویش fp1-9x هست
با نحوه سرعتش تقریباً آشنا هستم توی طول روز از ساعت 6 صبح تا 12 شب معمولا سرعت دانلود بین 30 تا 100 کیلوبرثانیه متغیره
سرعت دانلود بین ساعت 1 تا 6 صبح بین 10 تا 35 کیلوبایت بر ثانیه متغیره...
حالا من اکثر مواقع شبا دانلود دارم و دوست دارم سرعتم شبها از ساعت 1 تا 6 صبح بین 50 تا 70 کیلوبایت باشه ، آیا به نظر شما سرویس fp10-4x2 شبها بین ساعت 1 شب تا 6 صبح سرعت دانلودی 50 تا 70 کیلوبایت به من میده ؟
در نهایت اگه سرویس از پارس آنلاین مد نظر دارید به من بگید تا دفعه بعد اونو بگیرم.
دانلود من شبا از ساعت 1 شب تا 6 صبح هست که میخوام سرعت دانلود معادل 50-70 کیلوبایت بر ثانیه باشه
مصرف روزانه من در ماه ماهی 2 گیگ هست
ماهیانه 25000 تومان میتونم بپردلازم
دوست عزیز من سرویس FP5-3x2 را دارم سرعت شبانم حدود 50 کیلو بایت هست ولی خوب شاید سرعت تو شهر شما فرق داشته باشه
کدوم شهر هستید؟
من اصفهاتم ( شاهینشهر )
اره مثل اینکه اصفهان پارس و پیشگامان خوب دراومده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)